62

Върл Левскар

преди 9 години

Сега са 199 тогава бяха 176 бе комунистическо !

61

до 77

преди 9 години

Щото при любимия ти бай Тошо токът ти не мърдаше от 220 Волта и 50 Херца. Нали, нямаше грам отклонение. Тогава се поддържаше от едни социалистически енергетици, а сега от едни омразни техници капиталсти, нали ?

60

Анонимен

преди 9 години

Аз пропускам закуската и спестявам 33% от храна

59

Анонимен

преди 9 години

Абе не знам дали е случайност, но все така става - щом ГЕРБ се зададе на хоризонта и веднага почва да се говори за увеличиние на тока и не само.Кого обслужва тая "народняшка" партия ГЕРБ с тоя така "обичан от материяла" лидер-нардняк Бойко Борисов.Дали обслужват интересите на народа, както ни се втълпява или просто тези на Олигархията и Задкулисието, които ги създадоха.

58

Върл Левскар

преди 9 години

На вниманието на ЧЕЗ !Спирането на тока / 24.09.2014 м/у 10.00 и 13.00/ и пиково пускане ми нулира таймерите .Не виждам смисъл да "облъчвате" клиентите си със съвети , когато не сте коректни .Аз имам 49 икономични крушки и светодиодно осветление от 2009 г. - сметката ми се завиши !?Виждам си фактурата и зная защо ,но обществото не знае. Затова ще Ви критикувам .Искам точно 220v и 50Hz . НЯМАМ ГИ !Измамници , обяснявайте всичко , а не с недомлъвки !Ще последва и още .

57

Анонимен

преди 9 години

Българино, след толкова писания и обяснения, наистина ли още не разбра, че не ЧЕЗ ти увеличава тока, а ДКВЕР - ЧЕЗ просто събира сметките и ги отчислява назад по веригата - ЕСО, БЕХ, НЕК, Банкя.Наистина ли още не си разбрал това ?

56

Анонимен

преди 9 години

....от 1 октомври цената на тока ще се вдигне с около 10 на сто, а топлата вода и парното ще останат на настоящата си цена.... ТОКЪТ, Т. Е. ОТОПЛЕНИЕТО, ЗА ПРОВИНЦИЯТА ЩЕ СЕ УВЕЛИЧИ, А ТОПЛАТА ВОДА И ПАРНОТО НА СОФИЯНЦИТЕ, ТИКВАТА И КОТАРАЦИТЕ НЯМА.

55

Анонимен

преди 9 години

Министър Щонов: Хората ще трябва да плащат 50% по-скъп ток "Цената на тока плавно ще расте. За да изчистим нещата за година, хората ще трябва да плащат с 50% по-скъп ток."КОЙ го назначи този Щонов ?КОЙ, КОЙ, КОЙ ?

54

Моля

преди 9 години

Благодарим за съвета! Сега и един съвет от нас: Ако намалите огромните комисионни, които изплащате/изнасяте извън страната и внесете малка промяна в ежедневните си навици ще намалите сметките ни с до 80% !!!

53

Анонимен

преди 9 години

ИЗМИТАЙТЕ СЕ НАХАЛНИЦИ ГЕРБАВИ, ЗАЩОТО ИНАЧЕ ХОРАТА ЩЕ ВИ ИЗМЕТАТ. САМО ЛЪЖЕТЕ. И САМО БРЪСНЕТЕ ХОРАТА И КОЖА НЕ ИМ ОСТАНА НА ГЪРБА. НЕКОМПЕТЕНТНИЦИ ТАКИВА, ОМЕРЗИХТЕ СТРАНАТА И ХОРАТА.

52

НАРОДЕ

преди 9 години

ДУПКАТА В НЕК НЕ Е ЗАЩОТО ТИ НЕ СИ СИ ПЛАТИЛ ЕЛ.ЕНЕРГИЯТА А ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ ПО ВЕРИГАТА И МЪДРИ УПРАВНИЦИ СА ПОДПИСВАЛИ СПОГОДБИ В ТВОЯ ВРЕДА И СВОЯ ПОЛЗА ЗА ДА НАПЪЛНЯТ СВОЯ ДЖОБ ТЕ БЪРКАТ В ТВОЯ НАГЛО БЕЗЦЕРЕМОННО И ВИСОКОМЕРНО ТОКА СЕ УВЕЛИЧАВА ЗА ДА ПРОДЪЛЖИ КРАДЕНЕТО И БЕЗХАБЕРИЕТО ЩЕ ГО ДОПУСНЕШ ЛИ

51

Анонимен

преди 9 години

Герберасти, ще ви колим по улиците, ще ви се влачат червата по улиците. На всички - и на шефовете ви мутри и на тъпите им калинки. Всичко под ножа.

50

Анонимен

преди 9 години

По повод наближаващия ден на порнографията - 5 октомври , предлагам да изпратим нашите политици на Ислямска държава за секс-услуги - както се разбра,там има силно търсене, а нашите ще се справят отлично ! Освен това обратен път оттам няма , така че ще ударим джакпота !Прочети още на: dnes.bg/eu/2014/09/25/ek-zapochna-nakazatelna-procedura-sreshtu-bylgariia-zaradi-***.240003#comment-newest

49

Анонимен

преди 9 години

Герберастите на Боко Тиквата усещат какво ги чака и то не Февруари, а още Ноември и се опитват да изместват центъра на протеста и да насочват гнева на хората срещу ЕРП-тата.Та нали цената се определя от ДКВЕР, същият този ДКВЕР, назначен от ренегата Близнашки, който пък на свой ред е назначен от Плевнелив, магарето на Боко Тиквата.Кого си мислите че заблуждавате. Този път ще бъдете изритани много по-рано, отколкото миналата година.

48

Сашо

преди 9 години

До ИСТ Гледай сега, за мен лично БСПарите нищо не са направили, както казах съм десен по принцип но РБ са със ГЕРБ, нямам какво да направя освен да гласувам за БСПарите.

47

Анонимен

преди 9 години

От нова година-ново поскъпване ни обещаха.Има ли още луди,които да гласуват за ГЕРБ.Още не дошли на власт и вече се развихриха.Страх ме е да си помисля какво ни чака,ако спечелят изборите,да не дава господ.

46

Анонимен

преди 9 години

Смешници, що не отидет в Правец да изкопате любимият ви Бай Тошо да ви направи тока по 2 стотинки. Ама и тогава няма да мирясате и няма да спрете да крадете. Бълагаринът така е устроен - обича да краде от Държавата, обаче отдавна Държава няма. Сега по навик продължава да краде от ЕРП-тата, но те го хващат, спират му тока и му съставят акт. На българина обаче това не му харесва и продължава да плюва по форумите.

45

ИСТ

преди 9 години

До 49 сашкоБойко обеща и направи магистрали, спортни зали, детски градини санира училища, ремонтира пътища и много други неща. БСП също направи някои неща- намали цената на тока и фалира НЕК. Увеличи детските с 5 лева и майките по цял ден обикалят моловете да ги харчат.

44

Адвокат

преди 9 години

До 59 Май не си в час мой човек. ЕРП + Американските тецове 1 и 3, бяха направили фалшиви инвестиции за близо 1 млрд. и 200 млн които НЕК се е задължила да плаща. Енергетиката не е разпарчетосана от БСП за твое съжаление, човекът се казва Иван Йорданов Костов и Лидия Шулева !!!!!!!!

43

Анонимен

преди 9 години

Абе, глупци, та нали в ЧЕЗ работят българи. И те работят за по 600-700лв за да хранят семействата си. Кого точно плювате, *** ?