50

Тошко

преди 9 години

Абе бойко, ако си много смел оти си пуснал за разговори 3 кукли, които се хилят като изтървани, кой ке ти поверва че иксаш нещо истински ?

49

браво!

преди 9 години

Готина снимка!Не знам дали фотографът ще прочете този коментар. Също така няма значение точно кой е на снимката - ББ или който и да било друг.Снимката е готина в професионално отношение - както изражението на лицето, така и символичния знак във фона!

48

Българин

преди 9 години

"Борисов доволен: Имаше опит за толерантен дебат с БСП"А бе мутро долна, ти ли говориш за "толерантен дебат" ?Нима забрави "цирковете" които правеше само преди 3-4 месеца в НС ?Ти ,заради болезнената властитутщина ,която те тресе раздели България ,ти противопостави хората .Ти си зло за държавата ни.Не ми е ясно как тези п...ци от БСП не го разбират2

47

Анонимен

преди 9 години

За какво ги правихме тези избори...вие луди ли сте??? То ако беше да са ГЕРБ + БСП можеше и в предния парламент да си бъдат заедно...многоооо злеее...

46

Анонимен

преди 9 години

do 42 Atakist!Kak stava taka? Parvo podkrepqte DPS sas zlatniq prast na AGATA, a sega neshtete Tuschilata? Edni ku.vi ste vie ot Ataka i ot DPSETO ama!!!!

45

Анонимен

преди 9 години

Все по-малко хора вярват на тоя измамник. Да върне 1.4 милиарда, които измъкнаха с Дянков от Здравната каса. Вероятно ги вложиха в магистралите и оттам...куче влачи. Как не им мига окото за бедните българи!

44

Анонимен

преди 9 години

Бойко , а бе защо толкова мяцат тия комунисти и атакисти, да не си им развалил нещо ?

43

Анонимен

преди 9 години

Според вас реално ли е БСП и ГЕРБ да съставят общ парламент? +да - не

42

Анонимен

преди 9 години

Nai dobrata koaliciq shte badat Gerb i BSP!

41

Анонимен

преди 9 години

За какво бяха тези избори тогава?Пак *** пак мутрите.А Дпс напредва!!!народе видяхте ли как ви манипулират?Сега си купуват нови Аудита депутатите!Народе протести и никакъв парламент,нови избори без Дпс и масово за АТАКА за да изметем политическата ***!!!

40

Анонимен

преди 9 години

Бойче признай си, че твоят приятел Ердоган в лицето на ДПС ти заръча официално да се коалираш с Реформаторите и най-важното да не е с ПФ! Слушкай и изпълнявай! :))) ДПС е зад теб!

39

Анонимен

преди 9 години

Чудя се на заблудените които гласуват за този нарцис. Хората не разбраха ли, че политиците искат да облагодетелстват само себе си и никой не се интересува от народа.

38

Анонимен

преди 9 години

Червения *** продължава с тъпните си и нищо, че БСП загуби изборите. То за простотията няма време и свършване. Бойко такъв ГЕРБ онакъв , а ти бе *** и елементарен комуно-социалист какъв си. С нетърпение чакам следващите избори за да видя как неговата партия изчезва от политиката.

37

ronstoff01

преди 9 години

Все по-умно гледа 'аз съм *** и вие сте прости'.

36

сс

преди 9 години

Този на снимката е лицемер номер 1 на Републикта. Факт.

35

Анонимен

преди 9 години

Що ми са струва, че тоя предател сайдера преди подкрепяше Боко, след туй тия мазоли от БСП И ДПС, абе пълна фурнаджийка, който му плаща с него е сидерага

34

Анонимен

преди 9 години

Бойко, махни ги социалистите, на следващите избори те няма да прескочат прага за влизане в парламента. Безперспективна партия са. Гледай хлъзгавия Местан да не те врътне, че само дебне с тубичка възелин в ръка.

33

Анонимен

преди 9 години

Утре парти на ГЕРБ с ДПС.

32

Истукан

преди 9 години

До Анонимен 30Иска ти се, но РБ беше създаден, за да турцизира чрез Касим Дал, Корман Исмаилов и спонсора Турция и разбира се да влезе в парламента, за да влезе във властта и да направи коалиция с ГЕРБ. Няма как РБ да не направят коалиция с ГЕРБ, тъй като затова са създадени. РБ е проект на Бойко и Ердоган.

31

яко к'во

преди 9 години

честито, който яде кебапчета и пи бира знае за какво е гласувал, ами останалите за какъв гласувахте?! Такива са нашите избиратели, че две точки от програмата на партията за която гласуват не могат да посочат. Затова и демокрацията не работи, защото като сметнем колко е *** средностатистическия гражданин и като установим, че половината хора са по-елементарни и от него, то получаваме гласоподаватели с интелект на амеба. Такива избиратели - такива ръководители...