87

Анонимен

преди 9 години

Тия ле бе, тия ще разкостят тотално България! Не стават!

86

Маркс

преди 9 години

Бойко, не си прави експерименти, щото покрай Радан и ти ще изгориш! Виждаш Камеран как си защитава народа, не го ли направиш и ти и продължиш ли безропотно да затриваш нацията за- ти си знаеш за какво, да не те излагам, то нито пазванти, нито гардове, нито бягство те спасява!

85

грую

преди 9 години

МЕСТАН ПРЕМИЕР ДОГАН ПРЕЗИДЕНТ,ДО ТАМ ЩЕ Я ДОКАРАМЕ.

84

Анонимен

преди 9 години

До 104И 2 и половина милиона емигрирали. И продължават. От първата секунда в която вече нашите митничари не стреляха по тези, които се опитаха да избягат. И ще продължават да бягат. Разбраха, че каквото и да се случи, и да изберат хората друг, ДС винаги ще са готови да ги пожертват, за да са на власт. С уважение - кандидат емигрант.

83

Анонимен

преди 9 години

РАДАН - адвокат от листа на US партията Реформаторски блог. Според който пo модел на Маккейн, естествено, трябва да сме първи на фронта в пълно бойно снаражение, когато САЩ набедят някой за диктатор или ос на злото.. /Сирия, Либия, Русия, Идил../, през всичките им медийни канали в развития ви 1 млрд души свят на роби. Та същия след 2 г. тикане на физиономията му в очите на племето ни по ТВ новини и сайтове всеки ден. Макар все още напълно безизвестен шут за мен самия и поставено лице на

82

nikonik01

преди 9 години

КОСТОВ

81

Анонимен

преди 9 години

Радан Кънев е човек на САЩ , не че Бойко не е.. Но ако искате Война с Русия и украински сценарий Радан е подходящия човек.

80

Анонимен

преди 9 години

НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ЩЕЕ ПРЕМИЕР. ВАЖНОТО Е ЧЕ ДЪРЖАВАТА АКО ТАКА МОЖЕ ДА Я НАРЕЧЕМЕ ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ ВЕЧЕ Е ФАЛИРАЛА ОТ ВСЯКЪДЕ. А ЗА НАРОДА ИЗОБЩО НЯМА КОКВО ДА СЕ КАЖЕ. НЕ Е ФАЛИРАЛ А НАПРАВО Е ИЗЧЕЗНАЛ. 400 000 ДУШИ СА УМРЯЛИ В ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ. ЗА КАКВА ДЪРЖАВА МОЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ?

79

Анонимен

преди 9 години

Само Бойко Борисов става за премиер,другите са плюнковци,а най-големия от тях е Радан Кънев

78

Маркс

преди 9 години

Който и да стане премиер, ако продължи с геноцида над българите, ще бъде свален и обесен на първото дърво, пфу!

77

Анонимен

преди 9 години

Корман Исмаилов трябва да е премиер!

76

elkataneva

преди 9 години

Нито един от двамата!Борисов е компрометиран и като физическо лице, и като участник в политическото пространство на България.Оттеглянето му от него, е решението на тази нелепа политическа обстановка.

75

Да

преди 9 години

Борисов!!!

74

Поговорка

преди 9 години

Ела ЗЛО, че без теб ПО-ЗЛЕ!

73

Дидо

преди 9 години

До Анонимен: НА КАЛПАВИЯ Х.Й ВЪЛНАТА МУ ПРЕЧИ ,ТА И НА СИНИТЕ И ГЕРБЕРСКИ *** ,ПАК БСП ИМ Е ВИНОВНА !

72

Анонимен

преди 9 години

искат да изклатят Кънев с тая оферта ама Костов е старо куче и лесно се не дава - хахахахахаха

71

БМ_21 Град

преди 9 години

Дори е несериозно да се поставя този въпрос !! Костовия момчурляк Радан, какъв примиер може да бъде !? Т.н. коалиция РБ са просто едно голямо нищо ... "орел, рак и щука"... те немогат да се разберат между себе си, примиер ще подкрепят ... това е несериозно!! Осен това победителят трябва да излъчи примиер ... това е толкова просто и логично !

70

Анонимен

преди 9 години

трябва да има опция "нито един"

69

ИВАНОВ

преди 9 години

До категоричен: БОРИСОВ ПЪРВО НЕ Е ГЕНЕРАЛ,ЗАЩОТО ДИРЕКТНО ОТ КАПИТАН НЕ СЕ СТАВА ГЕНЕРАЛ ! ВТОРО ,НЯМА ХАБЕР ОТ УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВА- НАЛИ ГО ВИДЯХМЕ КАКВИ МРЪСОТИИ ВЪРШЕШЕ И ДО КЪДЕ НИ ДОКАРА ! ДА ,ТОЧНО ТОЙ , А НЕ ОРЕШАРСКИ Е ВИНОВЕН ЗА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ НА СТРАНАТА !

68

Анонимен

преди 9 години

Тука някакви реват по форума.1. Като не сте гласували - мълчите и само се радвате, че благодарение на вас доган е втора сила.2. Като големия процент гласове е за някоя партия - това е - отново - да сте гласували.Аман .