155

Анонимен

преди 9 години

Този е с психически отклонения! До вчера ,рева,истирясва срущу тях, а днес..А това на снимката е абсолютен *** и безбожие. Под иконата на Божиятя майка с младенеца...снимки . Безбожници и най вече лицемери.Айде ,той ***! Ами тия дето са около него? И те са като него . И такива искат да управляват ! Днес пред иконата , а преди 10-на дена на сюнет в с. Венец. и паметник на пехливана Фейзула откри.

154

ГЕРБ=БСП=ДПС

преди 9 години

По думите на Борисов ДПС се държат най-разумно в момента в кампанията, но са сатанизирани от всички.Аферим, Машалах, Алаху Акбар, яхабиби Борисов!!Мачкай, мачкай Българит.....ъъъъъ, така де, комунистите !!!

153

Топа

преди 9 години

Бойко, родоотстъпнико, никой не ти вярва вече, дори най-опрастачените и заблудените и близките ти авери с фирми и мафиоти!Иде революция, ще ви пометем, нардоът ви уволнява всичките, късаме с ТЕЦ-вете и ВЕИ-тата, гоним чуждите фирми и следва масова НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ по пример на развитите държави по целия свят!Чуждото нещем, но своете недаваме!!!

152

локи

преди 9 години

И аз много разчитам на БСП, дано пак успеят да развалят сметките на мазния глиган и го оставят в опозиция.

151

павел

преди 9 години

Райтерс доста са преиначили думите на Борисов. Несериозно е за медия като тяхната. За такава коалиция няма какво да се коментира-невъзможна е

150

наган

преди 9 години

Много глупости говори Тиквата, все пак е *** без връзка с реалния свят. Нищо, като му изкънти първия камък по кратуната ще се осъзнае набързо.

149

неутрал

преди 9 години

АТАКА!!!...,пък да им гледаме после сеира!

148

Анонимен

преди 9 години

Не се учудвам! Да напуснеш работа, защото не искаш да напуснеш БКП, трябва да си върл комунист!!!

147

Анонимен

преди 9 години

ЗБАЧИ ВСИЧКО ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ КОГАТО СИДЕРОВ ГОВОРЕШЕ,ЧЕ ТРИТЕ ПАРТИИ БСП,ДПС И ГЕРБ ГЛАСУВАТ ЗАКОНИТЕ ,ПЪЛЕН ЦИРК СА ТЕЗИ РОДООТСТЪПНИЦИ.

146

Анонимен

преди 9 години

Другарю Борисов, разчитам, че вече сте се запасил с доволно количество вазелин.

145

Йоши

преди 9 години

Тиквата и за *** за зеле не става, което доказа за почти един мандат, от повече опити няма нужда, с или без ДПС.

144

Коалиция БоСтан

преди 9 години

В 2 варианта:1. Бойко + Станишев(БСП);2. Бойко + Местан (ДПС)и 2-та случая е коалиция Обран БоСтан!!

143

ЕЛЕКТРА

преди 9 години

С ***, *** и сачма не трябва да се управлява. Момата, Сачмата и Чалмата са водачи на червения башибозук в България, докарал безброй беди и тотална бедност на българския народ...

142

Sven

преди 9 години

Каква широка коалиция бе, това да не е Меркел! Тук си имаме работа с един тлъст плъх с акъл на пиле, който над 1+1=2 почва да бърка сметките. И тази ще обърка, гаранция!

141

смехурко

преди 9 години

ха ха ха тиквата я убиват червените трънчета в главата и я стяга силно чалмата която е нахлузилпак го изберете ха ха

140

Анонимен

преди 9 години

Е, след всички предишни изказвания това вече е шизофренизъм!!!

139

Анонимен

преди 9 години

в България действително са останали само некачествени хора ... хора, които нито могат нещо, нито искат да постигнат нещо. Хора чакащи някой да ги гледа - бюджета, роднини - без значение. Всичко читаво отдавна е навън.

138

Анонимен

преди 9 години

"Борисов отрече , че е готов за широка коалиция", но иначе "разчита" на всички :)

137

Иванов

преди 9 години

До Биг БокоНа снимките - Инженерно и артистично Маймунотворчество!Всякакви висши артисти излъгали най-много маймуни да подкрепят системата чрез гласуване, от които може да се учи всеки начинаещ артист, както и символи на наложена манипулативна вяра, излъгала и подчинила в максимална степен маймуниския ум, доколкото изобщо е останал в изцяло контролираната среда от псевдо-науката!

136

я

преди 9 години

Разговорите през сайтове ,агенции ,медии ,фейсбуци и т.н са един евтин пиар