71

ПЕШО ШЕВРОНА

преди 9 години

ЩЕ ДУПЧИМ КЪДЕТО ИМА ШИСТОВ ГАЗ И ВИЕ САМО ЩЕ ГЛЕДАТЕ БЕЗПОМОЩНО!ЩЕ ДУПЧИМ И У НАС И СКОРО ЩЕ ВАДИМ ШИСТОВ ГАЗА ВИЕ ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ АНТИШИСТОВИЦИ ЩЕ ОСТАНЕТЕ БЕЗРАБОТНИ И ТЕ ТОВА Е !!!!

70

Маркс

преди 9 години

Да бе, навремето едни разбойници ме караха да скачам като *** за да докажа, че не съм червен. Не съм скачал, но и червен не съм, но има хора дето им е трудно да го приемат това. Лека нощ!

69

Маркс

преди 9 години

Василев, ти като съвременен човек не може да не си чувал за Илия Вълков и брауновия газ. В момента има и други нови алтернативни методи за добиването на евтина енергия. За в бъдеще ще се извлича енергия и от атмосверното електричество. СПРИ С ТОЯ ШИСТАК!

68

Анонимен

преди 9 години

"Играем игра "кой пръв ще се изплаши"Ха..ха..не по-скоро играта е "на кой ще му мръзне дупето?"

67

Анонимен

преди 9 години

До ВасилевАми що не си дупчат америката, а ходят по другите държави?Страшно ти е промит мозъка. Или си мислиш, че ще имигрираш, като осмрадят (с твоя помощ) и тук? А баба ти на село какво ще прави?

66

Маркс

преди 9 години

Банана трябва да бъде подведен под отговорност за братоубийствената война в Украйна и да му бъде отнета нобеловата награда за мир!

65

Анонимен

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВНамали дозата - това го копираш няколко пъти и ... зацикли

64

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До Маркс: ,,Изкуствено създадените нации от Коминтерна ще се разпаднат до народите от които са били създадени. Рано или късно бандерките ще се слеят с Полша, а русите с Русия и това е нормалното решение!''ТОВА Е НАПЪЛНО ЛОГИЧНО, ЕСТЕСТВЕНО И НЕИЗБЕЖНО ДА СЕ СЛУЧИ, КОЛКОТО Е ИЗГРЕВЪТ НА СЛЪНЦЕТО ВСЯКА СУТРИН И ЗАЛЕЗЪТ МУ ВЕЧЕР!

63

Анонимен

преди 9 години

До ВасилевСтрашен *** си. Африканците изгониха Шеврон, за да не гизатрият, ти се правиш на енергичен. Или си в 5-ти клас, или си от някое помощно училише, на 30 години и недипломиран с диплома за основно образование... Шеврон ще те назначат да пазиш някоя тръба :))))))

62

Маркс

преди 9 години

Изкуствено създадените нации от Коминтерна ще се разпаднат до народите от които са били създадени. Рано или късно бандерките ще се слеят с Полша, а русите с Русия и това е нормалното решение!

61

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

ИКОНОМИКАТА! ВИЖДАМ ЧЕ НЕ ВЯРВАШ НА МИЛИОНИТЕ ИНФОТА ВЪВ НЕТА ЧЕ ФРАКИНГЪТ НА ШИСТИ Е ВАРВАРСКИ МЕТОД НО ВИЖ И КЪДЕ ГО ПРИЛАГАТ ТЕЗИ КОИТО ПО ТОЗИ НАЧИН ДОБИВАТ НЯКАКВА ПО-СЕРИОЗНА ЧАСТ ОТ ПРИРОДНАТА СИ ГАЗ ПО ТОЗИ НАЧИН-ВЪВ СЛАБОНАСЕЛЕНИ И ДАЖЕ АБСОЛЮТНО НЕНАСЕЛЕНИ РАЙОНИ ЗАЩОТО СЕ ИЗПОЛЗВАТ НАЙ-МАЛКО 365 СИЛНООТРОВНИ ВЕЩЕСТВА А СПОРЕД НЯКОИ ИЗТОЧНИЦИ ДАЖЕ ДО 600. ТЪЙ ЧЕ ВНИМАТЕЛНО СИ ПОМИСЛИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ СЪС ПОЧВАТА НИ И ВОДАТА НИ АКО ПОЧНЕМ И НИЕ ПОДОБНО САМОУБИЙСТВО?

