34

Анонимен

преди 9 години

Няма да е стабилно, г-н Борисов, защото вие и дружките ви не го искате стабилно. На мен ми писна да си играете на *** ми- дойди ми! Омръзна ми да ви плащам масрафите покрай избори. Опичайте си акълите, заключете си някъде егото и си заслужете заплатите!

33

333

преди 9 години

На тази главина все някой му е виновен.Този е като развалена плоча, все едно и също повтаря.

32

Анонимен

преди 9 години

Четейки коментарите тук, а и по всички други форуми, все повече се убеждавам, че сме си заслужили управляващите през последните 25 години. Тъжно е, че не само не се променяме като народ, а дори и не се опитваме и имаме наглостта да се сърдим на някой друг...

31

Анонимен

преди 9 години

а стига с тва БСП бе , изтърка се вече , това че си дебилен си е лично твой проблем

30

citizen

преди 9 години

"дядо", хората гласували за герб или бсп поне знаят за какво гласуват. Ти като гласуваш за атака или подобни ***, от срам трябва да мълчиш.На България и е нужен дву-партиен модел без абоминации като дпс. Това няма да се случи обаче, понеже имаме много "дядовци", разбирачи с основно образование и големи претенции.

29

Анонимен

преди 9 години

Ние не искаме правителство с Бойко; Ние искаме Пеевски да командва държавата; Той заграби повече от полвината държава;Ще му оставим да се разпорежда с банките, с ДАНС, МАНС, с валутния борд, с каквото си поиска, Ние просто сме необходимите *** и утре няма да ни има! Всичките сме торба-акъллии.

28

до BG

преди 9 години

Именно! Разби ги, а сега реве, че били слаби и не можел да се коалира с тях. И това ако не е шизофрения...

27

дядо

преди 9 години

@35,другарю,не съди за хората по себе си,къде ме видя изнервен?!Наричам Ви другарю,защото сте един от тези които гласувате за комунисти,дали от герб,дали от бсп-все тая ;)

26

дядо

преди 9 години

Интересен факт е,че дори и най върлите *** знаят,че идола им е *** и е невъзможно именно той да приложи "германския" модел в България,обаче си плещят простотиите, а ако не са осъзнали,че другаря Буда е напълнозавършен ***,това говори много лошо за тях...

25

До т.н. Дядо

преди 9 години

Внимавай старче, не е добре да се нервираш. Много като тебе вече чупят телевизорите, псуват на поразия и накрая ..... инфаркт или инсулт. Както разбираш нищо добро няма да ти се случи. Ние Търпяхме куклата Орешарски повече от година. Търпяхме безхаберника и празнодумец Станишев. Търпяхме Местан, Цонев, Бисеров.... сега за добро или лошо Вие червените с глави от *** ще търпите тези, които оплювате, но силни за момента. Така е при демокрацията драги.

24

Анонимен

преди 9 години

До 22Бих добавил с Бойко Борисов България остава България на мутрите. И ти много добре го знаеш.Скоро пак ще го усетиш.Иначе патосът ти е добър, а платен може би си само ти...Колкото и да го боготворите Борисов е МУТРА и такъв ще си остане, жалко за заблудените

23

BG

преди 9 години

Е, каква стана тя ? Тиквата, Буда, *** ... пак разби елитната партийна комунистическа организация :)Да питам *** - нещо Станишев никакъв не се появи на тия избори бе, бас ловя че дори не е отишъл да гласува в Брюксел :)Всъщност, след супер "успешното" управление на комунистите и "експертното" им правителство, болшинството от техните привърженици просто не отидоха да гласуват. Останаха им само най-преданите (т.е най-изкукалите). На следващите избори, като изпукат и толкоз няма имат

22

фото

преди 9 години

Вижте лицето на Боци, струва ми се много състарен и умислен ...защо ли ? А как иска да управлява...но много силно завъртя...и май няма да му се падне.

21

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Анонимен 17В две изречения си направил 12 грешки... - имаме нужда от образователен ценз при изборите...

20

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

До Без комунизъмБорисов и мисъл ?! Ха-ха-ха-ха !

19

Анонимен

преди 9 години

Краденето няма да е стабилно, ще бъде на ръба. Това разбирам аз... При над 120 депутати етнически българи да ми говорят туй няма да е стабилно, онуй няма да е стабилно - това са пълни глупости. Или се обединяват или да се маха и да не пречи на България.

18

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

Бойко Борисов ще остане в историята като политикът спечелил най-много битки ... и нито една война !Факт !

17

Без комунизъм

преди 9 години

Единствения политик в България,който показва здрава мисъл е Борисов.Всички други правят пазарлъци,сякаш ще се продават.Така, че червени ***,покрийте се в дупките си и никога,ама никога повече не се правете на хора.Вие сте грозни тролчета, платени рубладжии,но не сте хора.Сега вече ще ви изстържем от нашата България.България на българите, не на червените *** и турски мекерета каквито сте вие.

16

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До АнонименКутев е вън от Парламента... - няма опастност от СПИН... - но кой ще плаща сега на тролчетата-рубладжийчета не знам...

15

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До дядоТи, изпрати ли поздравителна картичка на ***... - за рожденния му ден...