26

Обзор

преди 9 години

"Затова се обявявам за ново начало в отношенията с Руската федерация"----------Аз също се обявявам за ново начало в отношенията с Руската федерация и руската култура и в тази връзка ви напомням, че днес се навършват 85 години от рождението на гениалният руски композитор, Народенят артист на СССР Александра Николаевна Пахмутова. Да я поздравим, да и пожелаем здраве и творчески успехи!Да си спомним "Надежда" - Светит незнакомая звезда...Надежда-мой компас земной, а удача-награда за смелость...

25

Бранник

преди 9 години

Истината е, че Президента Труман е имал железни нерви, никой не би изтърпял един дебел и *** рускогаварящий грузинец- саталин да се прави на голям отворко в центъра на Европа и да не го избомбим в нуклеар уепън по плешивата москалска кратуна. Още повече сесесере- то тогава не са и знаели, за атомна бомба. Крадат я две години по- късно 1949 г.

24

Кирето

преди 9 години

До Бранник--25; Кисинджър беше съветник по националната сигурност по времето на президента НИКСЪН.

23

циника

преди 9 години

30, *** Бранник, аз съм комунист. Не русофил, а комунист! А ти Браннико съзирам след несгодите ти с женската половина на човечеството, че вече се промъкват в теб желания да играеш ролята на нечии ибрик. Дет се вика като няма риба и ракът е риба!

22

ОЖ

преди 9 години

Махнете я тая Украйна с БВП на Уганда :D

21

Кирето

преди 9 години

До Анонимен--22; Може ли да си толкова *** бе. По време на Корейската война САЩ проведоха наказателна операция срещу СССР, като им инищожиха 4 бази в близост до Владивосток и им унищожиха 103 самолета. 1948 г Сталин блокира Зап. Берлин но се отказа защото му показаха че с мечка дренки не се яде.

20

Бранник

преди 9 години

циника е руски ибрик, когато и да вляза в Днес, все си мота кухата кратуна из сайта

19

Анонимен

преди 9 години

***, имаш опит със Станишев, сподели

18

Бранник

преди 9 години

Днес Върховната Рада с 2/ 3 от депутатите гласуват Меморандум (Пътна карта) за влизането на Храбра Украйна в НАТО!! Слава на такъв велик братски народ! Кисинджър е минало, той си свърши работата при Президента Роналд Рейгън, за което поколон и уважение, но сега да не се бърка- стар е вече!

17

циника

преди 9 години

17, ти наясно ли си какво означава понятието "лобизъм"?защото лобизма не е да даваш интервюта по медиите, а да осъществяваш контакти и въздействия върху реални политически и икономически кръгове.Кисинджър е на 91 години-как точно ще намери сили и енергия човек на такава възраст да осъществява лобизъм на такова високо ниво?Той ако имаше енергия,нямаше да се пенсионира. Човекът просто си пише книгите,дава по някое и друго интервю пред тв и казва отнова, което мисли с оглед на богатия си опит.

16

Анонимен

преди 9 години

Империята на злото Русия трябва да бъде смачкана завинаги, защото разделя народите, за да ги държ в подчинение - България и Македония, Германия, Корея, Грузия, някакво измислено приднестровие. Сега разделят Украйна. Гледайте падането на Берлинската стена, червени ***, и си правете изводите.

15

Кирето

преди 9 години

До Анонимен--8;; Президента единствен зае правилна позиция спрямо ГРУХТЕНЕТО на пияницата Жириновски.

14

Кирето

преди 9 години

До АТАКИСТ--6; Tиква си и тиква ще си останеш.За никакъв *** не ставате.

13

Анонимен

преди 9 години

"Отношенията между Запада и Русия трябва да бъдат "рестартирани"..."=========Спомнете си предвестникът на Псаки, г-жа Хилари Клинтън с нейната прословута "перегрузка". пп На български перегрузка означава претоварване.

12

Анонимен

преди 9 години

ДО 9 Немеца също ли лобист на Путин ? Я раздвижи сивото си вещество да работи а не да ти носи шапката ...... )

11

не

преди 9 години

Не, не дават на задна, просто не им мина номера, даже видяха, че Путин е очаквал и изпреварва всеки техен ход и просто разбраха, че са изгубили война, която си мислеха да спечелят само като я започнат, но уви. Сега да видим как ще им го набута тов. Путин при номера с цените на петрола, само гледайте, скоро ще сме свидетели на Великата Американска Революция.

10

:)

преди 9 години

Какво разбират тези дядовци... нuе българите имаме по-умни политици - тиквата и пудела му, а те казаха, че Русия ни е враг, а Турция приятел.

9

Циганин

преди 9 години

То имало и умни мъже на Запада - а за съжаление у нас -НЯМА ! Плевнелиев пак да започне да хули Русия -то трябва да му се иска импичмънт за това негово своеволие и васалство към САЩ!

8

****

преди 9 години

Ще им уврът тъпите кратуни,но ще е късно.В момента русия може да испита трудности,но постепенно ще започне да си произвежда всичко от което има нужда,или да го доставя от страни като африка и южна америка,и тогава европа ще го духа,икономиката на европа ще остане в застой,и полека лека този съюз ще се разпадне.А и арабските страни започват да се зближават с русия.

7

Анонимен

преди 9 години

РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ НЕ РАБОТЯТ ЛИ ЗА АНГЛИЙСКАТА КРАЛИЦА, А КИСИНДЖЪР ЗА КОГО РАБОТИ?АНГЛИЧАНИТЕ СИ МИСЛЕХА, ЧЕ СА ХВАНАЛИ ГОСПОД ЗА ШЛИФЕРА, НО ПОНЯКОГА И ГОСПОД СИ СМЕНЯ ШЛИФЕРА, И ТОГАВА ОСТАВАШ САМО С ШЛИФЕРА