13

Анонимен

преди 9 години

Герберите са големи смешници--сутринта кажат едно а после точно обратното.Струва ми се че Фидосова им сяда на главите между двете изказвания та затова са дезориентирани.

12

върбан

преди 9 години

Преди герб хвърлиха оставка предсрочно,после една година бутахаореха сегапък им пречат да се коалират.....ай по бързо четръби имам да режа..

11

Анонимен

преди 9 години

Който даде повече кинти на Тиквата ще стане министър.

10

Маркс

преди 9 години

Костов премиер, Лютвито външен министър, Сидеров министър на вътрешните работи, това е формулата!

9

Анонимен

преди 9 години

Той беше категоричен, че от ГЕРБ търсят стабилност в държавата, защото ако ние, политиците, не стабилизираме в близко време страната, нищо добро не ни чака.Да се чете: Ако ние от ГЕРБ не намерим съмишленици в доограбването на България и българския народ, нас самите нищо добро не ни чака. Това е фатката, а ако още не сте го разбрали, ще го разберете, като ви опънат още веднъж!

8

ББ

преди 9 години

Вече се обадих на Отряд 28 да им кажа кога ще пътувам за мач на Реал Мадрид !!Даже и на мач ва Ноле Джокович им казах, че ще ходя !!!

7

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ самите са заплаха за националната сигурност.

6

Анонимен

преди 9 години

Според Радан Кънев най-важното за българските граждани не са безработицата, заплатите, бюджета и банковата стабилност а това правителството да не се води от Бойко. Човека е правил проучване на терен и е сигурен. Та направете кабинет без Бойко и да се оправяме.

5

Д-р Лекува Герболеза

преди 9 години

Абе сигурен съм, че Бойко разправяше по-рано през деня как щял да даде на БСП военното министерство ако имат добри идеи за него и сега тоя таралясник разправя как нямало да дават нищо на БСП. Айде сега уточнете се какво на кого ще давате и дали ще здавате властта страхливци!

4

макето

преди 9 години

тия още ся ми омръзнаха с играта тука има тука нема ай да са ни хаирлия другите избори

3

Анонимен

преди 9 години

Странно как сега ще плюят Орешарски.....И сигурно ще кажат, че са му оставили миналата година държавата в цветущо състояние....НО са забравили, че си тръгнаха с камъни !!!И Тиквата да бъде премиер на всяка цена.... е ако стане скоро пак ще си ходи !!!Доста скоро... Народа няма да чака 4 години, нито 2 години..... даже и 4 месеца няма да го остави народа да си вее байряка !

2

Антон

преди 9 години

Не допускайте и компромис с мандатите си. Застъпетесе за хората си. Неможе рома с 200 гласа да вземе местото на ГЕРБ с 20 000гласа. Гласували сме за Вас защитете си хората.

1

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ не са способни да управляват и си търсят извинение да се скрият.