100

ТъмнатаСтрананаближа

преди 9 години

Не искам да съм лош "Пророк",но Тези Изедници от "Списъка",.просто им е бедна фантазията какво ше им се случи,ако Изпитат НАРОДНИЯТ ГНЯВ..а този момент наближава.Тогава всеки Богаташ-крадлив..ще се крие като мишка..Има Огромен проблем с КТБ,заради Откраднатите пари,от Кръг Олигарси масони,и сега тези Пред Вас,искат да "замажат" отново нещата с Един "лек" Кредит от 4..5 МЛРД лВ>,който трябва да го плашаме Всички,Ние БГ,,обикновени хора,заради Няколко ***,,и друго,,мн миньори,всички щеизлезнат

99

Анонимен

преди 9 години

На фона на Лукарски и Кралев, Лили Гандито и Горанов ми изглеждат топ професионалисти.

98

i

преди 9 години

Испания 47,129,783 жители. 13 министри и един заместник България 7,384,000 жители. 18 министри и 4 заместникa??????????? Kъде е логиката

97

До един ...

преди 9 години

... всички са м а с к а р и !

96

До един ...

преди 9 години

... всички са м а с к а р и !

95

До един ...

преди 9 години

... всички са маскари!

94

Боби

преди 9 години

#ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

93

Анонимен

преди 9 години

UGAS,UGAS TURSKIAT KIRIAK STEFCOV-MINISTAR NA KULTURATA.IZUMEN SAM -EDIN RIADKO NEKULTUREN OBRAZ V COVESHKO LIZE,NISHTO OBSHTO NIAMASH S KULTURA ROD I RODINA DA RAKOVODI KULTURATA NA 1300 G. BALGARIA.DORI SAMO ZA TOVA NAZNACENIE SHTE SAM VINAGI PROTIV GERB.

92

Demos

преди 9 години

Чета, че министъра на здравеопазването бил доктор в Окръжна болница. Там умориха майка ми, Бог да я прости. Май по-добре е да го прекръстим на Министър на погребенията!!!

91

До един ...

преди 9 години

... всички са маскари!

90

SirFist

преди 9 години

Рецепта за българско правителство:Смесвате един бивш наркотрафикант, контрабандист и мутра (Бойко-Уикилийкс) с двама агенти на ДС (Гоце и В.Симеонов), гарнирате с г-жа Yes (Кунева/Пръмова), щедро подправяте с "* от Драгалевци" и го фламбирате с медийният аромат на Делян "THE КОЙ" Пеевски!!Айде да ви е сладко, че ще трябва да го ядете 4 години!!!

89

Да

преди 9 години

Платени червени тролчета с фесове на главите, това правителство е десетки пъти по-добро от това на ореха и вие го знаете, но няма как да спрете да бълвате изпражнения защото все пак трябва да си заработите рублите и турските лири...

88

Исмаил

преди 9 години

България ще се оправи когато се смени не политиците, а раята.

87

i

преди 9 години

España - 47 129 783 hab. 14 ministri Bulgaria - 7 384 000 hab. 18 ministri y 4 vize???????

86

В колонията Б-я !

преди 9 години

Американският лакей Даниел Митов, отново спуснат от едно посолство !

85

alex

преди 9 години

Добро правителство се очертава. Браво. Доволен съм.

84

Дедо Васо

преди 9 години

И сега кво,то бива бива ама МВР на 2ро място ,а отбраната на 15.Малко са уроците от историята,да не стане както с украинците.

83

ЧЕСТИТО ГЬОН-СУРАТ !

преди 9 години

Владислав Горанов : Майната й на България, искам да забогатея.Аз съм избран от Бойко с идеята да работя за него и за партията, и тя да ми се отплати сега финансово с милиони, а не след сто години с паметни плочи.Ако трябва съм готов и при Пеевски да отида и да правим заедно бизнес. Убедих се, че от него може много да се научи. Той ми е светъл пример, депутат милионер.Аз ли трябва да съм ***, който ще работи за полза роду, докато семейството му мизерува с две хиляди лева.

82

Лора

преди 9 години

Партизанската снаха Пръмова Магдалена и партизанската внучка Лиляна и те там .Тези дето ни учиха на комунизъм едно време.

81

...

преди 9 години

Голямо реване бее ,няма угодия на тоя народ! Аз празнувам ,че ДПС и БСП са аут! Честито и да му мислят сегашните управляващи! Успех. Имат уникалния шанс , ако започнат да работят повечко в името на народа да пребъде тяхното управление. Вски нормален българин МРАЗИ ДПС и БСП!!!