16

Анонимен

преди 9 години

Е добре разбрахме, че никой не става за управлението на нашата велика държава. Тогава какво да правим, избори или гражданска война.

15

Анонимен

преди 9 години

Май коалиция Бостан няма алтернатива.

14

Анонимен

преди 9 години

Всеки четвърти българин страда от недохранване. Това е важната новина. Хората нямат какво да ядат. Очаквам масови самозапалвания тази зима.Да видим как с 400 лева се плащат ток, вода, телефон и се пращат деца на училище при положение, че в повечето семейства единия работи а другия е безработен.Да видим как ще изкарате зимата. Аз съм на село и не ми пука. Всичко си произвеждам сам.Да видим Рамадан , Боко, или Новото Яне Бюрека дали ще ви помогнат.

13

Българин

преди 9 години

Нормално - вижте биографията на Вожда - Слънце и ще лъсне пряката му зависимост от ДС и червените кукловоди на жалкия ни псевдопреход !Уж "за европейско развитие" ама все извърта нещата в полза на Кремъл !

12

optimist

преди 9 години

Бла, бла Рамаданчо колкото да кажеш нещо по телевизията... Нали имаше консултации с ДПС преди 2 дена и стана ясно, че ГЕРБ няма да управляват с ДПС. ББЦ пък имат 15 депутата, които не стигат така или иначе. Правителство няма да има, отиваме на избори преди Коледа - 14 или 21 декември.

11

Иди Амин

преди 9 години

Дали ще е ДПС или РБ (Касим Дал), все в ***.

10

Костов

преди 9 години

Раданчоооо, че си плиткоумен разбрахме още в нощта на изборите. Мълчи си, че като проговориш и разсейваш съмненията.

9

Анонимен

преди 9 години

Ако има нови избори Герб ще загуби подкрепа , просто хората се отвратиха от задкулисие

8

Анонимен

преди 9 години

каков трябав да свърши пармента - да изплати влоговете на КТБ. да осветли кои хора имат пари внея, каков е положението и да смъкне банковата тайна.2. Да Декапитализира КТБ3.Да актуализира бюджет 2014да състави нов бюджет5-. да се погрижи сперинет европроекит да тръгнат отново - само това да се направи и този парламенет ще сиизпълнил ролята....

7

Анонимен

преди 9 години

Бойко, ритни в *** тази миризлива седерастка *** и направи сам кабинет. Ако се съюзиш с тези ГЕРБ е обречена на унищожение.

6

Анонимен

преди 9 години

До избирател-безпартиенТотално си объркал понятията:комунисти и ченгета са Б.Б,Цв.Цв.,Ц.Ц и цяла поредица на кадри от Милиционерското училище в Симеоново,днес всички в ГЕРБ.

5

Анонимен

преди 9 години

Не виждам проблем да има парламент, пък да няма правителство? налиимаме служебон такова

4

Анонимен

преди 9 години

До избирател-безпартиенАйде поне малко творчество то верно че материала ***, ама колкото и да е *** може да забележи копирането от предишната статия.

3

Анонимен

преди 9 години

Няма да има парламент, това е агония! Трябват нови избори!

2

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ не стават, ама и тези са една детска градина

1

избирател-безпартиен

преди 9 години

На т.н. РБ ментора е Иван Костов, а той като бившо ченге не иска Борисов на власт, защото неговата любима партия БКП-БСП-ДС ще закъса окончателно.Само за три години управление на ГЕРБ , БСП се срина до 15 % , а след още толкова ще изчезне. Само, че този път на Костов сметките са криви, защото народа разбра КОЙ е той.