10

Анонимен

преди 9 години

С тоя докога ще ни занимават. Като има балъци, които не знаят къде и как да държат парите си- издухват и това е. Като са се правили на дяволи има и прееби дявол.

9

Анонимен

преди 9 години

Сега е интересно кой ще понесе политическите щети! Василев се връща в БГ защото има силни козове, но срещу кои ще разберем в следващите две седмици!

8

Анонимен

преди 9 години

С БСП е свършено!Нека само въпросния господин да си отвори устата и столетницата заминава!

7

info.. tam,tam e ..

преди 9 години

tam e bili i e gnezdoto im,voinata v jogoslavia,benzin,falsivi pari,arkan,dobrovolzi-ubivasti Hora v hrvatska,maroderi..i zabelezeti vinagi ot severna bg,soplaka..vinagi na vlast,ekasti i brekasti..... te daje govoriat ne na bg.samo.e.e.bre.bre...

6

kkk

преди 9 години

голям прас... важното е едно - след поредното управление на дпс/бсп държавата отново е във фалит; справка: всички предишни коалиции между тези две партии;Пеевски и тоя пелтек Василев никой не ги знае извън пределите на България, лошото е, че простия народ ако избере пак БСП/ДПС никой няма да знае и за България скоро.... който не е на моето мнение, значи е от електората - така че _)_ за вас

5

bosnak

преди 9 години

щом се е предал значи се е разбрал с бъдещите управници Герб и всичко ще си продължи по старомо

4

www

преди 9 години

Ако се е предал доброволно, то вероятно е в състояние да го постави на някои хора. Надявам се все пак таргет групата му да не са всички вложители в КТБ или още по-зле - всеки данъкоплатец в България.

3

batemitko.plovdiv

преди 9 години

Това , че се е предал не означава , че е арестуван . В Сърбия са фенове на Интер Милано , а не на Интер Пол .... , там законите на ЕвроГейския съюз и измислените им структури НЕ важат .

2

до 123

преди 9 години

.........и сега ще го развеждат като мечка на панаир до изборите и после при братя Галеви.

1

Snorky

преди 9 години

Най-после го хванаха, че да може нашата проКУРатура да го пусне.