10

Наблюдател

преди 9 години

"Само преди два месеца при подобен инцидент почина и жена в София." Инцидентите не са ПОДОБНИ, а коренно различни. Явно мъжът е избрал да излиза аварийно през 'долната' полуврата за по-лесно, но така е и по рисковано, понеже като се 'суркаш' към стълбищната площадка, е голяма вероятността да стъпиш в 'нищото' под кабината. Предполагам е било трудно да се достигне механизма за отваряне на горната врата през кабината или е предпочел да не се 'катери' през нея.. .НЕЛЕПО И ЖАЛКО! ДАНО НЕ СЕ ПОВТАРЯ!

9

един българин

преди 9 години

УЖАС! Колко от вас тук живеят на висок етаж и използват асансьор? А отсега нататък как ще се предвижвате? Слава Богу че аз живея на първия етаж! Едно време като се нанасяхме си мислех че може често да ни обират апартамента, както и стана един път.Но дето се казва - всяко зло за добро. Сега се радвам че живея на първия етаж.Имам чувството, че цената на тези апартаменти ще скочи доста в близките години...

8

онбашията

преди 9 години

предполагам е опитал да слезе на долната площадка,виснал е на ръце и от такава позиция е много лесно да паднеш в шахтата. аз лично никога не бих се пробвал да изляза на долната площадка, като хлапе съм излизал на горната макар и със страх асансьора да не тръгне точно в тоя момент и да ме пререже

7

Анонимен

преди 9 години

Е как може да отвори вратата като е бил между етажите бе ***?

6

Анонимен

преди 9 години

И на мен ми е хикс как човек заседнал между етажите пада в асансьорната шахта. Ей *** я си проверете допбре информацията и не пишете тъпотии.

5

Анонимен

преди 9 години

Дано да е от избирателите на ГЕРБ!

4

Анонимен

преди 9 години

Абе забранявайте ги асансьорите и няма да имате проблеми от този род,а ще има проблеми с инфарктите,които са получили тези, които се катерят по стълбите :)) !

3

Съсед

преди 9 години

Бог да прости починалият. Имам едно питане .. как така човек може да падне в шахтата ако е в асансьора? Това физически не е възможно! Освен ако не е паднал целият асансьор в шахтата.Та въпроса е човека ли е паднал или целият асансьор?

2

:

преди 9 години

Ми бих казал че домакиня се е натряскал, асансьора спрял и той решил да се прави на спасител и без да изчака фирмата и ...пуффффф айде ....!В този случай няма как да се търтси каквато и да е вина на фирмата.

1

Анонимен

преди 9 години

зловещо нелепо!