108

Анонимен

преди 9 години

И аз така като пия няколко водки и стигам чак до Москва, довечера ще съм солидарен към полския колега и ще пресуша шишето до дъно, като нищо ще съм превзел и Китай.

107

Анонимен

преди 9 години

Валенса не можеш да пръднеш без да не се на акаш пред ДЪРЖАВНИКА П У Т И Н......Ако се наложи той ще те згази като луда крава телето си...

106

до 124

преди 9 години

С поредната си инвазия в суверенна и независима държава (този път Сирия), маймуните във Фашингтон показаха пред света, че не спазват международните закони и са диваци и варвари, срещу които може да се противодейства само с груба сила.

105

Анонимен

преди 9 години

Джуджеата в кремъл показаха пред света, че не спазват международните закони и са диваци и варвари срещу които може да се противодейства само с груба сила.----------------Пий си хаповете навреме.

104

Анонимен

преди 9 години

Има българска поговорка Де Х-Й де

103

До 115

преди 9 години

Не спокойно, всички виждат, че си пияна американска ***.Пиши си, кой те спира?!?Ти понеже си роден в коприна сигурно и си образцов от всякъде, сееш тука жлъч срещу руснаците...Ми погледни себе си. Вероятно си един смачкан мишок, на който целия живот е провал, но със свръх високо самочувствие.

102

123

преди 9 години

амо русофили ли сте, маймунофили ли сте, ама всичките сте за психиатрия + скопяване с цел да не си предавате простия ген за напред. как милиони Българи избягаха в нормални държави, Европа, Канада и САЩ за да живеят по-добре ..и да живеят по-добре за разлика от вАС мизерници ! как никой не избяга в Русия бе ?!

101

Анонимен

преди 9 години

Джуджеата в кремъл показаха пред света, че не спазват международните закони и са диваци и варвари срещу които може да се противодейства само с груба сила.

100

Анонимен

преди 9 години

Валенса е класическа пияна полска ***.....

99

Анонимен

преди 9 години

Абе хора по канал 1 току що казаха, че някакви окупирали ЦИК ?Да не са лудите на стадиона (сидерастите)?

98

Анонимен

преди 9 години

Като чета тук...си мисля има ли някой от драскащите коментари, който да се съобрази с един невидим играч на геополитическата сцена - БОГ. Ядрено оръжие значи - абе на земята има 3 или 4 пъти повече от необходимото за да не съществува земята като такава. Да не е на Полша, Руснаците, Китайците, Французите, Англичаните, Германците и Хамериканците тази ПЛАНЕТА? Дааааааа вкусиха от забранения плод хората - май е време да си отиди този хомо сапиенс от тази планета. Мислете преди да сте емоционални!

97

до 114

преди 9 години

Тук единственият кръвожаден (или по-скоро спиртожаден :))) е Валенса, единствено той налита на бой. Щом искаш, отивай да го спираш :)))

96

Анонимен

преди 9 години

До колкото чух вчера Полша е заплашила Калининград. Т.е. в Калининград трябва да бъдат разположени руски ядрени ракети!--------------В Калининград руски ракети с ядрен потенциал има от бая време.При това не са балистични, а са единствените свръхзвукови ядрени ракети с малък обсег без аналог в света. Генерали от Израел и САЩ до ден днешен признават, че нямат отговор на това оръжие.Само опит да разположат ядрено оръжие ще бъде покосено с превантивен удар, руснаците са предупредили не 1 път.

95

Свински

преди 9 години

И аз искам на заем бомбиНа съседа котката *** на наща терасаИ ако може Лех Валенса да дойде да я изгони

94

Анонимен

преди 9 години

Като за начало му дайте няколко кашона "Собиески".

93

Анонимен

преди 9 години

Някой трябва да спре кръвожадните руснаци

92

от 96

преди 9 години

до 108: Точно така, през ВСВ укронацистите са избивали поляците именно заради това, което са им сторили преди 10 години. Т.е., смятали са, че имат да си връщат на поляците и са ги клали здраво.

91

до 94

преди 9 години

Ха, ха, ха ... вицът на годината!Тези глупости, които си наредил, да не си ги чел в някой комикс?!?Полския империалист Пилсутски е стигнал само до Украйна, след което е прогонен обратно до Варшава и там, след като няма подкрепление, руската армия бива обградена. Поляците в концлагери умъртвяват 250 000 руски войници. Но за тази история мълчат като затиснати ***, за сметка на което ореваха света за Катин. Както и да е, друг поляк е превзел Москва, но после Русия завзе Полша за векове.

90

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЕ сега пък руската *** *** да не се сърдят като им е*ват мамата тук и там защото те са най-големият агресор на всички времена,на винаги в крайна сметка ядат к*ра

89

neni4a

преди 9 години

До до 96 Да те светна ,че по време на ВСВ ,укр.нацистите са избили десетки хиляди поляци ,а може и 100 000 да са избили Полша прави огромна грешка като подкрепя укр. нацистите После да няма ох-мале каква я свършихме