19

Калинка от Земеделие

преди 9 години

Написаха за яйцата в първата статия, но бързо я пуснаха надолу, за да не се заразят хората с тази прекрасна идея.

18

НЕНОРМАЛНИЦИ

преди 9 години

ЗА МОЖЕНЕТО - МОЖЕ, АМА НАДАЛИ. НАЛИ ЩЕ "ПОДПАЛИМ "ЗАДНИЦИТЕ ВИ, *** НЕЩАСТНИ. ТОВА, КОЕТО ИСКАТ ДА НАПРАВЯТ С ТОКА ОТ 1 ОКТОМВРИ И СЛЕД НОВА ГОДИНА, ЩЕ НАПЪЛНИ ДЖОБА САМО НА БОКО И ПРИБЛИЖЕНИТЕ МУ НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ, КОИТО РАЗБОГАТЯВАТ ЗА СМЕТКА НА НАРОДА. АМИ ПОСЛЕ. ДЕ СОПА, ДЕ. И ХИЧ МУТРАТА ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА НИ ЛУК ЯЛ, НИ ЛУК МИРИСАЛ БЛИЗАШКИ ЗА ОБЕЩАНИЯ МУ ОТ БОКО ПОСТ СЛЕД ИЗБОРИТЕ МУ ВЪРШИ МРЪСНАТА РАБОТА, НО ТИКВАТА ЩЕ Я БОЛИ ГЛАВАТА, НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ ДА СЕ ДОКОПА ДО ВЛАСТТА.

17

darcas

преди 9 години

Алооо Днес бг що не написахте, че валяха яйца по комисията от присъстващите на обсъждането?????

16

1984

преди 9 години

До С камъните по главатКъде забрави Гоце, Р.Овч., Сергейчето....те са основните играчи в енергетиката.

15

Янг

преди 9 години

Защо не напишете какво се случи на пресконференцията?! Защо я няма с частта, че тия *** бяха замеряни с яйца?!Търси се начин да се отмени решението, с което се намаля изкупната цена от два частни ТЕЦ, тази комисия е всякаква, но не и държавна

14

9

преди 9 години

А помня когато изнасяхме ток.Помня също и колко полезни изкопаеми имахме,помня и природата,която не беше още унищожена,помня и неразбитите улици,помня и,че ни водиха като една от най-интелигентните нации и все още имаше образователна с-***.Не беше толкова далеч това време..

13

Анонимен

преди 9 години

Оставка и незабавни предсрочни избори! Долу ГЕРБ!

12

румен

преди 9 години

От 1989 г. енергетиката е любима отрасъл крадене: Беляне/Гоце и Р, овч./, Мариците/Костов/, ВЕИ-тата/Станишев/, енергетиката беше продадена за стотинки от Н. Василев и К. Нинова със заробващи договори, мините от Ковачки и още много крадливи ***. Вместо да вдигат цената на тока, Другарете да върнат милиардите, които ограбиха за да не стане гражданска война, че тогава и милиардите няма да ги спасят.

11

Монархист

преди 9 години

Няма санитарни минимуми, другарко. Има преразглеждане на договорите. Това е. Вие като сте лапнали тлъсти комисионни заради същите договори, сега на нас се пада честта да ви плащаме за грешките. А до кога ще я караме така?

10

С камъните по глават

преди 9 години

Не с 10%, а дори и само с 1% увеличение няма да се търпи! Тук въобще не става въпрос за това, кой колко повече ще плаща, а за това, че НИКОЙ НЕ ЖЕЛАЕ да плаща на американските олигарси с ТЕЦ-овете и на българските олигарси като Иво Прокопиев с ВЕИ-тата. А, не желае, защото не е справедливо да плащаш повече за нещо, което го има в изобилие при това на по-ниска цена! Нали това беше фундамента на пазарната икономика, господа американци? Или пазарните закони действат само когато са във ваша полза?

9

Иван

преди 9 години

Вие разбирате ли, че хората вече не са толкова прости, комуникациите напреднаха ви гледат под лупа ....и ако се пповторят февруарските събития, този път ще има обесени по стълбовете, и ТОКА е просто капката преляла чашата!

8

Анонимен

преди 9 години

E,тук вече ще се бесим на живо!

7

елементарно

преди 9 години

До така е5Трябва да платим фотоволтаиците на боколина и прокоби и да осигурим печалба на американци и чуждите електро РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИ дружества

6

НАЧАЛО

преди 9 години

ДНЕС ЯЙЦА,УТРЕ ***,ВДРУГИДЕН НЕЩО ДРУГО

5

д-р

преди 9 години

Какъв санитарен минимум, бе кокошкарке, очаквай операционен максимум с ***, обли, твърди и летящи инструменти !!!

4

така е

преди 9 години

Нали трябва да платим " кадърното" управление на Гея , Бея и Злодея.

3

БГ

преди 9 години

Ако има кой да го плаща,да я вдигат цената!

2

Анонимен

преди 9 години

ЗАПОЧВА СЕ !!!!А БОКО МУТРАТА ДАЖЕ ОЩЕ НЕ Е НА ВЛАСТ!!!

1

Анонимен

преди 9 години

Може и да не може ново поскъпване, но може да може и нови избори.