65

...

преди 9 години

Абе президента няма никаква власт,от 10 години сме нямали ПРЕЗИДЕНТ КАТО НЕГО мишки ...

64

лице мерие

преди 9 години

А грешка ли е че този месец получи милионче от близашки.Не е ли по добре вместо да гледама сламката в чуждото око,да видим гредата в своето.

63

Анонимен

преди 9 години

Най - сбърканото нещо в тази държава обаче е Потурнакът - Президент!!! Кой го избра тоя бе, НААРОДЕЕЕЕЕ?!

62

Мотриса

преди 9 години

А, когато президента изначално е сбъркан и е проводник на чужди интереси ? Тогава, какво?...

61

....

преди 9 години

Вече не ме интересува кой какво защо.Седнете на една маса и кажете какво ще бъде !!!!!

60

магив

преди 9 години

Гусин президент и вие сте сбъркан отвсякъде ама ви търпим.Има един още по сбъркан от вас ама имали късмета да стане премиер него няма да търпим.

59

ии

преди 9 години

добре -2 милирада приходи + 2 милиарда повече разходи значи 4 милиарда недостик?Пита се за какво ви е 5-тия милиард?Друг въпрос тази година общо колко милиарда се изтеглиха??Къде отидоха и за какво и кои ще ги връща?Преди 2 седмици премиера ви, г-н президент похарчи 750 милиона за спрени проекти от EU, защо след като знае че ги нямаме тези пари?!?

58

Анонимен

преди 9 години

Има ли някой,който да оспори,че този на снимката е нормален?Всички знаем,че в предишният си живот е бил ирландска пастирка.Защо бе Бойко го постави точно тоя.Не можа ли някой по нормален да намериш,да ти пази мястото?

57

За такава тъпа

преди 9 години

инструкция ли ходи оттатък океана, бе ***? Можеше и по телефона да те инструктират, даже кучето ми може да поеме подобен товар, друг е въпросът, че се противи, щото е против природата да се твърдят или вършат глупости.

56

vitosha

преди 9 години

кашчей, държал ли си автомат някога, дришко? Всички *** сте се събрали тук да се вайкате. безработни селяци с мозък на кокошка.

55

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

7.62x54R

54

ббг

преди 9 години

До ЗагриженТова поколение ,като си замине ще си замине и България,защото няма да има кой да работи.Сега ,като гледам ,всичко иска да е "вожд", а малко "индианец" остана.

53

Анонимен

преди 9 години

Чудно защо толкова се бърза преди да излязат данните за 3-то тримесечие? За второто ясно показаха, че нещата вървят в правилна посока и трябва малко желание, за да си дойдат на място, ако и за третото покажат същата тенденция, то нещата съвсем ще си дойдат на място. Единственият проблем на бюджета е че разчита на 2% инфлация, а към момента имаме дефлация, но с новата цена на тока, бързо ще оправите този проблем!

52

васил

преди 9 години

Не бюджетът беше сбъркан нарочно, а президента. Докато псувахме тайно или явно какъв *** ни се е паднал за президент Тиквата успя да открадне няколко милиарда, а сега го играят загрижени.

51

Анонимен

преди 9 години

А когато си сбъркан още преди да се родиш, какво трябва да направиш, а, г-н "президент"?

50

Анонимен

преди 9 години

росен е пич. откри врага и смело напред. мачкайте червените ***

49

правда

преди 9 години

Вече го съжалявам а не му се ядосвам, толкова е жалък че вместо някой друг той сам си бие шамари. Хубаво отиде в САЩ.....недей да се връщаш Росенчо стой си там заедно с твоите евроатлантически ценности, вземи с тебе и Бойко...може да бачка като портиер в Белия дом. Айде оставете ни малко да дишнем че ни издишахте въздуха.

48

Анонимен

преди 9 години

Този на тази снимка прилича на п***а в мерудия!

47

А

преди 9 години

Първо главата ти трябва да се ремонтира и след това на всички политици и да не се показвате никъде Просто не ставате за нищо !

46

Загрижен

преди 9 години

Чета коментари и не мисля, че докато и това поколение не си замине ще се подобрим...Вие разговаряли ли сте с интелигентни хора, мениджъри на високи позиции и др... там "мачовското/ганьовското/" излъчване не се среща, ама вие искате да виждате *** пред(зад) себе си и да ви оправят, оправят...