39

Анонимен

преди 9 години

много ясно, че и у майката има доза безотговорност. това категорично не оправдава полицая, но коя нормална майка ще си зареже бебето без надзор на 1 м от международен път с тежък трафик? ами, ако не дай си Боже, тази количка тръгне сама? въобще, вие, които имате деца, я се замислете, така ли си оставяте невръстното дете на ръба на булеварда и влизате в кварталното кафе или магазин? и въобще, защо й е трябвало да излиза с количката до магазина, особено в такъв район?

38

Анонимен

преди 9 години

добре де, ясно...майката си зарязала детето до пътя, полицаят пил и убил човек на тротоар. невинният детски живот няма да се върне, виновните вероятно ще бъдат наказани. само че, такива инциденти се случват постоянно, и то не само с пияни полицаи и безотговорни майки. понякога се случват технически повреди, понякога пътят е заледен, понякога на шофьор може да му прилошее. хората протестират, а тъпата ни държава сякаш нарочно насочва тежкия трафик през всяко малко населено място. нормално ли е?

37

Анонимен

преди 9 години

Интересното е, че има и хора вменяващи вина у майката, че не била с детенцето. Нали ако беше с него отвън сега и тя щеше да е в отвъдното. Изобщо, когато пияница реши да те гази и господ не може да те опази.

36

защо, защо??

преди 9 години

в белите държави си има околовръстни или кръгови, по които минава трафикът, а до всяко населено място се стига по отбивка? в крайна сметка, асфалтовите пътища са построени десетилетия, дори и векове след като е възникнало дадено населено място и не селото трябва да се премести заради пътя, а обратно. нормално ли е всяка нощ покрай нечия къща да минават по 100 тира и с часове да не можеш да пресечеш до отсрещния магазин (който е и единствен)? а на международните шофьори дали също им е забавно?

35

Анонимен

преди 9 години

Какво очакваше тоя *** да се случи, като се качи залян зад волана?Това не е беля, беля е да влезнеш в двор и да бутнеш ограда, това е убийство на беззащитно дете.Вече съм убеден, че на тоя ако някой му пусне куршума няма да сбърка.

34

Монархист

преди 9 години

Отново го пиша, но този път по друг повод: Този случай ще е много показателен за случващото се в България, и съответно всеки ще може да си направи изводите. За себе си, за бъдещето си, за сигурността на семейството си. Колкото и да викате ГЕРБ, БСП, СДС и прочее партии, няма да върнете детенцето от оня свят.Бог да прости невинната му душа и да дава сили на родителите му!А виновника дано си понесе последствията с пълна сила!

33

Анонимен

преди 9 години

Вината на полицая е ясна и трябва да бъде наказан,но,като майка се чудя защо бебето е оставено само в количката и къде са неговите родители?

32

Предвиждане

преди 9 години

Вижте какво ще стане.1. Полицаят ще се окаже, че не е употребявал алкохол -- така ще го докарат2. Ще се окаже, че нтезапна повреда в колата е предизвикала катастрофата.Все пак да отбележа кое е най-страшното.Най-страшното е, че колегите му искат да го прикрият -- тези хора нямат ли морал.

31

Анонимен

преди 9 години

както казах, ужасяваща новина с ужасяващи последствия. но нека за момент оставим пилия шофьор и майката, която си е зарязала бебето с количката на тротоара пред магазина. тук, а и за в бъдеще, трябва да се търсят първопричините - кой *** е решил да нарече междуселския път международен и да пуска целия трафик през средата на селото? много акъл ли се иска да отклониш главната артерия на 1 км извън селото? утре ще изскочи някое детенце след топка или дори улично куче и пак ще стане катастрофа..

30

Анонимен

преди 9 години

България е на едно от челните места по брой полицаи на глава от населението. 60000 са само щатните, със сигурност има още поне 100000 нещатни и доносници разни. И едните и другите просто дремят до пенсия и мародерстват по един или друг начин, и постоянно са с картата напред, че иначе никой не им обръща внимание на тези аутсайдери,рушветчии и неудачници. Само като в Грузия, всички катили вън и с нови хора и начисто.

29

666

преди 9 години

Ще бъдем бедни и нещастни, докато животът на едно бебе струва 4 кисели млека.

28

ЗОРО

преди 9 години

Пил цяла нощ....добре,ама лежи и спи цял ден после,къде си тръгнал да убиваш.....УБИЕЦ.....Старите хора казват,че след запой си трябват две СР...и две СПАНЕТА!!!

27

:)

преди 9 години

АНТИМУТРА, внимавай с кръвното и пяната на уста да не земе да пукнеш :)Ахахахахаха

26

ОКО

преди 9 години

До AHТИМУТРАКак ми се иска да ти видим МУТРАТА, щото АНТИ-то ти е толкова ясно, че дрънка като камъни в чугунена 100-годишна глава

25

Анонимен

преди 9 години

Не се косете, ще го поразмотава малко докато случаят отшуми и ще го пуснат. Нали все пак мутро-милиционерите от ГЕРБ управляват. Забравихте ли какво стана с прокурорския син, който помете двама на тротоара на бул.България на сп.Ручей. Това ще стае и с този. ГЕРБ закрилия престъпниците, дори когато са и под пагон. Нали Вождовете им са милиционери.

24

До 11

преди 9 години

То и дрегера не влияе на кръвните проби! Не съм спец и мнението ми не е меродавно, но по времето на Соц-а, подпийналите масово си заплакваха устата с бензин. Сигурен съм, че е гадно и вредно, но явно е вършело работа. Така, че... и с млякото може да е същото - да оказва някакво влияние върху състава на издишвания и минаващ през дрегера въздух.От друга страна, отлагането с някой друг час на вземането на кръвна проба със сигурност влияе на крайния резултат.

23

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 24Абе това пешеходните пътеки не са тротоари.Първо спираш и се оглеждаш, това че ти го виждаш не значи че и той те вижда.Второ като се увериш, че си забелязан по най-бързия начин пресичаш не си в мола.

22

Анонимен

преди 9 години

ТЕЗИ КОИТО СА ГО НАЛИВАЛИ С КИСЕЛО МЛЯКО ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА БЪДАТ УВОЛНЕНИ!!!!

21

AHТИМУТРА

преди 9 години

ВСИЧКИ ОСНОВНИ БЕДСТВИЯ ПОЧНАХА СЛЕД ЕВРО ИЗБОРИТЕ И РАЗПАДА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА БСП!!ОНЗИ ОТГОРЕ ЯСНО ПОКАЗВА КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ АКО ГРОБ СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАС: ЩЕ БЪДЕ ПОТОП, ПОЛИЦИЯТА ПАК ЩЕ БЕЗЧИНСТВА А НАРОДА ЩЕ ДОЗАТЕГНЕ КОЛАНИТЕ ДО ТАКАВА СТЕПЕН, ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕ БЕЗ ДЪХ!СУЛТАН БУДА ЯСНО ЗАЯВИ, ЧЕ ВЪРНЕ ЛИ СЕ НА ВЛАСТ КОЛАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАТЯГАТ!

20

До келешите

преди 9 години

Абе ***,вие и от медицина ли вече разбирате ? И от право и от психология и от какво ли не ! Цъкайте си игричките и не дрънкайте глупости :)