68

Анонимен

преди 9 години

До Аноним MNOOOGO STE ZLOBNI ! OTVRATITELNI !!!

67

Отворен

преди 9 години

До ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВОАми то и Исус е гей бре...да не говорим за наземните му наместници. Скоро да си ходил до троянския манастир, примерно...хехехе. Аман от религиозната ви ***!!!

66

ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО

преди 9 години

Този "дар",изобщо не е Божий.Това твърдение е:богохулствено,светотатсвено и кощунствено!Бог Сам в библията посочва,многократно и чрез пророците Си.Какво ги чака"дарените".

65

Анонимен

преди 9 години

Как нема да си горд, та нали това е "американската мечта"!

64

Мукавей

преди 9 години

Полека- лека разни извратеняци се опитват да внушат на хората, че взаимоотношенията между мъж и жена не са нормални и че не е нормално семейството да се състои от мъж, жена и деца. Това се прави с крайната цел да се разруши семейството и хората да станат нечия собственост, бидейки раждани само от сурогатни майки.

63

Бънди

преди 9 години

Точно така вие с големите души и дълбоките дупета сте много напред с материала. Оставете ни десногръдите балканци да си пием хубавата ракия и водка и да се кефим на жените. като се замисля гейовете са дар от Бога, така има повече жени за нас, нормалните.

62

Анонимен

преди 9 години

Гей, като физическо състояние няма нищо лошо. Но гей като състояние на духа, е това вече е голям проблем!

61

DreamTheater

преди 9 години

Trans penem mihi est.

60

Анонимен

преди 9 години

Живея от много време в Западна Европа и тук на абсолютно никой не му пука дали си гей или не. Няма гей паради, няма гей организации, никой не говори за дискриминация или за толератност - просто не им пука изобщо. И да излезеш в центъра и да се провикнеш пред всички, че си гей, просто никой няма да ти обърне внимание, защото за тях е нещо толкова нормално и човешко, че дори не си правят труда да го коментират. Само ние дребните душички в дребната България се правим на интерестни, мразейки се !

59

Атеист

преди 9 години

Бог не съществува. Защо се заблуждавате?

58

Анонимен

преди 9 години

е то сякаш предишният не беше..

57

Бънди

преди 9 години

Бог е създал Адам и ***, Адам и Иван. Да, в Европа се учи подобно извращение, но в Русия го забраниха, а Унгария забрани гей браковете с със закон. Китай да не говорим. Европа ще умре. Разврата е унищожил Рим.

56

Евроатлантик

преди 9 години

До БъндиНе може да кфалифицираш гейовете като болни хора. За такива кфалификации в цивилизованите европейски страни се влиза в затвора. Науката и психолозите отдавна са доказали, че хомосексуализмът е нещо нормално, и това вече се учи в много училища на западна Европа, а скоро нашите комисари от Брюксел ще спуснат директива и на България да се въведе в училищата.

55

Стойчо Младенов

преди 9 години

И аз най накрая си признавам че съм гей.Казвам се Стойчо Младенов и съм треньор на ЦСКА, Някои от момчетата в отбора също са с такава ориентация и чесро си правим спаринг в нас.

54

Анонимен

преди 9 години

Шшшш ало, вие коя година живеете? Хората кацнаха на Марс, правиме изкуствено бебета, и скоро ще почнеме да си отглеждаме крайници за резерва, вие ми говорите за бог. Много ви е страх да не ви манипулират геиовете, че е вие да станете такива, ама не може да осъзнаете че за религия ви се говори от малки и за това вярвати. Няма никакво друго основание да вярваш, освен че са ви го втълпявали от малки.

53

AHТИМУТРА

преди 9 години

ПРОДАЖБИТЕ ПАДАТ И ТРЯБВА НЕЩО ДА СЕ НАПРАВИ И ТОЙ СИ Е КАЗАЛ Я И ГЕЙ, ЧЕ СТАНЕМ САМО И САМО ПРОДАЖБИТЕ ДА СЕ УВЕЛИЧАТ! :DА БАЛАМИТЕ ОТ УСТА НА УСТА РАЗПРОСТРАНЯВАТ ИНФОРМАЦИЯТА И ТАКА ЦЯЛ СВЯТ ЩЕ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА КОМПАНИЯТА !!!!

52

AHТИМУТРА

преди 9 години

ВИЕ НЕ РАЗБИРАТЕ!!!!ТОВА Е ЧИСТА РЕКЛАМА И ТО БЕЗПЛАТНА!!!ВИЕ СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ Е НЕГАТИВНО ЛИ!!! Я СИ СПОМНЕТЕ КОНЧИТА ПА ТОГАВА ГОВОРЕТЕ ЗА НЕГАТИВИЗЪМ :D

51

s

преди 9 години

Възгордял се грах. Дегенерация в ход.

50

Анонимен

преди 9 години

Нямам нищо против хората с такава ориентация, но не разбирам защо това постоянно се коментира? Всеки има право да бъде себе си, окей. Само че мен какво ме засяга? За по-специални ли се имат? На мен така ми звучи. И вече става банално. Дар от Бога, пф.

49

Анонимен

преди 9 години

Каква гнусна физиономия има тоя на снимката!!"Шефът на Apple призна: Гей съм, горд съм!"Това е сред най-великите дарове от Бога", заяви *** Кук"Какъв дар от бога?!?И защо изобщо ни уведомявате за мнението на този ***?(ха, ха - "дар от бога")