23

Анонимен

преди 9 години

Ще се изкефя чалгарският *** да бъде размазан още в първия рунд!

22

Надя

преди 9 години

А дали ще можеш да говориш след мача :) Владимир ?Владимир Кличко пред медията и добави: "Искам да отбележа, че той не трябва да пропуска пресконференцията след мача, защото имам да кажа нещо много важно"

21

Баце

преди 9 години

Пожелавам искренно на Кубрат да го смачка по всички правила подобаващо ! АЛО ДНЕС в форумът да правим правописни грешки е простимо ама журналистите НЕКулев обясни, че въпросните ръкавици са от марка, специално произвеждана само и единствено за Кличко. Те не били налични в интернет, нямало ги и в магазините, затова човек от екипа на българина ще ги закупи лично от САЩ.

20

Анонимен

преди 9 години

Какъвто им боксъора, такава им и цялата мошеническа държава!

19

Анонимен

преди 9 години

Ако бях на мястото на Кобрата щях да се назобя до козирката, само и само да победя. После ако ще да го дисквалифицират, победата ще се помни ;)

18

Анонимен

преди 9 години

До ксенофобКолко си ***.

17

Анонимен

преди 9 години

Кличко се излага все повече и повече. Като имаме предвид и стила му на игра да се пази непрекъснато и да търси прегръдки, нещата стават още по-лоши. Според мен братятя Кличко много навредиха на бокса, като го превърнаха в един слабо-атрактивен бизнес.

16

Анонимен

преди 9 години

Смачкай болшевишката МУТРА!

15

26039

преди 9 години

Много труден мач за Кобрата. Много искам да спечели първо защото е Българин,нека да покаже на цял свят,че сме нация която е родена да побеждава и второ, че наистина е добър спортист !

14

Анонимен

преди 9 години

Кобра, смачкай го. И ако иска реванш, му дай тесни ***, че и без това няма топки.

13

Анонимен

преди 9 години

Измислени боксьори !

12

ксенофоб

преди 9 години

Смачкай тъпата украинска ***, Пуле!!!

11

Анонимен

преди 9 години

Дано не нокаутират Пулев с първия удар, че българските медии имат лошия навик да надуват балона преди събититето и накрая ...

10

Анонимен

преди 9 години

Майк Тайсън го каза наскоро - ако аз бях на ринга в най-добрите ми години, никой нямаше да е чувал за Кличко. Такива нокаути щеше да им направи на двамата братя, че нямаше да помислят за ринг повече. А сега се прави на много отворен Кличко.

9

1

преди 9 години

Нокаутирахте ме с тази статия. Кой е Кулев? Тези цитати са от телевизионно интервю или просто са го хванали на приказка?

8

Иван

преди 9 години

В крайна сметка не разбрах Пулев ще играе ли с неудобните ръкавици или не?Ако трябва да играе просто не разбирам какво га налага!!!!

7

зрител

преди 9 години

Май прекалиха с излишните приказки и двамата.От всичко казано до тук излиза,че има начини да прецакаш другия,за да не се развенчае Кличко-носи огромни приходи,а това е най-важното.Дано нашият да има ден или поне да се бие равностойно. Сега цяла България е вперила очи в Пулев и стиска палци,че като бие икономиката ще тръгне нагоре,доходите ще се увеличат,ще ни приемат в Шенген,няма да сме най-бедните в Европа,вестниците ще ни занимават дни наред с мача,докато върви наддаването за постове и грабеж

6

ksharp

преди 9 години

Не знам как очакват да взмем насериозно бокса с такива нормерца, федерациийки, и хитринки. Все пак, успех, Пулев!

5

Анонимен

преди 9 години

харесвам владимир, но време му е на кобрата да го смачка

4

Анонимен

преди 9 години

егати федерацията, егати спорта ако нещата верно са такасега ако Пулев го тресне, оня трябва да му даде и 4-те коланакак така шампиона ще определя правилата, по които ще става мача, това да не е някакво частно събитие ... все едно на световното Бразилия за техните си мачове да извади някоя хандбална топка, щото те така си играли, те и боси играят някъде ...