314

Шоп

преди 9 години

До СпецаРусия ще почне да купува и да си пълни празните кладенци толкова , колкото продава----------------- Олеле.... Бързо си вкарай две свещички Ефералган в Г3, че сигурно имаш 43 градуса температура...

313

Спеца

преди 9 години

Спадането на цените на петрола не води вече до нищо !Русия ще почне да купува и да си пълни празните кладенци толкова , колкото продава !Така ще изчака следващия скок на цената , без да е загубила нищо!

312

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

Американските финансови социопати не е ясно какво точно целят ама е видимо какво се случва!Принцовете от Саудитска Арабия и Катар изнасят двойно повече петрол и със свръх производство връзват двата края !Това с петрола е и бюджетна война срещу малките колонии като нашата който са изцяло зависими от приходите от ДДС и АКЦИЗИ на горивата защото едвам си храним чиновниците мушмороци !

311

Фалита е за балъците

преди 9 години

Само в този"анализ" не се споменават още много неща-хипер потреблението на горива в Азия и партньорството им с руснаците,съвмесните проекти на русите с чужди фирми-дори и американски,това че в руския бюджет е заложена най-ниската цена на петрола-60 долара и това не е шоково,а предвидена ситуация,новите супер богати находища в Арктика на руснаците,златния резерв и това че Русия няма външен дълг и още много фактори,заради които неможе на има фалит на Русия.Фалита на русите са приказки за ***.

310

Кикс

преди 9 години

До Анонимен 448Не си ли знаеш дежурния отговор - Въпреки че цената на петрола на световния пазар пада, цените на бензина в България не падат, защото рафинериите са купили петрол на високите цени и докато не изпразнят складовете цената ще е също висока. Като се вдигне цената на петрола - вдигаме веднага и цената на горивата, защото трябва да се купи петрол на високата цена....

309

Анонимен

преди 9 години

До lukoilРуска друг път .Я порови малко да видиш ,че е на Ротшилд

308

lukoil

преди 9 години

До АнонименАми как да пада, като Лукойл е руска собственост. А ние сме изцяло зависими от Лукой. Ще гледат да избият загубите на такива балъци, като нас

307

****

преди 9 години

До-447: Ти щом наричаш русия изостанала държава,ми е интересно какво ще кажеш за българия?

306

Утро.ru

преди 9 години

Дори и "независимите " руски медии с тази статия всъщност признават , че САЩ са тези които позволиха на Русия при Путин да се замогне-за да няма социално напрежение, позволиха цените на петрола да скочат двойно---и пак САШ ще върнат Путин където му е мястото---на бунището на историята. Защото каквото и да си пишат тъпанарите дори и те признават, че не може една изостанала държава---като Русия---да определя световния ред....

305

бау

преди 9 години

До Анонимен 445Тя рублата се срина,ти за янките си се замислил, остави ги тях те от 230 годинисе фалират,ама все не могат.Днес и нефта и рублата ще мръднат още надолу имечока само ще скърца със зъби !

304

винкел

преди 9 години

Не ми дреме за Русия само Руските какички да идват на морето да ни забавлват

303

Тъжно е

преди 9 години

на *** да гледат как Б.Б. си плете кошницата и се среща с партиите !Клизмарите взели 4,5 % и влезли с клизма в парламента само посмърчат , тролят злобно и набиват пица на парче !

302

бау

преди 9 години

До петков 440а путиловците вече го свършиха тая работа

301

Анонимен

преди 9 години

рейгъновците ги дават по телевизията изглеждат доволни че цената на бензина върви надолу, за *** си остава същата.

300

петков

преди 9 години

неминуемо ще го духат рейгановците

299

Анонимен

преди 9 години

САЩ не са на мода вече, те са новият СССР-бита карта с все по-лош материал и тоталитарна система.

298

джурен трол

преди 9 години

До Ванга 437Ванге , а кога ще има концерт на Йосиф Кобзон пак в БГ и когаще е сватбата на Белата Златка !

297

Ванга

преди 9 години

До пенсионерТуй немой стана...

296

пенсионер

преди 9 години

До Ванга 431Ванге, а със *** от тролската стая ,какво ще стане..? кога ще вземат на изборите99%.. и коя година ще се изпълни плана на Белата Златка ?

295

нео

преди 9 години

не можаха да прекършат рашата със санкции смешниците и сега ползват петрола. След като цените падат а произведеното количество не се е покачило......това означава че се черпят от резервите за да се наводни пазара и да падне цената. Нещо намирисва......боли ги фара после,нали си печатат кинти.