67

Анонимен

преди 9 години

Патриотичния Фронт и доскоро поне (?) РБ изглеждат като добри и солидни потенциални партньори в бъдещия парламент. Аз лично изпитвам респект към г-н Валери Симеонов. Атакистите голям страх ги гони, пряк политически съперник им е.

66

Хм

преди 9 години

На Бойко му признавам само последните думи за мача вчера. НО НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ в управлението на страната. НИКОГА ПОВЕЧЕ "лидер","пример" не искам да ме управлява като ми казва че няма да ми дига доходите а щял да дига само цените. НЕ БОЙКО БЛАГОДАРЯ !

65

Анонимен

преди 9 години

Само Миков и Местан могат да бъдат премиери на България, Ура

64

Shark

преди 9 години

До123. Лошото е че няма да ги изритате. Помним думите на Бойко преди да вземе властта, как щял да вкара всички с политици доказани престъпления в затвора. И кой е вкаран в затвора?? Точно никой!! не само че няма да ги изрита, ами ще ги вкара в далаверите, т.е. те вече са заедно и са се разбрали. В парламента само за пред хората се карат. Затова няма да има мнозинство, и тоя народ ако е умен ще гласува масово за малки партии, само така ще изритаме комунистите от БСП, ГЕРБ и ДПС!!!

63

Анонимен

преди 9 години

Аз обичам Бюреков, само той може да направи заплатите по 100,000 евра на месец, тока без пари, пенсиите по милион а защо не и два на калпак.

62

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 119Айде стига сте намирали кусури в съдята .Единствено им подари една дузпа , но им отмени и чист гол.Стига с това все някой друг да ни е виновен за нещо.Ако прехваления Реал бяха си вкарали половината от положенията резултата отиваше на петица.Лудогорец имаха 3 удара във вратата

61

Анонимен

преди 9 години

Истеричен, непостоянен, нерешителен, манипулативен - все качества, които хората отдавна трябваше да разпознаят в Бойко Борисов. В нормална страна този недообразован човек щеше да бъде много далече от политиката. Но в България, обикновените хора обичат да се разпознават в политиците. А и по принцип, всеки народ си избира адекватни тях управляващи. Така че, на себе си се сърдете. Това сме си ние.

60

Анонимен

преди 9 години

Елементарните платени драскачи продължават да си пишат без да си вярват :))) ГЕРБ е единствената партия която може да управлява България, всичко друго е тотално унищожаване на държавата.

59

Анонимен

преди 9 години

150 депутата за ГЕРБ в неделя, и да изриваме всякакви Миковци, Сидеровци, Догановци и *** като Бареков за винаги от политиката. Това е

58

Оппа

преди 9 години

Абе за всичко е виновен Борисов , а той е само от 5 години в политиката .3 години и половина на власт и година и половина в опозиция.И сега като ги слушам всички , той бил виновен и за фалита на банките и за Белене , и за ниските заплати и за всичко .От 89 година до 2009 всичко бе по мед и рози и дойде Борисов и съсипа проспериращата България .Борисов бе пожарникар още когато заплатите бяха стигнали 10 долара месечно и имаше режим на тока и купони за хляб.Айде малко се засрамете

57

Анонимен

преди 9 години

Леле,107,колко си елементарен,както всъщност е целия електорат на ГЕРБ.Със сигурност си част от от управлението на Буда или техен ***,облажил се покрай тях.Достатъчно крадохте и забогатяхте на наш гръб,затова е време да си ходите завинаги.Да дойдат нови хора,образовани и компетентни,защото пожарникари и калинки няма да оправят държавата.

56

Анонимен

преди 9 години

Една година този гад пречеше на Парламента и Правителството да работят.Една година саботираше цялата държава. И вместо да влезе в затвора за саботаж на държавата, сега малоумния Му електорат пак ще гласува за него за да може пак да проваля държавата.Прав беше Бойко, че мат'риала е лош

55

Анонимен

преди 9 години

ТО Е ЯСНО ЧЕ ЩЕ СИ ОТСТРАНИ В СЯНКА КАКТО СЕГА, ВСИЧКО ДРУГО НА ФОНА НА СКЪПИЯТ ТОК И МИЗЕРИЯТА ЩЕ Е ХАРАКИРИ ЗА ТЕБ И ГЕРБ,ЗНАМ ЧЕ НЯМА ДА ПОСМЕЕШ ДА ЯХНЕШ ПРЕДСЕДАТЕСКИЯТ ПОСТ ,ЩЕ СЛОЖИТЕ НЯКОЙ БУШОН ,ВСИЧКО Е ЯСНО ТИКВА,ДО НОВА ГОДИНА СТЕ АУТ

54

щурофон

преди 9 години

Тиквато бойко като е толко терикат що не вдигна пенсиите за 4 г. , докато беше на власт!? А иска избиратели! Е нема!!!!

53

Shark

преди 9 години

Е ми като не виждаш как ще правиш коалиция просто няма да управляваш, много е просто. Този верно ли е вярвал досега че ще получи абсолютно мнозинство, ако е така или е наивен, или е ***, или мисли че ние пасем трева и ядем доматите с колците. Айде бегай!! Нека влезнат повече малки партии, да се видите що за кирлива стока сте!!

52

Браво Бойко

преди 9 години

Аз пък друго питам защо да гласувам за РБ , като ще имат 5-6% , там са един куп с партии , които общо ще имат 15 депутати.Само да направя Кунева депутат ли.С кой ще се коалират Раданчо и Куневица .... или просто да ги има в парламента, дори *** и Ковачки ще имат повече депутати от тях.Още дори преди да са влязли в парламента се скъсаха от изисквания и дори се самономираха за премиер.*** целта му била , Бойко да му се молел след изборите , аз пък не искам.Бойко , бъди силна опозиция.

51

Анонимен

преди 9 години

99,личи си,че си много объркан и неориентиран и Боко разчита точно на такива като теб за да ги омайва и манипулира.За да разсея съмненията ти ще те светна,че самият Борисов обеща на ДПС 11 зам.министерски кресла.Това,заедно с откриването на 140 секции в Турция,трябва нещо да ти говори,ако си в състояние да разсъждаваш.

50

берг

преди 9 години

интересно мутрето постепенно свали броиката маи ще се хвали след вота че изобщо е влязал в парламента

49

Анонимен

преди 9 години

Аз пък ще гласувам за ГЕРБ напук на всички драскачи тук. Ей така, защото ще ми е кеф да го направя на инат. То бива бива, ама след като на черното се казва бяло от всички други и на бялото черно и аз ще действам на инат. Дано повече така да направят.

48

ЕЛЕКТРА

преди 9 години

Генерала както винаги прям и честен. Няма кой да направи правителство. Коалицията БарГей и Мавъра е напълно обречена на провал, дори и мак да се надупят на Чалмата, както Момата и сачмата провала ще е пълен...