42

Анонимен

преди 9 години

До Tulski После отиваш с Адвокат и завеждаш дело какво е либса на необходимост и след още 2 месеца и разходи ако всичко ти е наред го Получаваш личен опит

41

С.С.С.Р

преди 9 години

"Има фирма, която продава оръжия специално за деца. Моята първа пушка има по-малка огнева мощ, отколкото версиите за възрастни и е проектирана да бъде държана от по-малки ръце." - И тука има *** които се възхищават на США ?!?!?

40

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен едиствения проблем е че като навършиш 18 неможеш да си го купиш а се чака одговорни другари да решат дали си ДОСТОЕН спорет тях да го имаш

39

до tulski

преди 9 години

Тогава си купуваш на черно. Сега не ми казвай, че това е трудно и невъзможно в България, защото от опит ти казвам, че не е.

38

С.С.С.Р

преди 9 години

" Защо деца на 5 г. са насърчавани да стрелят с истински оръжия ? " - Защото от тях ще излязат много добри надзиратели в концлагерите на FEMA ! ГРУ .

37

бай уй

преди 9 години

До Анонимен 29Годините са много голям проблем. Това е дете и това не е Call Of Duty. Не е дорасла за да използва огнестрелно оръжие за каквито и да е цели. За нея това е играчка. Чувал ли си за навици за безопасно боравене с огнестрелно оръжие? Няма как едно дете да има такива.

36

Анонимен

преди 9 години

Кво толкова. И ние сме стреляли на тези години.Когато бях 3-и и 4-и клас, през 84-а - 85-а помня, че имахме часове по военно обучение. Беше точно по времето на възродителния процес.В трети клас стреляхме с въздушни пушки а през четвърти с бойни. Показваха ни как се разглабя и почиства калашник, как да си бием инжекции в случай на газова атака... Абе извратена работа ама го имаше и по наше време.Иначе аз лично смятам, че е важно едно дете да може да стреля. Това може да му спаси живота.

35

Анонимен

преди 9 години

РИМКИЯ закон козва САМО РОБ неможе да има оръжие понеже е СОБСТВЕНОСТ на господаряси

34

до 40

преди 9 години

Че какъв ти е проблема да си купиш оръжие, вместо да си купиш таблет, смартфон или нов телевизор? Мини курс, изкарай си разрешително и си готов.

33

:)

преди 9 години

Срещу ядреното лято няма спасение, ако искат да ги учат да стрелят и с РПГ все тая..

32

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"ЗАЩО В КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ДЪРЖАВИ ОРЪЖИЯТА СА ЗАБРАНЕНИ? ЗА ДА НЕ МОГАТ РОБИТЕ ДА ВЪСТАНАТ."Те пищовите и пушките ще са от голяма полза за американците ако въстанат. Точно няма да могат да направят нищо срещу бронирана техника, сателити, авиация и артилерия.

31

Анонимен

преди 9 години

Е ако не учат децата си да стрелят от малки как иначе ще могат да ходят с оръжие на училище и застрелват съучениците си?

30

Анонимен

преди 9 години

До дo 29 Явно толкова е ставал за инструктор пък и инциденти за съжеление стават но жертвите от огнестрелно уръжие за 310 милиона Америка са по ниски от Убитите на пътя за 7 милиона България

29

не ми пука

преди 9 години

Какво ви пука за те я *** нека се избиват,те малко ли народ избиха по света!

28

До 27

преди 9 години

Говориш разумни неща.

27

дo 29

преди 9 години

"Детето трябва да се обучи от инструктор годините не са проблем"----------------------------------------------------------------------------------------------------------"Тази седмица 9-годишно момиче застреля инструктора си по стрелба, без да иска, картечен пистолет Узи."

26

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДетето трябва да се обучи от инструктор годините не са проблем а като навърши 18 спокойно да си купи ако ще и 10 пушки

25

Анонимен

преди 9 години

В Канада и Швейцария също е така ТАКА трябва дае и в България както е било преди 9 1944

24

Анонимен

преди 9 години

Господа защитници на въоръжаването, въпросът не е дали във всеки дом трябва да има оръжие, това е задължително според мен, а дали е уместно да даваш оръжие на дете, което не може да осъзнае последствията от всяко свое действие. Оръжието не е играчка, а средство за убиване и е безотговорно от страна на родителите си да дават оръжие на малко дете.

23

Анонимен

преди 9 години

Защото белите хора скоро ще са в незавидна позиция, и не само в САЩ. Джамал иде.