107

доказани убийци

преди 9 години

Истинските престъпници и доказани убийци са членовете на сегашната киевска фашистка хунта! Ръководена и финансирана от едни други престъпници - Цру!

106

Бранник

преди 9 години

131 "аналог" нали знаеш какво е? ментета, ментетааааааа

105

Анонимен

преди 9 години

112, създава се руско - китайски аналог на SWIFT. Източник: Политикус

104

Бранник

преди 9 години

до 119 Ще ви видиме и догодина братчед, не се притеснявай, а кво ще кажеш за ТРИТЕ сртес варианта на руската ЦБ за "развитието на руската икономика"? И трите са с РЕЦЕСИЯ, съобразно спада на цените на петрола, аз ви го пожелавам третия вариант, щото първите два Eлвира Набиулина ги определя като "по- благоприятни"...хахахахаха

103

Пешко

преди 9 години

До Tinaама нека изчакаме да стане напълно ясно кой е отговорен за тези масови гробове. Защото има едно т.нар. Катинско клане, за което 45 години се знае, че е дело на германските "фашисти", пък се оказва друго после.

102

Анонимен

преди 9 години

Руснаците 50 години ще отричат, питайте Полша за повече информация.....

101

Щирлиц

преди 9 години

До oценяванеВсички русофили "оценяват"русофобските простотии.Оценката е между да го д.хате и waw!Изберете сами кое ви харесва.Спирам защото се омазах със еврозлъч.Мда.

100

Маркс

преди 9 години

Пендер, не давай воля на омразата си към България, че може нещо на кръстовището..., знам ли.

99

Пожелание

преди 9 години

На всички, които се подиграват с изнасилванията и убийствата извършени от украинската ултранационалистическа нац.гвардия съставена от майдански фашистки пишлемета, пожелавам ви дъщерите ви да ги изнасилят украински ултранационалисти с бръснати глави, после да ги застрелят в главата и да ги заровят в стара изоставена шахта. После да ви отрежат главата, като на руски пленник, пред погледа на жена ви, която е била изнасилена преди това под вашия поглед. Това е да си рускоговорящ в Украйна

98

Бранник

преди 9 години

А дано следващия руски батюшка да е таварищ ходорковскоГО, да си заформят една готина гражданска войница унтерите от москалия. Натам върви!

97

Божо

преди 9 години

До TinaУкраинците са "болни мозъци, с промито съзнание, озлобени и надъхани с нечовешка омраза и жестокост" !!! Това е твърдение на същество с "болен мозък, с промито съзнание, озлобено и надъхано с нечовешка омраза и жестокост." !!!

96

Бранник

преди 9 години

Боби в главата ти са руски бръмбари, изтръскай я! Низходящата цена на петрола ще продължи 2- 3 десетилетия, това не го казвам аз, а експерти по въпроса! А Китай и Индия незнам какво гълтат...

95

Tina

преди 9 години

До АнонименОчевидно е, че вие започвате да истерясвате, защото истината за Майдана и АТО излиза наяве...

94

Tina

преди 9 години

До БожоОт кога истината е фанатизъм?...

93

Бранник

преди 9 години

115 Объркания си ти дедка, това го призна и руския министър на икономиката, а тяхната ЦБ се готви за стрес период за руската "икономика" (2015- 2017 г.) Вие руските поглоги нали все руски пАгаворки пробутвате, те ти една- "ще поживеем, ще видим"!!!!

92

oценяване

преди 9 години

Няма по- голяма омраза от русофилската..., злоба, злъч капе от перуалните ви отверстия неуважаеми таварищи. Украйна избра Европа, вижте какво говорят обикновените украинци от Лвов, Киев, Днепропетровск, Славянск, Мариупол, Одеса и т.н- те искат демократична, правова и европейска Украйна! Никакви танкове, градове и зелени човечета от Москва не могат да пречупят такъв народ, който има и мощната подкрепата на Америка и Европа.

91

До бранник

преди 9 години

Малко си се объркал момче! Всичко е точно обратното. Даже днес реътинговата служба Fitch даде даже много оптимистична прогноза за Русия за следващата година. Абе, държава дето си има всичко, какво ще я уплаши? А колкото до Пекин, то такъв "марш на предателите" го имаше и в Москва. Какво от това? *** са навсякъде!

90

Атанас

преди 9 години

Какво е написал великият ни поет?"А вий, вий сте ***!". Гений, но откъде да знае, че в племето ще се пръкнат ***, правнучета на Кириак Стефчов и Иванчо Хадхипенчович като 27, 31, 33, 50, 53, 56, 57 59, 62, 63, 107 и още!Специално за 33: кувьозите без ток не работят, а БЪЛГАРСКИТЕ ФАШИСТИ В СЪРБИЯ са разпаряли бременни сръбкини и са убивали плодовете с щиковете си! За това има живи свидетели, както наши, така и сръбски.Още нещо - в руската армия не воюват от 30 години с пушки със щикове

89

Божо

преди 9 години

До TinaБолен мозък !!! Как може да сте такива фанатици !!! Има нормални руснаци, има нормални украинци !!! Фанатизмът на путинофилите е патологичен !!! дребното диктаторче разсипва не само Украйна , но и собствената си държава !!! путинофили = русофоби !!!

88

Tina

преди 9 години

До ПешкоЗначи, че са сбъркани.Значи, че са болни мозъци, с промито съзнание, озлобени и надъхани с нечовешка омраза и жестокост.Значи, че те самите не са наясно кои са.Православни, а палят и обстрелват православни храмове, избиват свещеници...За мен само официално се представят за православни, а всъщност са подвластни на католицизма на поляците. Отделно какви па народност са управляващите в момента и каква сбирщина са наемниците...