60

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До Василев: ,,И украинците достигнаха до извода , че руската газ когато е скъпа и вредна за икономиката и доходите на хората, само в България корумпираните енергийни експерти и руски шпиони продължават да манипулират народа, че няма откъде да се достави друга газ!''МОМА ВАСИЛКЕ, ГАЗ МОЖЕШ ДА СИ ДОСТАВИШ ОТВСЯКЪДЕ - ВКЛЮЧИТЕЛНО И АКО ЯДЕШ РЕДОВНО БОБ НО ЕДВА ЛИ ЩЕ СЕ ОТОПЛЯВАШ ЕФЕКТИВНО СЪС НЕЯ, НАЙ-МНОГО ДА СИ ПОДПАЛИШ ГАЩИТЕ ОТЗАД!ВЗЕМАЙ ,,ЕВТИНА'' НОРВЕЖКА И КАТАРСКА ГАЗ И ЧАКАЙ ДА ТИ ТРЪГНЕ

59

Маркс

преди 9 години

Василев, ало, ти живееш в паралелна реалност. Виж айфона колко струва в Америка и колко в България. Тук шистака ще е на доста по- висока цена, а внуците ни ще ни кълнат, че сме били пълни ***, пфу!

58

Анонимен

преди 9 години

Те украинците се подготвят и ще изкарат зимата, ами ние българите като нищо не правим ще подсмърчаме зимата на студено. Прекалено са оптимистични очакванията на нашите пишман политици и пак ще останем най-изненаданите в Европа.

57

yan

преди 9 години

До бандеровчеТи по-добре кажи защо официална Полша не иска западна Украйна при евентуален разпад.Отговорът е - защото има много екстремистки, фашизирани елементи.И какво ще прави Украйна без индустриалния си район. За сведение - доста време прекарвам в четене на руски и украински сайтове. И ти май си по-голям оптимист от истинските украинци.

56

Маркс

преди 9 години

Василев, само за това, че не те интересува шистовият газ, ти ме нави да гласувам за Атака, пфу!

55

Анонимен

преди 9 години

До ВасилевСамо да не поискаш Шеврон да спечели, като копае тук (сондира де) за шистов газ.Хич не ме интересуват хито мераците на Шеврон, нито на нашите ***... пардон, олигарси.

54

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До бандеровчеTИ НЕ ФИЛОСОФСТВАЙ МНОГО-МНОГО А СЕ СТЯГАЙ ЗА МЕЖДУНАРОДНИЯТ ИЛИ ПОНЕ РУСКИЯТ ТРИБУНАЛ ЧЕ МАЙ ДОСТА ЗУЛУМИ СТЕ НАПРАВИЛИ ВЪВ ДОНБАС,А? ВСЕКИ ДЕН ОТКРИВАТ НОВИ МАСОВИ ГРОБОВЕ И ИЗЛИЗАТ НОВИ ФАКТИ ОТ МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ ЗА НЯКОИ НЕ МНОГО ХУБАВИ НЕЩА КОИТО СТЕ ПРАВИЛИ НА ТАЗИ ВЕЧЕ НАПЪЛНО ЧУЖДА ЗА ВАС ТЕРИТОРИЯ-НОВОРОСИЯ! СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА РУИНА ЩЕ ПОЖИВЕЕ ОЩЕ МАЛКО,ДА НО ДАЛИ И КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕ ПРОЛЕТТА И НАЙ-ВЕЧЕ ВЪВ КАКВО НАСТРОЕНИЕ ЩЕ СА ЖИТЕЛИТЕ Й? ОЧАКВАТ СЕ ИНТЕРЕСНИ СЪБИТИЯ

53

Маркс

преди 9 години

Да живее Новорусия!

52

Stamat

преди 9 години

В Траве Сидел Кузнечик...Зелененький Он Был.Но Вот Пришла Лягушка...И Съела Кузнеца! ;-)Представьте СебеИ Съела Кузнеца ;-)