50

Анонимен

преди 9 години

Bojko pokaji na tiq hora kolko si silen, pak te 6 se napavat da ti zavijdat.

49

Върни го, бе!

преди 9 години

Айде пак на избори.

48

Анонимен

преди 9 години

Radan e e*@ti strahliveca.

47

Прост народ!

преди 9 години

То хубаво избори, ама това "избори" е обвързано с трошене на десетки милиони левове народна пара, а простия български народ на тях не гласува. Предлагам да се разтури "държавата". Накрая ще ни сложат по един фен, ще ни обрежат пишоците и ще ни надупят турците. Клаха ни 500 години, сега ще ни *** още толкова. *** народ!

46

Анонимен

преди 9 години

@asd,не съм много сигурен дали боленчо ще се справи,но поне може батюшките да се смилят над нас отново,за разлика от демократичната ционистка ***,която ни дере здраво кожите от гърба и ни лъже ,че това е демокрацията!

45

asd

преди 9 години

На навите избори вече искрено ще помоля и цялата ми рода да гласуват за Атака. Иначе спасение няма. За да се спаси България, трябва правителство, ръководено от Атака.

44

предложение

преди 9 години

а какъв е проблемът да се съберат всички и да направят един експертен надпартиен кабинет? Ама наистина да е надпартиен, а не да се назначат разни политически ангажирани пионки. Защо трябва министрите да са партийни членове?Колкото и да се правят на ни лук яли, ни лук мирисали, всеки иска прекалено много постове и затова не могат да се разберат. Не е в програмата, както искат да го изкарат. Просто гласовете са много разпокъсани и всяка една партия е фактор и с претенции, че от нея зависи всичко

43

Анонимен

преди 9 години

Горкия уж би на изборите и пак няма да е премиер тцтцт,тоз каратист и футболист и пожарникар и на Брус Лии брат му много страхлив бе тцтцтц

42

Анонимен

преди 9 години

Като не стигнем до споразумение, взимаме мандата, връщаме го в сряда и отиваме на избори, - ама дали така ще стане - има втори мандат има трети, може да стане с нечий друг мандат работата...

41

sante_dog

преди 9 години

Съставете правителство което да:1.Приеме бюджета за догодина2. Ликвидира пирамидата КТБ3. Подготви свикване на Векило Народно събрание за промяна на конституцията4. Смесена избирателна система - 50% Пропорционални, 50% мажоритарни избори.5.Да ви няма след като приключите първите 4.

40

Анонимен

преди 9 години

знаеш ли къде е сега Дянков. Знаеш ли, че сега ви чака много по голяма мизерия, няма да има замразяване на доходите, а жестоко намаляване и обедняване. Борисов ако има малко разум трябва да върне мандата. Никой нищо не може да направи, идва жестока мизерия през следващите 20-30 години.

39

Анонимен

преди 9 години

Сърби боли драго ми е.

38

Един от вас

преди 9 години

Приятели, имам такова виждане по въпроса: 1. Избрали сме 240 НАРОДНИ представители. Да се заключат в Парламента, да нямат никаква връзка с никакви партийни централи, посолства и консулства, и ДОКАТО не постигнат споразумение по всички ОСНОВНИ въпроси, които са с изключителна важност за отцепването на страната от дъното, ДА НЕ НАПУСКАТ сградата на Парламента. 2. Ако не са в състояние да се разберат в ИМЕТО на БЪЛГАРИЯ, нито един от тях да няма право да се кандидатира при нови избори.

37

Анонимен

преди 9 години

Тикво, слаб артист си - номерата ти от селски вечеринки вече се изтъркаха.Народът поумня и прогледна след 3.5-годишен Борисово-Дянков геноцид.

36

Крaй

преди 9 години

Нa тези избори глaссувaх зa последен път. Зa ГЕРБ. Следвaщите стaвaм неглaсувaл.

35

Smashing Pumpkins

преди 9 години

Днес е Хелоуин, празник на тиквата! Честито господин Борисов.

34

АНОНИМЕН

преди 9 години

НОВИ ИЗБОРИ!

33

Един съветПрави си к

преди 9 години

Публикувай програма с най-неотложните мерки за България за:нова Конституция и нов избирателен закон,бюджет за 2015 г.,здравеопазване,образование,доходи,КТБ,бежанска вълна,засилване суверинитета,националната сигурност и независимостта на страната и от ЕС,САЩ,Русия,Турция и други,почиващи САМО на икономическия ни интерес и други подобни. И когато внасяш в Парламента документи по тези въпроси веднага публикувай извадките с поименните гласувания и ще лъсне кой милее за РБ и КОЙ гласува против народа

32

Д-р Лекува Герболеза

преди 9 години

До Киро кофражиста 34Абе Кире ти главата в кофража ли си забрави? Какво се случи с теб? Банката я фалира Пеевски не без огромната помощ на Искров/назначен от Борисов като големия експерт/ и самият *** Бойко, сега борбата е как да вземат парите! Може ли да не го разбираш това? Аз дори не вярвам да липсват някакви пари в банката, не и между 4 и 6 милиарда! Не и след като официалният одит не установи такава липса преди година. А това сегашното дори не е одит бе герболезни!

31

петър

преди 9 години

Aко беше Дянков, това нямаше да стане, нямаше да им даде