142

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ разочарова дясно мислещите с настоящото си поведение на Доганова изтривалка.

141

Анонимен

преди 9 години

Бокоооо, идват изборите , на които ВЕЧЕ ще имаш към 70 депутата и то - ако имаш късмеееееетт..)) Една мутра не може вечно да управлява България .. Не сме чак толкова опростели ...)

140

Анонимен

преди 9 години

Направо се втрещих какъв повод бяха измислили ГЕРБ за да прекратят преговорите. РБ не били единен субект!? Ами коалиция са. Това сега ли го разбраха? Че те и Патриотичния фронт са такива, с кого ше разговарят? С левицята (БСП и компания) разговаряха, с рефоматорите не може. В същност само ДПС и Атака са самостоятелни партии, а Бареците не са даже и партия. Както върви май отекохме в канала, ако не се преклним пред бащицата. Егати и простотията беше днешната среща.Трите влъхви така се бяха вживяли в ролята си да натрият носа на небоготворящите вожда им, че направо заслужаваха номинация за влиза

139

Хм...

преди 9 години

До 135 АнонименТова иститна ли е? Не, немисля, че реформаторите са алчни! Борисов може да съсипе всичко до което се докосне и за по-ниска цена не си струва реформаторите да слизат в съюз с мутра/бандит! Нека си търси по-евтини, а без пари на магистралата!

138

Анонимен

преди 9 години

Уважаеми сънародници, днес мисля лъсна истината кой с Кой е.

137

Анонимен

преди 9 години

В негов стил е дигнал телефона на лелките - и айде..Много да не преговарят БЕЗ него - светилото... Сега ще седи и чака да види - ще се появат ли даниелчовълчевци и партията на Кунева- готова за ДС- коалицията ??? САМО на това вече разчита- преди да отидем на нови избори и ТОЙ - да не е виновен за нищо :) хахаххаааа....

136

Анонимен

преди 9 години

Ако РБ не са надеждни, кои ли са тези, които да ни дават надежда?

135

Анонимен

преди 9 години

Баш мачото се крие зад женски фусти а викат, че РБ бил непредсказуем. Тетка Цеца направо утепа аудиторията като каза, все едно се кара на някого от РБ, че били разптратили по медиите платформата с точките по които са преговаряли. Гадно тетке верно защото няма да можете да лъжете по каво сте говорили и понеже няма с какво друго да се измъкнат викат РБ били непредсказуеми само забрави да добави като ГЕРБ когато започнаха да се люспат.

134

Анонимен

преди 9 години

Нали реформаторите имали само 9%,а Герб били победители.Само ,че в Герб баш бакан шефа не е и чувал камо ли чел ,че Пировата победа е по лоша и от загуба.

133

Анонимен

преди 9 години

РЕФОРМАТОРСКИЯТ БЛОК се оказа костелив орех за герб! А това е много добра новина за мислещите българи и лоша, ама много лоша новина за лидерите на народняшката центристка партия герб! Надеждните партньори, с които герб евентуално ще състави ново боково правителство, няма да имат никакви претенции, така че привържениците на моделът Пеевски и мишо бирата могат да бъдат спокойни още няколко месеца, след което обаче за да продължи спокойствието ще се наложи загражденията пред парламента да бъдат поставени отново!

132

Хм...

преди 9 години

Участието на сменения ексминистър Трайков торпилирало преговорите за кабинет----------------------------------------------Според мен осъзнато или неосъзнато Реформаторите изиграха номер на Тиквата! Нормално е ББорисов да не се съгласи отново да работи с ексминистър Тайков! пп. ББорисов вече си е признал, че е *** /Бареков не го е обиждал/, но реформаторите и те ли са *** или нарочно Трайков е начело?!?

131

Анонимен

преди 9 години

Какво показва историята: -Оставка -Връщане на мандат за съставяне на правителство -Отказ от съставяне на правителство на малцинството Какво следва? Бистришките тикви срещу кого?

130

Анонимен

преди 9 години

На предстоящите избори в дясното пространство ще остане само 1 партия- РБ.Герб ще се е разпаднала или ще е отишла там откъдето произхожда- БКПОдисей 1

129

Анонимен

преди 9 години

Последен , отчаян опит на Боко- да разбие Реформаторския блок- да излязат на светло предателите , ако ги има и да си направи коалицията с ДС- патриотите и с ДПС- 'тайната' подкрепа "// хахахаха..... Нямало единен правен субект , не знаели с КОГО преговарят- 8 часа !!?? Хахаха..Дрън дрън ярина ...) Боко НИЩО не иска да променя и пипа в системата на МАФИЯТА !!! Това е причината...

128

Анонимен

преди 9 години

Според милиционерите надежден партньор е този, който одобрява порнографията да се порбутва за политика. Конкретните проявления на този модел са много: Праскенщайн, обръчи и сараи, калинки и джиджита.

127

Анонимен

преди 9 години

Не ни трябват повече преговори с Герб - нека сами се сгромолясат и да не повличат РБ със себе си.

126

Анонимен

преди 9 години

Започвам да се питам кога ще са следващите протести - този път срещу ГЕРБ и ДПС, защото както се вижда - моделът на правене на политика няма да се промени, а ДПС само ще получи повече пари, влияние и сила

125

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ Е МОДЕЛА#КОЙ, БОРИСОВ, ПЪРВАНОВ, ББЦ(ПЕЕВСКИ В СЯНКА) И НФСБ(с маската на борци) с ДПС зад тях е коалицията на ЗЛАТЕВ, РАЗБИРАЙ на ПУТИН. НИМА НЯКОЙ СИ Е ПРАВИЛ ИЛЮЗИИ, ЧЕ ГЕРБ НЕ СА ГРАЖДАНИ ЗА ЕВРАЗИЙСКО РАЗВИТЕ НА БЪЛГАРИЯ - Б отбора на БКП.

124

Анонимен

преди 9 години

Вечерта след изборите докладват на министър-председателя:-Имаме две новини, добра и лоша.-Каква е лошата?-Противниците ви събират 72% от гласовете.-А каква е добрата?-Вие събирате 89%.

123

Анонимен

преди 9 години

Не може интелигентни хора да се съюзяват с мафията. То си беше ясно от самото начало на преговорите. Лукарски огъна коляно за момент, ама се уплаши и даде заден ход