89

Анонимен

преди 9 години

Сидеров е един некадърник без никаква представа как се управлява партия и с нулеви познания по икономика. Навсякъде по света на такива клоуни им се присмиват по телевизионни шоупрограми и в цирка.

88

КОШМАРА- АТАКА

преди 9 години

СЕГА УВЕРИХТЕ ЛИ СЕ КОЛКО Е БИЛ ПРАВ ВОЛЕН СИДЕРОВ? КАКТО ВПРОЧЕМ Е БИЛ ПРАВ ЗА ВСИЧКО! КАКВИ ""ПАТРИОТИ"" СА ТЕЗИ? КОИ СА- ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ВИНКЕЛА С ПОРНО КАНАЛИТЕ ОТ НФСБ, СЛАВИ БИНЕВ МУТРАТА СВОДНИК ОТ ГОРД И КАРАКАЧАНОВ С ПСЕВДОНИМА ОТ ДС АГЕНТ ИВАН ОТ ВМРО! ПРАВ БЕШЕ СИДЕРОВ- НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БУДА/НФСБ/

87

Анонимен

преди 9 години

Любителите на белокосия лилипут най се пеняват защото са аут от всякакво управление. Нищо не зависи от тях и е възможно скоро време да се заемат с кирливата им партия и комунистическия вожд.

86

AHТИМУТРА

преди 9 години

ДПС РАЗТУРИ КАБИНЕТА ОРЕШАРСКИ КЪДЕТО ИМАХА 120 ДЕПУТАТИ ПЛЮС НЯКОЛНО ОТЦЕПНИКА ОТ ГРОБ!ДПС ИСКА ДА Е С БОРИСОВ И ДНЕС БОРИСОВ КАЗА, ЧЕ ЩЕ ПРЕДЛОЖИ САМОСТОЯТЕЛНО УПРАВЛЕНИЕ!

85

АТАКИСТ

преди 9 години

Нали Сидеров беше луд?За пореден път се оправдават думите на Ботев, че свестните у нас считат за луди!!!Волен още миналата година ви каза, че НФСБ е маша на Борисов и ще им служи за осигуряване работата на новото правителство, ако изобщо не участва в него. Е какво стана???Пак ли беше прав Волен???

84

Бургазлия

преди 9 години

Валери Симеонов Балевски използва Сидеров и партия Атака да се докопа на местните избори в Бургас и да влезе в общинския съвет,там същия разцепи групата на Атака и с Касабов започна да гласува заедно с групата на ГЕРБ,за награда гербаджии го издигнаха на поста председател на общинския съвет на Бургас,като такъв Симеонов-Балевски се сдоби без пари с глоям апетитен парцел на първа линия на морето и започна да копае в Бургас и да си прокарва незаконни трасета на кабеларката си по която пуска порно

83

Десен

преди 9 години

Преди да започнете да плюете дайте решениуе и тогава отричайте това което се предлага.Кажете по разумна коалиция в този парламент от ГЕРБ РБ и ПФ.Всичко друго ще е безпринципно с цел консумация на власт.Отрицанието на всичко води до анархия.А при едни нови избори ще спечелят ДПС и БСП защото другите хора няма да излязат да гласуват - това ли искате?

82

AHТИМУТРА

преди 9 години

Огромен брой проценти за преференция 9 на бюлетина 93-*** депутати влизат така но мутрата им била казала да се отказват и те го сторили, че ще им лъснат вишистите!

81

Анонимен

преди 9 години

Атакуващите "националисти" : Атака и Патриотичен фронт са турци.

80

Анонимен

преди 9 години

4 ГОДИНИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ КОЙТО СИ КРИЕ НОМЕНКЛАТУРНАТА ЕВРЕЙСКА ФАМИЛИЯ -БАЛЕВСКИ НЕ СПРЯ ДА ПЛЮЕ ПО АТАКА ,ЧЕ АТАКА БИЛИ ПОДКРЕПЯЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ И ЗАТОВА СИМЕОНОВ НАПУСНА АТАКА ,КАТО СЪЩИЯ ТОЗИ СИМЕОНОВ МНОГОКРАТНО ЗАЯВЯВАШЕ,ЧЕ БОРИСОВ Е ПРЕСТЪПНИК И МУТРА,А СИДЕРОВ СЕ БИЛ ПРОДАЛ НА ГЕРБ ,А СЕГА КАКВО СТАНА .ОЩЕ ЛИ ИМА НАЙВНИЦИ,ЧЕ ИЗБОРИТЕ ЩЕ ВИ ОПРАВЯТ ЖИВОТА,ДА ВИ СВЕТНА НЕ ИЗБОРИ ,А ВСЕНАРОДЕН БУНТ С КАМЪНИТ И КОЛОВЕ И ЛИНЧУВАНИ ПОЛИТИЦИ ЩЕ НИ ОПРАВЯТ ЖИВОТА,

79

До В. Симеонов

преди 9 години

Абе Симеонов, абе джанъм, за какъв *** стана ортак на Исмаилов ? Нали знаеш, че партията на Касим Дал и изцяло турска. В ДПС поне има 100-на българи , които са признали пралвилната им линия, за да не се таралянкат като безработни, а да товарят до като могат. Симеонов, от днес нататък ти вече нямаш избиратели. Довиждане аркадаш !

78

Анонимен

преди 9 години

АТАКИСТ = потурчен русофил любител на психотропните вещества

77

Анонимен

преди 9 години

В България има само една партия - Партията на ЦРУ.. Само Атака е различна - затова яде дървото.

76

ognyanz

преди 9 години

Бат'Бойко търси послушковци. Който е най-послушен ще получи някое и друго заместник-министърско място. А бат'Бойко ще реже ленти и ще ръси бисери от телевизионния екран. Тези, които се съгласят, да си припомнят какво стана с послушковеца Яни Янев и неговото РЗС.

75

AHТИМУТРА

преди 9 години

До Срам за ПФ ! 105Браво!!!За съжаление голяма част от Българския народ е *** и невдява!!!!НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ КАТО ЦЯЛО НЕ Е ЛОШ НО Е МНОГО *** ТОВА ПОКАЗАХА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ!

74

Анонимен

преди 9 години

АТАКИСТ = АНТИБЪЛГАРИН

73

На Нож!

преди 9 години

Няма по-големи родоотстъпници и предатели на България от Атака. Боли когато българи се турчеят и предават собствената си Родина. За потерията на Сидер Ага - КАНОНАДА ОТ БЪЛГАРСКИ ЧЕРЕШОВИ ТОПЧЕТА!

72

AHТИМУТРА

преди 9 години

Всички предатели ще лъснат!!!!

71

Срам за ПФ !

преди 9 години

Симеонов и Каракачанов ще бъдат наредени до Корман в НС. Ашколсун ! На ПФ това ще им първото и последното влизане в НС. Толкова мазни предатели като тях не сме имали до сега. Бареков и той се продаде. Първанов е на ред. Иначе СИК-РБ-ПФ със 126 депутати не могат да удържат до следващата пролет. Това е ясно. Вярно, ПФ са простовати хора, но не разбирам как може РБ да се продадат на една обикновена *** мутра ? Софийския районен съд призна мутрата за ***. Не изтривайте коментара ми.

70

Анонимен

преди 9 години

Ха да видим сега по СКАТ ченгето В.Енчев дали ще попита своята аудитория съгласни ли са с това предателство.И да каже къде са допирните точки на българския патриотизъм и костовизма примерно.