48

Анонимен

преди 9 години

Вече цвинокио е много спокоен, има депутатски имуитет и го боли оная работа. Да са ви честити новите (стари) *** на комунизъма и социализъма. От тук нататък не план Б, ами РанЪт ще гледате и ще видите, какво е геноцид над българският народ. Бог да прости България.

47

до62

преди 9 години

До Анонимен: Точно така, следващият път никой не трябва да глсува, за да разберат, че тази система не работи. Какво промениха. Пак 240 депутати, схемата си е същата. Дори 80 са много. Но какво да се очаква, като всички са втората част на AC/DC

46

neni4a

преди 9 години

Не случайно РБ им викаха реаниматори Ще се опитат да реанимират ГЕРБ ,ама самите тях ,кой ще реанимира Тоя парламент се напълни с реаниматори и всякакъв политически *** Но карай,поне шоуто ще е истинско Преди Станишката не беше ли казал за ГЕРБ че са циркаджии? Неволно е познал Серго Отново ще гледаме познатия цирк,само че ще е по итересен

45

Анонимен

преди 9 години

за какви планове говори тоя при това че повече от половин България не е упражнил вота си -показва че хората не са доволни от стандарта на живот и това е бойкот против всички партии-я се разкарайте от там -РБ вчера влязоха в парламента и сега план А с тях та нали реформаторите те свалиха от властта .

44

Боко виШиста

преди 9 години

Борисов към репортерка:-Ето виждаш ли ,хората искат да се снимат!:)))))Репортерка:-Г-н Борисов,те хората искат сигурно и по-високи заплати?:(((Борисов:-ЪЪЪмммммммм шъ съ махнеш ли?:((((

43

???

преди 9 години

Кой го направи генерал и за какви заслуги ???

42

прЕорЕтети

преди 9 години

1. конграчулейшънс; 2. аутцорцване; 3. следобедна дрямка; 4. купата с бистришките тигри; 5. пак конграчулейшънс; 6. да бия станишев; 7. ние ги хващаме, те ги пускат; 8. казах ли, че ще бия станишев?

41

...

преди 9 години

До както каза другарят 57 ti kato znae6 pove4e napi6i si imeto i izlez i napravi poove4e , a ne samo da kritikuva6 otstrani i da opliuva6 Boiko !

40

както каза другарят

преди 9 години

бойко на пресконференцията онзи ден: 'ние у банкя това си знаем, и така си говорим'...

39

Анонимен

преди 9 години

Ето че тия дето стачкуваха, се превърнаха в същите, срещу които роптаха. Т.е всичко е било, завист, че не са измамници и паралии като върхушката. Жалка история, една година скачаха за високи сметки, сега се съюзяват с тия, дето ги дигнаха

38

Анонимен

преди 9 години

Оставям на страна политическите пристрастия.При тази конфигурация на парламента,това народно събрание няма да издържи 4 години.Каквото и да правят,както и да се коалират ще се сринат.Всички тръбят колко са велики,а всъщност хората показаха колко са жалки.И нови избори да има картинката ще е същата,да не е и по-зле.Това трябва да им подскаже,че не могат да продължават както до сега.Да не забравяме,че те първа идват зимните сметки за ток.Не ми се мисли.

37

кандидат премиер

преди 9 години

обещавам България да бъде член на НАТО и ЕС; да не давам пари на министерствата (защото пари няма); да разпределям плащанията от ЕС (каквото докопам); да не пипам валутния борд; да раздавам социални помощи (докато има пари) и ще се коалирам с когото мога. знам как да го направя, защото и нищо да не правя, пак ще е същото. :):):)

36

До 47

преди 9 години

Няма да употреби цялата азбука, защото едва ли я знае.

35

АНТИ

преди 9 години

Бойко борисов беше подготвен още преди години за СПАСИТЕЛ на измъчения българин!Ще ни го пробутват докато не се оака напълно.Колко бойкоборисовци чакат в резерв, ако знаете...Кукловодите всичко са измислили отдавна.

34

Анонимен

преди 9 години

а къде са: намаляване на администрацията; чуждестранни инвестиции; реално заплащане на труда; облекчения за бизнеса; нови работни места; рестарт на икономиката; инвестиции в различни отрасли; здравеопазване и образование; минимални ставки по професии; борба със социалния тероризъм; бежанския проблем; обезлюдяването; децентрализация; електронно правителство; битова престъпност; стимул на родно производство? дори не ми се изброява. както винаги,нито една дума за обикновения българин, само дрънкане

33

Анонимен

преди 9 години

Знаем ги приоритетите.Увеличаване на тока,замразяване и намаляване на заплати,пенсии,майчинство,затягане на колани,опс и да не забравяме мвр.Горе-долу това са основните.

32

Бълтар

преди 9 години

Този мафиот е готов цялата азбука да употреби,само и само да се докопа до власт и пари.

31

Анонимен

преди 9 години

Добре де Цецо Лъжецо дето трябва да е у зандана вече може ли по съвместителство да изпълвява и министерска длъжност...Например понеделник сряда и петък е при бай Ставри в Софийския централен а вторник четвъртък и събота министерства?

30

без пардон

преди 9 години

Всички планове на пожарникаря са съчинени в посолството на Сащ и са превод от английски.

29

оле майко и програма

преди 9 години

запазване на членството е ес и нато? финансова стабилност? ограничаване на разходите? разпределение на европ. плащания и решение за ктб? промени в правосъдие и сигурност?----ами това са го правили всички досега, даже най-малката овчарска партия да хванете, ще ви каже същото. нито сме тръгнали да излизаме от ес и нато, нито сагата с ктб може да продължи вечно, нито имаме излишни пари за харчене. 'приоритетите' всъщност са ежедневните задължения на всеки чиновник средно ниво. ужас!