197

Анонимен

преди 9 години

Някои *** дето коментират тука ги е яд, че за първи път от създаването си ДПС няма да *** на воля ;)И да плюете по ГЕРБ и Валери, файда няма. Има много хора работили и с ГЕРБ и със СКАТ и ги познават. Лъжите няма да минат тука. Доганските мурафети вървят само сред * ;)

196

Анонимен

преди 9 години

Валери Симеонов е собственика и един от двамата създатели на телевизия СКАТ, от която тръгна АТАКА и Волен, с когото в момента не могат да се гледат. Инженер със стаж е. Навремето имаше повече от 60 работника. Аз работих една отпуска за него. Бачкаше наравно, че дори и повече от работниците си. Катереше се по покривите на блоковете с нас да пуска кабели и да слага сателитки. Беше свестен и работар. Сега не знам как е. А, няма нищо общо със скрапирането на заводите. Само е градил телевизията си.

195

БЪЛГАР

преди 9 години

АЙДЕ БЕ ЛАПАЧИ,НЕ СЕ ЛИ НАГЛАСИХТЕ НА НАРОДНАТА СОФРА?? ГЛАВНИЯТ ГОТВАЧ БОЙКО ДА РАЗДАДЕ ГОЛЕМИТЕ ЛЪЖИЦИ И ДА ЗАПОЧВАТ ГОЛЯМОТО ПЛЮСКАНЕ!

194

123

преди 9 години

Ха ха ха! Сега ще видите как ще почервенеят от яд в ЕНП!! Партията ГЕРБ, която е от групата на ЕНП прави коалиция с националистите от ПФ! Плюха по БСП-то заради подкрепата от страна на националистите, а сега тях ги подкрепят същите тия националисти! Газ ще пикаят!

193

Дръндьо

преди 9 години

Това е Националният Фронт за Спасение на Борисов, какво очаквате от него освен "патриотични игри". Става ясно и че Бойко е готов на споразумение само с тези които му козируват, освен ДПС-имам пред вид, че той козирува на ДПС!

192

Анонимен

преди 9 години

Поредните дупедавци.

191

Keti

преди 9 години

Dnes.bg трябваше и патриоти да сложите в кавички, не само "пускат". За пореден път стана ясно,, че не тези, а атакистите са истински патриоти.

190

Доган Консултант Бей

преди 9 години

И болен Волен е мой кадър с тоя Варели барабар, и Бюречето и той... Сега правим обкръжение на герберастите, щото бягат от мъртвата хватка на ДПС-то - който се е хванал от него партия не става - вижте БСП-то, вижте и оня мавър от Драгалевци и т.н.! Ама няма къде да отидат - Турция е голяма, както и моите интереси! Ананъм?

189

Анонимен

преди 9 години

Българският народ с Атака в контра атака !

188

Анонимен

преди 9 години

АКО ИСКАТЕ ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ,АКО НЕ ИСКАТЕ НАШАТА СВЕЩЕНА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ ДА Е ТУРСКО-ЕВРЕЙСКА ТЕРИТОРИЯ В КОЯТО БЪЛГАРСКИЯ РОД ЩЕ Е СВЕДЕН ДО ЖИВОТИНСКО СЪЩЕСТВУВАНЕ ,ТО ТРЯБВА ДА ИЗЛИЗАМЕ ТАЗИ ЗИМА НА УЛИЦАТА И ДА ИМ СПРЕТНЕМ ТАКЪВ БЪЛГАРСКИ МАЙДАН НА УПРАВЛЯВАЩАТА ЮДЕО-МАСОНСКА ***,ЧЕ НА ТИЯ ГАДОВЕ В АНКАРА,ВАШИНГТОН И ТЕЛ АВИВ СВЯТ ДА ИМ СЕ ЗАВИЕ,А ТЕХНИТЕ СЛУГИ -БОЙКОВЦИ,ДОГАНИВЦИ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВЦИ,БАРЕКОВЦИ И МИКОВЦИ ДА ИМ ВИСЯТ ОСТАНКИТЕ *** ПО ДЪРВЕТАТА ,ТОВА Е РЕШЕНИЕТО

187

симпатизант

преди 9 години

валери не повтаряй грешките на волен.стой на страна от герб и след 4-5 месеца на следващите извънредни избори ще вземеш ощи повече гласове.прегърнеш ли се с боко си пътник.

186

DEVIL-JIN

преди 9 години

Турският паричен фонд за спасение на Бойко,много от рано извади възелина,очаквах по нататък,имат голямо желание да ги оножат фесовете,турски мекерета.

185

бай Петко

преди 9 години

Вие "пуснете" ли ДПС-то с ГЕРБ стават 122 !?!? Значи няма да сте им нужни и ще ви изхвърлят като въшлясали котараци. Тая сметка не си ли направихте, като имате предвид с кого си имате работа, или просто да сте в НС Нещастници !!!

184

Анонимен

преди 9 години

май-май вървим към нова атака.

183

Анонимен

преди 9 години

аааааа- не така - говирихме не просот да ги вадите от власта а да извадите от политичесикя живот въобще ДПС, нещо се изхързулвает от обещаното.

182

Анонимен

преди 9 години

Ашколсун,Машаалах Ефенди валери,как само я прекара тая *** българска рая да гласува за тебе ,Сега Симеонов Ефенди,айде чибук,чибук -идвай тука у мойте сарай да ти дам куфарчето с лирите ,ти си ги заслужи и кажи на твоя авер Каракачанов ефенди и той да дойде при мене да си вземе куфарчето с полагащото му се ..Ваш Ага и верен приятел Ахмет Демир Доган

181

Анонимен

преди 9 години

До Баба Пенабабо пено - не знам кой набор си ама тоя мач сме го гледали........

180

:)

преди 9 години

формацията няма нищо против да застане зад програмата на правителството на ГЕРБ, дори и същото да направи ДПС. Тяхна работа.....и кое не ви е ясно, бе ???????????????????

179

Баба Пена

преди 9 години

Доста провокативна и долна статия . Защо не изчакате и да видите и съдите по делата на хората,а продължавате по стария и гозен български начин да плюете и плюете ,защото вие плюете без да е станало нищо,доро не са стъпали в парламента,дори не сте чели програмата .После като влезат и направят предложения за оправане на здравеопазването?Ще се извините ли?За енергетиката?Запремахване на ДПС,как да се оправим като не заслужаваме,като влезнат патриотите и се чуят думите им и предложения,тогава съдете

178

отвратен

преди 9 години

пфу, само как им блестят оченцата от радостта да яхнат властта - "патриот е ,душа дава...но душата на народа" това е !- за лапането е този показноразгулен "патриотизъм" язък, колко ли измаменки има от раята...