107

daskala

преди 9 години

mnogo go uveli4ihte be hora .tq ne e parvata jena deto polu4ava takiva obajdaniq i uhajvaniq.za6to go razpravq togava?za6toto i e hubavo nali?mi za kvo mranka togava?

106

Анонимен

преди 9 години

Дрес код в клас. Училищата въвеждат правила за облеклото на децата. Забрани за екстравагантни и оскъдни дрехи са сред най-честите ограничения, записани в правилниците. А за неприлично облекло - ще връщат децата от училище, информира Нова тв.-----------------------------------------------------КАКТО СЕ ОПИТАХ ДА КАЖА В ПРЕДИШНИТЕ МИ КОМЕНТАРИ- ДРЕСС КОД!!!!!!НИКАКЪВ СЕКСАПИЛ НА РАБОТА

105

мразичервенотиквеник

преди 9 години

Ама че племе сме ,болшинството Българи освен да мислят за секс, бой, храна и пари друго не могат , нямаме никаква моралност или духовност, помня аз като бях втори курс за нас беше гордост и чест да имаме млада и хубава учителка , същото и в първи клас като бях. Така че, на тази млада учителка и пожелавам успех и да дерзай все така напред в името на образованието на децата.

104

Анонимен

преди 9 години

Погледнах въпросната снимка, та относно снимката нищо необичайно, но видимо е че гърите и стоят неестествено, което ме навежда на мисълта че или си е сложила силикон или силиконови подплънки, и в двата случая жените правят това нещо за да съберат мъжките погледи, така че нема какво да се жалва :))) каквото търсила намерила, а и се съмнявам, че някой и е звънял по телефона по нощите, според мен си го измисля и като и гледам фамилията смятам че е рускиня, а на тия никога не тряяя се вярва

103

Анонимен

преди 9 години

Всеки си отговаря за постъпки и си е до възпитание. И защо тормозят момичето? После защо нямало млади учители. Еми никой не е роден да си хвърли нервите на вятъра и да се гаврят с него! Особено онова с другата работа е егаси наглостта. Ако бяхме нормална държава такива предложения нямаше да има, защото самозабравилите се "бизнесмени" щяха да са в затвора!

102

Анонимен

преди 9 години

Хубава жена.

101

Анонимен

преди 9 години

И после защо децата стават вулгарни, прости и пошли - ми родителите като ги учат на това с примера си ... От друга страна госпожата е могла да е облечена малко по-строго, не работи манекенка все пак за да провокира зяпане от всички страни.

100

Edi

преди 9 години

Чудесна е! Няма нищо лошо, пошло или евтино във външния й вид. Давай, момиче! Да не си посмяла да сведеш поглед пред някой комплексар, на когото гроздето му е кисело!

99

Maра

преди 9 години

До АнонименТова не е облекло на учител! Прав сте.

98

7

преди 9 години

*** народ,слаба държава.

97

циника

преди 9 години

Мадамата да си наема един адвокат и да съди оня, който е разпространил снимката. направо ще му съдере кожата

96

Анонимен

преди 9 години

Жената си беше облечена в съвсем прилична рокля! Това, че има прекрасно, знойно тяло ние като българи можем само да се гордеем, но за съжаление подсъзнанието на болшинството е изкривено и това ме навежда над мисълта: наистина ли сме цивилизована държава или трябва да сложим бурки и фереджета?

95

DA

преди 9 години

ЧЕ КАКВО И Е ХУБАВОТО НА ТАЯ БЕ?ЧЕ И КОЕ И Е МЛАДОТО-КОН!

94

Анонимен

преди 9 години

порвото което се набивана учи е прекалено големия бюст, ако природата я е надарила, можеше да си избере блуза с друга кройка.Полата, не е въпроса в дължината ,е може да е с три четири пръста по надолу ,но .........има една несиметричност.Твърде висока пола, огромен буст и то за торса остана едно нищо-едни изпъкнали гърди.Човек остава с впечатление ,че момичето няма торс, а само крака и гърди.Така облечена се подчетава точно това и по този начин става една асиметрия на тялото .

93

Анонимен

преди 9 години

Жалко е, че няма повече млади хора, като нея. Такива учителки могат да увлекат децата в образованието.

92

Анонимен

преди 9 години

скоро ще й се обадят и от някоя порно агенция

91

t-rex

преди 9 години

Аман от простаци. Момичето си е хубаво и много стилно облечено на снимката. Четох коментари на снимката в чужди форуми и всички отбелязваха точно това. Ами дай боже повече такива учителки да има. А самотните ч...джии страдащи от дълбоки комплекси какво ли не изписаха горките...

90

Анонимен

преди 9 години

ЕДИН ВАРИАНТ-можеше да облече черна пола, сако и НЯМАШЕ ДА ИМА ПРОБЛЕМИ!!!!!!!!

89

Анонимен

преди 9 години

абсолютна грешка в облеклотоникакви подчертаващи тялото дрехикаква е тази блуза очертаваща гърдите?ЧАЛГА КУЛТУРАТА СИ КАЗВА ДУМАТА!!!!

88

Анонимен

преди 9 години

ВИЕ ВСИЧКИ- спазва се ДРЕСС КОД!!!!!!ДА НЕ СИ ПЪЧИ ГЪРДИТЕ НА РАБОТА!!!!!ЕСТЕСТВЕННО ТАКЪВ Е РЕЗУЛТАТА!!!!!!!!