119

до 180

преди 9 години

ОК, а я сега ми кажи, кои са обитателите на Студентски град и кой го превърна в чалга-гето и евтин пазар за ХуRви ?Май не са софиянци и софиянки, нали ?А простите ***, които наводниха София, особено в последните десетина години.

118

Анонимен

преди 9 години

я това пловдив го немам за град

117

Анонимен

преди 9 години

До АнонименВ Студентски град няма чалга! В София няма чалга, само Моцарт!

116

Анонимен

преди 9 години

В Пловдив само пъпеши се раждат и празни кратуни също. Тук таме и по някоя друга тиква, ама пак куха.

115

Анонимен

преди 9 години

Ами логично е да е Пловдид - там чалгарите са най-много, а в България чалгата и мутрите са издигнати в култ.

114

leleeeeee

преди 9 години

До ТОМАС ЛАФЧИСЩе ни биеш ли :D

113

До 167

преди 9 години

То да беше само нЕкакъв на диалект..А това,че пишат масово множествено число с Й?Или пък взИмам вместо взЕмам?ахаха,диалекти има по цял свят във всяка страна,комици такива.Честито на Пловдив и на всички българи и спрете да се делите на провинция и столица!Това само показва колко сте ограничени,повече от магарето на бай ви Иван от Мало Конаре....

112

Aйляка

преди 9 години

Най-обичам ревящи столичани в повече хаха Пловдив е град с 4000 годишна история, град преминал през тракийска,гръцка,римска,османска и българска цивилизации. Стига ревахте, драги ми столичани ми се замислете, че когато по калните пътища в София волските каруци са вървели в Пловдив е бил пуснат първия въздушен балон на панаир. Хайде със здраве и бичете Айляк ;)

111

Анонимен

преди 9 години

Добре че дотогава мамин Ваньо отдавна ще е в историята,че иначе тия мильон и половина в касичката на вожда Боко щяха да отидат

110

peter5454peter

преди 9 години

един мьдрец еказал в дьрво което не дава плодове никои не хвьрля камьни само пловдив

109

Pilsner Urquell

преди 9 години

От 14 години живея в Пилзен и мога да кажа следното... Никой не ни е завиждал, че ще бъдем европейска столица на културата през 2015г.!!! И защо никой не ЗАВИЖДА??? Ами, първо- още на следващата година (2016) никой няма да си спомни за град Пилзен!!! (Виж, за бира Пилзен- всеки знае!). И второ- културата не е това, което БЕШЕ! Днес- 200 бабички ще отидат на театър, а утре 300 дядовци ще разгледат музея на пивоварната фабрика... И това е цялата дандания и голяяяяямото говорене по въпроса........

108

Н

преди 9 години

АА ПЛОВДИВ ГРАД ЛИ Е? ЗНАЕХ ЧЕ Е КВАРТАЛ НА СТОЛИПИ... НОВО...КОИТО ПЛАТИ ПОВЕЧЕ ТОИ Е. ВСИЧКО АМАА ВСИЧКО Е КАКТО СЕ КАЗВА ПИТО ПЛАТЕНО...ТОВА СА ГЛУПОСТИ И КАКТО ВСИЧКО КОЕТО НОВИНИТЕ БГ.

107

Eдна майна!

преди 9 години

Присмивам ви се от Пловдив, злобари! България няма да се оправи, докато не спрем да завиждаме и злобеем! А за ромите - в София да не би да няма или във Варна!? Те са навсякъде!Благодаря на всички, които ни подкрепиха и пишат позитивни коментари! Заповядайте ни на гости :)

106

Анонимен

преди 9 години

Хахаха провинцията просто завижда, че Софиянци работят много и логично града е най-равития в България. Това е истината, всеки селянин иска да дойде в София и да ползва благините, които ние сме направили с много труд. Така е простия и мързеливия може само да мрази вместо да започне да обработва земята на дедите си и да направи своето село китно и приветстливо, така че да дойдем и да оставим някой лев ... Туризъм и земеделски труд - това е което може да предложи селото, ама трябва работа...

105

чичо ви

преди 9 години

До 155Комично е хора, говорещи на диалект, да се присмиват на други хора, говорещи на диалект. Да чуеш "тилифона" вместо "телефона" е точно толкова дразнещо, колкото да чуеш "нЕкакъв", вместо "нЯкакъв". Защо си мислиш, че сръбските навеи в софийския говор са по-симпатични от пловдивското превръщане на Е в И? Не могат да говорят правилно, а правят забележки на другите. Селска работа.

104

peter5454peter

преди 9 години

град приказка с изумителни забележителности град идващ от древноста град населен с художници поети романисти

103

до 146

преди 9 години

във всеки град е така, за съжаление. най-малкото зло, обаче, спечели.

102

Анонимен

преди 9 години

"И без това в провинцията има някаква необяснима омраза към столицата."Защо ли?И ако това не сте разбрали,значи живеете в паралелен свят.провинцията мечтае за смяна на столицата.

101

Анонимен

преди 9 години

Като варненец честитя на Пловдив заслужения успех!И се подгответе добре!

100

Анонимен

преди 9 години

Столипиново - най европейската столица на културата, евала !