77

AHТИМУТРА

преди 9 години

Харема Будов никога няма да подкрепи ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ, защото точно отвратилите се от герб по-голямата част са при негласувалите! Справка изборите 2009-та избран с милион и 700 хиляди гласа а сега е само 1 милион!

76

Анонимен

преди 9 години

До Веселин УзуновЗащо се казваш Веселин Узунов след като очевидно не си БЪЛГАРИН ?Ахмед Мехмед не ти ли по-харесва ?

75

Едно и също

преди 9 години

Да, ГЕРБ си доойдоха на власт и ДПС и *** плюс Атака пак правят всичко възможно да паднат от власт. Не ви ли писна да го правите, що не си гледате бизнеса и семействата?!? Оставете на дясната коалиция да си управлява спокойно, нали затова протестирахме. ДПС сте пълни ***!

74

Анонимен

преди 9 години

Разбрахме за Местан, но дайте сега з Близнашки. Тоя мазник, зад когото стоеше оная Тиква се подигра не само с конституцията, но и с българския народ. В неговите правомощия беше само да организира изборите, а той уволнява, назначава, че и държавни поръчки за милиони прави. Пълна политическа анархия е в държавата ни, горкия народ !

73

иванова

преди 9 години

за съжаление местан е прав, в желанието си да се изолира дпс, което си е редно, новите управляващи показаха че помнят само последните десетина години, но тотално са забравили последните двадесет...........а това е голяма грешка....огромна...и тежко ни и горко на всички нас...........

72

гласувал

преди 9 години

Защо всички скочиха на реформаторите,че искали власт?Та самият ББ е готов на компромиси само и само да е начело на д-вата,защото той без този пост е никой.Видяхме го в опозиция-вкарваше и изкарваше от Парламента своите като стадо.Това ли е опозиционно поведение?Манипулациите на ченгетата успяха-навсякъде се тръби,че реформаторите искали власт.Защо тогава тях канят на разговори?Защото без тях не могат.Да оставим,че ББ все с Брюксел се оправдава-ти работиш за гражданите си,а не за ЕС.

71

Бо

преди 9 години

Лютвито бълва змии и гущери, че за сефте ДПС няма да папка от държавната софра! Густо!

70

Мая Костибродска

преди 9 години

Абе друго си е султан Ахмед Доган да ни направлява и да ни спуска порциите, а нашият червен чугунен батальон, воден от Съсел Дмитриевич и подпрян от Болен Рубладжиев, да ги гласува зад яките метални заграждения и жандармерийски палки ! Някак си по-впечатляващо и респектиращо е !

69

Божо

преди 9 години

С нетърпение чакам местан и Сидеров да застанат един зад друг и да се заобичат, а кулсият социауист да им свети с червена петолъчка !!! Обръчите на доган започнаха да стягат вратлето на местан !!! Най-гадното е , че безскрупулните крадци могат да използват етнически рекет !!! Обикновените български мюсюлмани имат полза от изолирането на Догановата мафия, защото дпс ги държи бедни и зависими !!! В държава с правила и законност всички печелят !!!

68

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 77...MOGE HLIAB ISOL DA IADEM, NO DANIAMA DPC......*******************89 така викахте и кво стана хората отидоха в космоса а вие дигате гащите на гърците.

67

Веселин Узунов

преди 9 години

Не бързайте да се радвате каури. Играта не е свършила. Ще видим кой ще се смее последен. Май на времето малко ви е бил ятагана. Европа никога няма да ви позволи своеволията и Турция няма да ви позволи да си правите квото си искате.

66

анонимен

преди 9 години

Д.Д.Д.Та ЗАДЪЛЖИТЕЛНО гласуване е една от поредните глупост , казани от Президента.Това е от болната ,та на здравата глава.Какъв е проблемът Парламента да гласува изисквания към гласуващите?Ами ако ти предложа никой да не гласува ?

65

Бънди

преди 9 години

Лютви направо е болен. Сега като подкрепят кобинета четворната коалиция и готово. БСП са ясни, ББЦ останаха без кокалче, а ДПС направо са бесни, че няма да са на лапачницата. Сидеров не го гледаите, той винаги печели, колкото му трябва. Ама ББЦ, АБВ и РБ повече власт едва ли ще видят.

64

Анонимен

преди 9 години

Днес Луганска република , утре друга република...

63

Кое пак не разбра?

преди 9 години

Агент Павел , ти коя точно дума не разбра ? Никой не иска вашата подкрепа. Да повторя , че може пак да не разбереш - Никой не иска вашата подкрепа.

62

Боил

преди 9 години

До Анонимен- 51.Колега напълно те подкрепям в 100%-само така дпс ще бъде маргинална група ***.!!!!!!!!!!!!!!

61

Анонимен

преди 9 години

MOGE HLIAB ISOL DA IADEM, NO DANIAMA DPC.MOGE IVODA DA NIAMA,NO DA NIAMA DPC.AKO TRIABVA I OT GLAD DA UMIRAME,NO DA NIAMA DPC.

60

недоумяващ

преди 9 години

До оня ден МестанЧО щеше да подкрепя ББ,заради техните договорки.Ама на мутрата не му стиска и като прие патриотите Местан се вбеси.Защо-те и без това имат достатъчно непоклатими кадри във властта.Какви евро-атлантически ценности бе човек-ти на турците не говореше за това в кампанията,а бръщолевеше на турски как ще ги защитаваш.От кого и за какво-нали сме в ЕС,нали се спазват правата и сбободите на всички граждани.ДПС са ченгета от най-висша проба.

59

Анонимен

преди 9 години

По добре задкулисен съюз обаче български, отколкото с турско участие. Крайно време е националистическите партии да влязат във властта твърдо и да поставят малцинствата на мястото им, както е в цивилизованите държави. Само у нас тези категории си позволяват такива изказвания, с цел нагнетяване на обстановката

58

Анонимен

преди 9 години

DO 61BRAVO.IMAME SI KOALIZIA NA RAZLICNI KLANOVE NAMAFIATA.OT DNES NATATAKA BALGARIA SHTE E PROSPERIRASHTA DARGAVA .OT UTRE 3014 G. BALGARIA E NA PARVO MIASTO I VSICKI HORA NA PLANETATA PREDPOCITAT DA GIVEIAT V BALGARIA.