80

камиончо

преди 9 години

Веднага органите и да се подготвят за присаждане!Така ще спаси няколко човека!

79

flower

преди 9 години

Място не мога да си намеря от яд как сега продажните медии ще нарочат поредната жертва на държавата -убиец за психично болен или невменяем, само за да отклонят вниманието от огромната вина на държавата и цялото бездушно общество!!И немалка част от примитивно мислещото население веднага ще се хване за тази "спасителна" сламка и ще я повтаря като мантра! За собствен душевен комфорт... докато утре държавата отново не изправи някого пред същата жестока дилема - жалко съществуване или самоуби

78

L

преди 9 години

Що за хора има по центъра на столицата ни ??? КОГАТО ГОРИ ЧОВЕК НЕ СЕ СНИМА, А СЕ ОКАЗВА НЕЗАБАВНА ПОМОЩ, ДОРИ И ДА СИ СЪСИПИТЕ БУТИКОВИТЕ ПАРЦАЛИ....

77

Фен

преди 9 години

С ВАС журналистите трябва да се почне . Затова че продължавате да бълвате лъжи и платени статии без да вземате страната на народа. Как стигнахте до заключение че е *** или кой ви накара да го напишете .Не мислите ли че ако беше такава щеше да и е все едно къде ще се запали а не точно пред президентството.Сигурен бях на 100% че ще я изкарат болна.

76

а това е

преди 9 години

една истинска история - Едно семейство тегли кредит и започва малък бизнес . Идват мутрите на Б./със сигурност/ и искат 50хил лв за да може да продължат търговията. Мъжът обяснява че няма толкова пари а те му казват че ще отвлекат децата му. Какво е решението - неможе да се оплаче не може да рискува живота на децата си но неможе да ги обрече и на глад а банката си иска парите Какво да направи ????????

75

землянин

преди 9 години

Не знам, това е поредната индивидуална проява на безсилие. Преди да заживея в Германия, много се чудих, дали като народ сме калпави и неспособни или просто управляващите и имащите власт са просто много силни и хитри - сега, от както живея в това ново общество, смело мога да твърдя, че вече не се колебая за отговора на въпроса ми - ние сме слаб, ***, лицемерен и завистлив, байганьовски народ. Разбира се, всяко правило си има изключения, но.. общо взето, като народ не ставаме.

74

муспи

преди 9 години

Това е подвиг, спомнете си че по време на войната във Виетнам будистки монаси се палеха досте често. И те и ние и всички страдащи по света имаме един враг - евреите. Чрез тях е всичкото зло на света, и ако палим евреи ще е добре. Трябва да преодолеем морала който ни е даден на нас а не на тях, върху него те са построили своята си империя. Евреите не са ближни а далечни, те не са хора а човекоядни същества. "Пред отворената паст 3на звяра кръста е меч!"

73

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

А, *** готвят правителство ...

72

Анонимен

преди 9 години

*** народ, слаба държава! Що не е известила протеста си тази болна жена??? От простотия, не е знаела, че за протест, стачка, митинг се известява предварително в цивилизованите общества. Иначе се води анархия , диващина, диагноза.

71

s angelov

преди 9 години

jenata se e jertvala iza naroda si makar ce ne epodhodiasht primer vsicki trebva da sepritesniavame sega eanarhizam trebvas da minem ot tozi stroi trebva zakoni red nema li edin istinski balgarin koito da misli za bg jalko za horata jiveeshti v bg

70

Анонимен

преди 9 години

Как може да приемате това за нормално?! Политиците били виновни. Не съм доволен от управлението на държавата, но давам всичко от себе си всеки ден на работно си място. Да малко ми плащат, да трудно е , но битката продължава, не се предавайте :).

69

25 години стигат

преди 9 години

Днес фотографката Лидия Петрова се самозапали пред президентството. Направи го, без никой да предугади намеренията й, без никой да помогне навреме, без никой да разбере болката. Не физическата, а тази, която я тласна към най-жестокото възможно самоубийство.Лидия драсна клечката - не на себе си, а на България. И попита:Що за племе сме ние, щом политиците ни говорят за някакви бъднини под светлината на горящи човешки тела?Що за племе сме ние, щом човек иска място в Ада, само и само да не живее с нас?Що за племе сме ние, щом снимаме агонията на една от нас, вместо да й помогнем? Полит

68

Анонимен

преди 9 години

Ако се е притеснявала за бъдещето на детето си, не би направила това.

67

Анонимен

преди 9 години

Имаш 10% шанс да оцелееш. Бори се! Тази нощ сме с теб. Понякога в Пирогов стават и чудеса.АМИН

66

Анонимен

преди 9 години

Oбикновено се подпалват нарцисите самоубийци с психични проблеми, като с акта искат да станат известни, тъй като не са кадърни през целия си живот. Има изседвания направени оп компетентни учени.Този случай е от сорта на неуспяла нарциска в критическата. Жалко, че не осъзнава, че петни не само себе си, но и семейството си....

65

Анонимен

преди 9 години

Кога ще се съберем 2-3 млн. на площада, кога, с форуми и приказки не става, и ние сме си виновни като народ, безлични, винаги разделени от тези които постоянно плюете, любимите политици марионетки, имаше едно две големи събирания за 25г, но едва ли над 2 млн.

64

Анонимен

преди 9 години

Значи професора от проговаря с бузата на слепна чието каза, че жената има психическо разтрйство, защото се притеснявали за бъдещето на децата си! ! ! ! Аз пък се питам, сигурно и аз съм луд, щом се притеснявам за бъдеще то на децата си! ! ! Но "професора" не се при тясна за бузата на челото си....

63

циника

преди 9 години

човек се самоубива,когато осъзнава някакъв проблем - било социален /жестока бедност и безпътица/,било личен /любовни несгоди или несправяне в семейството/,или поради тежко физическо страдание. Това може да означава слабост,можге да означава отчаяние или тежка депресия,но не е психическо заболяване.В случая изборът на жената за място на своето самоубийство,ясно показва нейното ПОЛИТИЧЕСКО ПОСЛАНИЕ.Така че тук няма друго тълкуване освен социално и политическо.

62

Анонимен

преди 9 години

Как да не се притеснява? Кой не го прави? Бабите, майки и бащи, студентите? Разбира се, че всеки иска поне малко по-хубав живот, екскурзия в чужбина, вечеря в ресторант, едно кино, един концерт. Елементарни неща не можем да си позволим в тази държава, а тези нехранимайковци в парламента не могат да се съюзят и да работят за държавата, за тези, които са ги избрали. Делят се постоянно - само личен интерес, никога общ. И още хора ще се палят и самоубиват, заради заеми, нещастие и безпаричие!

61

циника

преди 9 години

76, как така постави диагноза от разстояние? Ти психиатър ли си, психолог ли си, психоаналитик или психотепрапевт се, че си позволяваш да поставяш психиатрична диагноза? Ти, ***, наясно ли си, че психично болен човек НЕ се самоубива,защото психичноболния по правило НЕ ОСЪЗНАВА проблема си,за да си посегне по такъв обмислен начин,както го е направила жената.