31

True

преди 9 години

До MomoМасата пишещи са с ниско IQ, нямат работа или са платени, така че въобще не от значение какво драскат... В допълнение и нищо не зависи от тях...

30

Анонимен

преди 9 години

Хм Нови санкций срещу РФ. Путин ни вдигна тока. :)))

29

Tonsil

преди 9 години

До MomoИ аз се радвам, че си се махнал - те бачкаторите като теб мястото им е по нивите във Франция. Като знаеш толкова кажи как да се вдигне MP3, че констатациите за проблеми не ги решават!

28

Анонимен

преди 9 години

Герберастите искат да се върщат на власт и тея пак надигат глава....

27

Анонимен

преди 9 години

Momo, Momooo,има една приказка: "Пази, боже, сляпо да прогледа!"Чий го дириш в тоя сайт, нали си в Париж? Остър до сплескване.

26

20 % + ТОК ИЛИ АТАКА

преди 9 години

Турски *** - кога Волен Сидеров е бил премиер, имал власт - министри? Няма как 3 милиона да не гласуват, по 1 милион да гласуват за турско-комунистическите партии бсп и герб и да реват "Сидеров, Сидеров"

25

Momo

преди 9 години

Вашео граничи с дебилизъм...Човек с нормално IQ би разбрал за какво говоря, но определено неандерталците се затрудняват и цъкат минуси на поразия.

24

www

преди 9 години

КЪДЕ СЕ СКРИ БОЛЕН СИДР НАЛИ ЩЕШЕ ДА ГИ ГОНИ ОТ БЪЛГАРИЯ...

23

акуд

преди 9 години

май се подгоствя сценария от миналата година ако ГЕРБ спечелят изборите срещу дпс и бсп

22

едно българче

преди 9 години

Енергиината колониална система ще унищожи бизнеса, социалните нужди и човешките необходимости на българина.

21

Гласувай за АТАКА

преди 9 години

българите искат рп-тата да бъдат изгонени

20

ВЕИ-то на Прокопиев

преди 9 години

Имам чувството, че тази зима Парламентът и преЦедентът ще бъдат атакуван от народ, полиция, армия, футболни фенове, нефутболни фенове и всякакви недоволни хора.А кой ще ги охранява от народното недоволство ли? Е, как кой...Протестна мрежа!

19

Momo

преди 9 години

Като гледам предишния ми коментар(12) колко минуси събра се радвам, че е евакуирах от тази държава пълна с прости хора. ***, ***, та чак вдлъбнати!Цените им били високи... ***! А това, че МРЗ е 170? не е проблем.Защо на мен в Париж не ми е проблем като ми качат тока с 5%, а? Я се чукнете по простите кофи и се замислете за причината!

18

националист

преди 9 години

Национализация на монополите по пример на развитите държави!!Казах!!!

17

dr

преди 9 години

Селяните се размрънкаха...купуват на чаветата БМВ-та да се трепят и айфони за по хиляда лева, ама нямат 50лв. да си платят тока. Ами разкачайте се от ЕРП-тата бре...Не стига, че ви плащаме и с нашите осигуровки се лекувате, получавате пенсии и помощи ми сега и тока ще ни спира заради вас...

16

Анонимен

преди 9 години

samo trepane my e maikata na tia sto kilovata 25 lv hiliada 250lv spete povecheto vi chaka golima mizeria ......

15

плEVNелиев

преди 9 години

Какво да направя сега? От Протестна мрежа поискаха 50% увеличение на тока? Ще звънна на Ивето Прокопиев да го попитам...

14

Ей пичове

преди 9 години

До 12 и 14Да цената може да е ниска, но като има немалко хора, изкарващи мизерни пари, просто не е нормално често да я покачват!

13

бачо

преди 9 години

Да си намалят заплатите там в ЕВН викам аз,не само да искат увеличаване на тока който дори не произвеждат,те са само едни доставчици с мрежа от комунизма.Едни лапачи на пари без труд само една поддръжка тук там на някой трафопост или откраднат проводник... Бесен Купуват тока от Тецовете на 3ст ,а искат 18ст. то бива алчност...*** мръсни смачкахте ни.

12

koko

преди 9 години

ако и сега не се вдигне народа -заслужава си съдбата няма да е народ а ***