110

Анонимен

преди 9 години

На ринга Пулев изглеждаше потресаващо зле. Нито гард, нито физика, просто един туфлек на ринг.

109

Анонимен

преди 9 години

Пулев е някаква селска локална звезда явно. На ринга изглеждаше все едно е тренирал 1 год. с кебачета. Кличко го счупи от бой. Няма един човек, който достойно да представи бг.

108

Анонимен

преди 9 години

Кличко бил постъпил като мъж като похвалил Кубрат,че поне се е бил добре......Е кое му беше мъжкото.....да излезе да се бие с тая химия в себе си,която му избиваше по челото още преди да беше почнал да се бие.....Ако всичко му беше е читаво,защо ще отказва да даде проба,а? Всеки,който разбира дори от елементарен фитнес,знае за какво става дума....

107

до 117

преди 9 години

Напълно съгласен, Пулев и Пулевица са представителна извадка за народопсихологията и ценностната система на българина - баш бабаит и напращяла певачка, и двамата без талант, но станаха/направиха ги идоли на хиляди деца и възрастни. Питам аз и отговор не искам: КЪДЕ Е СТАТИЯТА ЗА КРИСИЯ И СТОТИЦИТЕ КОМЕНТАРИ за това прекрасно дете ?! Горчивата истина е, че няма достатъчно интерес към това нейно постижение. Това е истината, братя българи !

106

Анонимен

преди 9 години

За да победиш трябва да знаеш какво е да загубиш.Някой ден и той може да има същият успех но трябва време,нищо не се дава наготово.

105

Иво

преди 9 години

Хайде сега, изложи се Пулев с тия изказвания, няма спор. Но да бъдеш шампион е нещо, което се учи с времето. Като поведение на ринга и извън него. Просто Кличко има много повече години опит в това, затова и се държа подобаващо. Потърсете мача му срещу Сандерс от 2003 да видите как Кличко го бият като боксова круша и го въргалят по ринга. За да стане добър професионалист всеки трябва да си научи уроците и да си изяде боя, образно казано.

104

Анонимен

преди 9 години

Сега Пулев вместо да се разхожда като селски кмет да се поинтересува какво се пише по форумите. Има много смислени неща! Не длъжен да се съобразява но винаги е полезно.

103

Анонимен

преди 9 години

И аз го гледах мача и виках за Пулев, но втори път няма да викам за него. Този е пълно *** и просто, надуто парче. Държа се като пълен *** и *** с всякаква липса на спортсменство. Още ПЪРВИЯТ рунд Кличко му вкара еидн в главата и този падна. Всички си помислихме, че мача свърши за една минута. Кличко го размаза, а онзи започна още на ринга, докато му кървеше главата, да обяснява за късмета на Кличко и други простотии. Кличко е класи над Пулев и е спортсмен. Пулев е надут папуняк!

102

асд

преди 9 години

Естествено че ще освиркваш един допингиран шампион, който поставя оконентите си в неравностойно положение по всякакъв начин. Аз не уважавам такъв шамион!Голям мъж е Кубрат! Сби се здраво, пък каквото стане! Игра за победа, независимо от нокдауните! Успех занапред, всички са губили! На няколко пъти нацели добре допингирания шампион. Имаше шанс при късмет да победи и да ни хвърли в невиждан от 20 години екстаз! За мен това е важното - че стигна до този шанс и имаше възможност при повече късмет да

101

Анонимен

преди 9 години

Балканският мачо решава всички свои проблеми с насилие, но винаги над по-слабите.Както се видя, тази технология не работи винаги.Съвсем скоро на интелигентната част от населението ще и писне, както това се е случило в западна Европа и ще наложи върховенството на закона.Просто трябва поколението ученици след 1989г. да замени сегашните работещи.Неграмотни, нагли, агресивни - много лесно ще влезнат в правият път.

100

Анонимен

преди 9 години

Сега се замислих, имаше филм за сем.Пулеви. Баща патриот, опитал се в онези времена да възпита децата си да бъдат добри хора. Вечна му памет! Във филма бе наблегнато точно на това, а идеята беше развитието на Пулеви в бокса. И...нищо по-съществино което да покаже, че братята освен бокса нямат нищо съществено да покажат като развитие. И патриотизма защото е удобен за власта се преекспонираше а не качествата и развитието. Това, че скандирахме българи-юнаци не ни направи повече от другите!

99

Анонимен

преди 9 години

Само като видя какъв вкус има за жени,само от този факт не съм за него.

98

Анонимен

преди 9 години

"Не е лесно да се бориш сам срещу такава огромна империя и мафия.", "Изиграх добре боя, но в бокса има и късмет." Загубил си представа за реалността ако наистина го мислиш това, изложи се като килфа на пресконференцията след мача и не КЛичко, а ти се държа като ощипана госпожица и не намери доблест дори да сведеш глава и да го поздравиш спортменски. Класата си пролича още в първите секунди на мача, с тези разперени ръце и 5ти рунд ти е много.

97

Анонимен

преди 9 години

Основната причина загубата на Кубрат да стане толкова срамна беше прословутата българска простащина. Както от страна на Пулев, така и от страна на публиката пък и от страна на преобладаващата част на българското население. Докато не скъсаме с тази простащина никога няма да имаме нещо повече от фалшивия патриотизъм с който се фукаме днес пред останалия свят.

96

Анонимен

преди 9 години

Не случайно още на лайпцигския процес са определили българите като "тъмни балкански субекти"!!!Прави са били германците!

95

боксьор

преди 9 години

господине 120 .... това че си бил за Кличко показва само че си осакатен ментално, но да знаеш че Кубрат не се изписва КубраД, както и нокаут не е нокауД

94

Анонимен

преди 9 години

Значи, наистина рекламата и бълването на новини по всички наши телевезий/за да си запълват ефирното време/ дава огромни резултати! След като вижам толко много коментари...Дано само да не сте залагали за тоя ***...

93

!

преди 9 години

Загубата бе логична с оглед класите на двамата. Естествено бях за Пулев, защото е българин ! Но... Изприказва се прекалено много и излишно преди мача, след мача трябваше ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се прояви поне малко уважение към съперник, който тотално те е надиграл. Така е спортменско, а не да обвиняваме мафията и липсата на късмет. Българска му работа !!!

92

Анонимен

преди 9 години

До 116Защото Пулев изглежда като типичен селски тарикат. Мутро-горила от чалготеката. Това е имиджът на българския "мъжкар". Псуване, лаене, селско избиване на компекси и накрая... НОКАУТИРАН.Журналистите трябва да хвалят например гимастичките ни, че те са истински спортисти и доколкото знам не се дрогират всеки уикенд в Студентски град.

91

Анонимен

преди 9 години

Аз си бях за Кличко.И се радвам,че той победи,просто беше по-добрият.Дори физиономията на Кубрад,беше една такава слаба,не знам и аз как да го нарека.Кличко излъчваше увереност и сила.Давайте минуси,аз си изказвам личното мнение.Просто съм реалист и казвам това,което е.Кличко,даже щеше да го остави още да се бият,но Кубрад не се държа както трябва и го нокаутира набързо.Даже той не е искал по-този начин да загуби Кубрат с нокауд,но той-си го изпроси.