23

Анонимен

преди 9 години

Кой е Радан Кънев!? раданчо е момче на *** крадец Костов ,,същия Радан Кънев е от еврейско сафарадско потекло ,повечето му роднини живеят в Израел,на Раданчо най голямата леля е известната партизанка Соня ,с истинско име Солчи Моис Кордова,Солчи Кордоба след 9-ти септември се включва активно в така наречения (народен) съд и заради жестокоста си към арестуваните и осъдените и излиза прозвището кървавата Соня ,Евреите са проклятието за България те ни мразят в червата си ,а ние имдадаме валста

22

Рали1

преди 9 години

По официални данни в началото на 20 в.турската етническа група е 14%от населението на страната ни.През 2011 г.е 8 %!25 г.някой дълбаеше пропаст за разделението!Защо се скри истината за ролята на БКП за македонския въпрос и за 16 република на СССР?Защо наполовина се скриваха очевидни истини за прехода?Къде е ролята на училището и образованието,на медиите?Премълчаване,фалшива толерантност и патриотизъм,стъпваме по тънък лед-след като едно назначение може да взриви обществото!И отново на власт ДПС?

21

ахмед

преди 9 години

който не вярва че касим дал и партията му са турски слуги е пълен ***.те са служители на турските тайни служби и американските интереси на балканите.тук ни готвят второ косово.

20

до 16

преди 9 години

Разликата е,че гръцките студенти запалиха американското знаме пред посолството в Атина,а българските промити мозъци слушат чалга и щракат с пръсти.

19

Анонимен

преди 9 години

НАЛИ ТИЯ *** *** ДЕТО СЛЕД КАТО ЯКО СЕ НАПУШЕХА С КАНАБИС ТЪРКАЛЯЙКИ СЕ КАТО ПРАСЕТА НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА КВИЧАХА, СРЕЩУ АТАКА ,КОЯТО УЖ ПОДКРЕПЯЛА ТУРЦИТЕ,А ТО К,ВО СТАНА ТЕХНИЯ РАДАНЧО В ПРАВ ТЕКСТ ВИ ЗАЯВЯВА НАЙ НАГЛО,ЧЕ *** ИСКАЛИ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ТУРЦИ

18

Рамзи

преди 9 години

До петковНека всички българи да разберат, че България е нашата родина.

17

Българин

преди 9 години

"Радан Кънев: Ултиматумът на ПФ заради Исмаилов е притеснителен"За повечето българи по-притеснителен е фактът ,че вие българите не намирате общ език помежду си .Ще си "извадите очите" кой да "води бащина дружина" ,а то май такава не остана.Без да съм пристрастен към някоя политическа партия ще ви кажа ,че всичките с те "от един дол дренки"

16

Св

преди 9 години

А ние не искаме! Що не си спомням или чел някъде турски или немски английски политик да се изказва за вмешателство в управлението им от малцинствата и да искат такива неща (може и да бъркам). То вече не е малцинство де. Бива бива толерантност ...

15

Анонимен

преди 9 години

Раданчо батка, не забравяй и директно участие на *** във властта, както си тръгнал... иначе ще ги дискриминираш! Проблемът не е в имената, а в компетенциите - не може благодарение на произхода на името си да правиш кариера, както се случваше до сега!

14

въпрос

преди 9 години

Питам защо турски генерали са вдигали наздравица за спечелена битка без бой и дали това би се случило в Гърция примерно?

13

anonimen

преди 9 години

РАМАДАНЕ ВЗИМАИ СИ ВСИЧКИ ТУРЦИ И ВЬРВИ В ТУРЦИЯ ТУК Е БЬЛГАРИЯ КЬОПЕК

12

петков

преди 9 години

Рамадане, не се прави на ударен! Ясно е, че партията на Ердоган, предвождана у нас от Касим Дал, ви вкара яко вот от Турция и сега трябва да се отблагодарите. Никой не говори дали му е турско името, а това, че е от партия, която е повече протурска дори от ДПС. Ясно е, че то българска армия вече няма благодарение на продажни политици като Свинаров, Паси и тези след тях, но да вкарваш протурски деец в българската армия гавра с всички знайни и незнайни войни, загинали по бойните полета!

11

МЯУ

преди 9 години

До хо хоКак си обясняваш,че ЦЦ е изхвърчал завчера в САЩ на среща на еврейска организация? Много евреи винаги е имало в бг управлението,даже и при соца и това ни закопава.И Рамадан е такъв.

10

работник от аерогара

преди 9 години

касим дал и неговите хора са турски агенти.те работят за турция и подкопават нашата национална сигурност.на 30 май касим посрещна първия самолет от истанбул до варна на турските авиолинии.той беше единствения посрещач.иска да засвидетелства кучешка вярност към реджеб ердоган.

9

художника

преди 9 години

До HomerВярвам, че знаеш колко си прав. Радан Кънев с това определение за НАШИТЕ Българомохамедани ми падна в очите. Ако така мислят ДЕСНИТЕ те никога няма да управляват.А името на Корман Исмаилов си е съвсем нормално щом завършва на "ОВ"Независимо как се казваш, окончанието на фамилията те определя каква националност си!Местан би трябвало да е "МестанОВ", Доган - ДоганОВ и т.н.

8

Анонимен

преди 9 години

Десните в България за пореден път показват, че са слуги на Анкара и Вашингтон! Не може партия създадена от Ердоган да командва българската армия!! В гроба ще се обърнат и Цар Борис Трети и Т. Живков ако разберат до къде е докарана България. Срам и позор!!!!!!!!!

7

хо хо

преди 9 години

Радане, Рамазане, турци има в Турция, в България сме българи!!! Нали не искаше Бойко за премиер, пък сега сиклекнал и музика му правиш. Ама и ти си един - без собствено мнение, без собствено становище - кукла на конци, на които са закачени и малко пари. Е такива човечета не трябва да са по върховете на властта, защото са много по-курумпирани от онова полицайче, което прибра 20 лева. Тези взимат с много нули и говорят мазни простотии.

6

Опа

преди 9 години

Тия пордължават да ни разигравт... според мен ПФ са лъжепатриоти като Сидероглу... но имат право - не са казали, че не го искат защото е "турчин", а защото е кадър на ДПС- ИМА АРЗЛИКА..

5

TheCitizen1

преди 9 години

Какъв мехлем за изтерзаните души на разните там пуци-та и психирани запасняци , презентиращи ни се като "патриоти" са провинциално-чалгаджийските им гъдели към изпростяващите им избиратели ,нещо като скечове от учинДолско шоу - чалгаджийско-патриотарски терен за изяви на лицата принадлежащи на миналото ни мрачно. Представят този експерт като човек на ДПС , или друга партия , а той човека никога не е членувал в такива , поради естеството на работата му в различни инструменти на сектор "Сигурност"

4

гей предател

преди 9 години

А ние не искаме, Рамадане!