12

физик

преди 9 години

Вярно Теодосиев е един прекрасен педагок, всеки учител би могъл да бъде такъв, ако е истински учител. Децата са чудесни, неимоверни таланти.Има едно голямо НО - след гимназията всички изчезват, както и от други училища, където има участници в световни олимпиади. И са прави, нашите "университети" не са за тях, там се раздават дипломи а не знания.

11

Анонимен

преди 9 години

Днес с гласовете на ГЕРБ, и *** недоносчета с турската партия на Корман Исмаилов и Касим Дал от РБ и дпс беше запазен плоския данък,срещу данъка гласуваха всички други останали партии БСП,Атака,Патриотичния фронт АБВ и ББЦ.Е сега не е ли повече от ясно,че ДПС си подпира гербавитеи,че на онова прословуто урско кафе у Кърджали между мутрата Буда и Местан беше договорена коалицията Бостан

10

Vesko

преди 9 години

Най-после. Върнете науката и иновациите. Да се развиват. Не 1000 евро ами повече дайте. Не само сграда, напълнете я с обурудване. С нова техника не просто стари епроведки. Една програма по ЕК прекарайте за това. Нека от цяла българия, който иска да се развива да има къде да се развива.

9

Айнщайн

преди 9 години

Да, да може да забравиме, талантливи деца имаме много обаче до след училище когато поемат на запад... И защо? Защото тука опцията им е в БАН където ги слагат на 4 часа за по 160 лева докато академиците взимат по 2000-3000лв.Не е всичко в парите а в тяхната организация и разпределение...Добър пример от спорта е Лудогорец

8

Анонимен

преди 9 години

Бойко премиер. Мачкай Бойко.

7

Анонимен

преди 9 години

Една мисъл не ми дава мира, има ли нещо от което Борисов не разбира?

6

Анонимен

преди 9 години

Като сложиш Станишев до физика все едно слагаш човекоподобен *** . Все пак няма как да е , Станишев е учил какво е въздействието на копчетатав в униформата върху червената армия. Жалка работа .

5

Анонимен

преди 9 години

Тикво, що не се видя с твоят любим спортист Кубратчо вчера или днес заради второто му място в света? Или викаш много се срамуваш да си сега до него с разкрасеният му фейс?

4

vesko02

преди 9 години

Властта има много да наваксва,дали ще успеят да се снимат за спомен с всички знайни и незнайни българи незабелязвани досега от управници и институции.

3

Анонимен

преди 9 години

Браво на Бойко. Бойко, Бойко, Бойко, Бойко, Бойко, Бойко...........

2

Предложение

преди 9 години

Щом е като Айнщайн, вземи го в правителството! Или никак не се вписва между върло-некомпетентните ти министри и зам.министри?

1

Анонимен

преди 9 години

Погледнете силата на интелигентноста до тъпотата и наглоста! Давид и Голиат.