49

до 54

преди 9 години

Ало другарю виж сега как стоят нещата относно двата вида комунисти!Има комунисти - пидали, които винаги ще си останат на левия бряг тоест леви комунисти и такива като Бат Бойко - бивши комунисти, които винаги са били на десния бряг, но за да не копат в рудниците по времето на комунизма са се правили на комунисти! Понимаеш?!

48

Анонимен

преди 9 години

до 38 - че той орешарски нямаше никаква подкрепа от народа! как искаш да ти мърда заплата! то само исценирани протести имаше. Защо сега не протестира някой срещ Близнашки или срещу Медарова или срещу Друмева, срещу свръхназначенията? защо не се портестира срещу това че службеният премиер и още 4 министир са в конфликт на интереси и на всичко тогоер лъжат, че не са. Какво стана с ПЛАТЕНА МРЕжа - влезе във Властта. - ето ги хората на Бойка

47

социолог

преди 9 години

Драги сънародници гласувайте за когото си искате. При управлението на ГЕРБ имаше ред, спокойствие и ниска престъпност. Държавата беше финансово стабилна , строеше се и Държавата се развиваше. При БСП-ДПС-Атака имаше убийства, грабежи, въоражени обири на банки и невъоражено ограбване на КТБ и всички гадости за които се сещате. Избора си е Ваш, но след това да не започнете пак ежедневните протести , защото гладът ще е голям.

46

Анонимен

преди 9 години

Ало 47 - Бойко не е ли комунист, Цветанов не е ли комунист, лиляна павлова не е ли комунистка? Кой от Герб не е комунист? че то в БСП повече социаледмократи има отколкото в Герб!

45

Анонимен

преди 9 години

На тоя със сигурност му е правена лоботомия!

44

КутевКутевКлан

преди 9 години

Ето го един от виновниците за пропадането на БСП. Отвращава всичко живо с безпрецедентната си наглост. Но все пак с вожда Станишев не може да се мери.

43

Анонимен

преди 9 години

О Кутьо Кутевкакой ти пичво имя СерГЕЙкопропил Москвич!

42

Анонимен

преди 9 години

като кажат бил гейтс обедня разбирам че вече няма 65 милиона а "само" 57 милиона. Същата работа и с ДПС - били се скарали с БСп, гаче са се женили. въпросът не опира до идеология а до постове. Ще дойде друго правителство ДПС ще изкрънка повече постове - и ще се сдобрят - или няма да изкрънка - и ще пристане на Герб. Нещата при ДПС се разгелждат от избори до избори, какво значи "скара се" яма вечни ппиятели има вечин интереси.

41

Анонимен

преди 9 години

За Кутевчето всичка е игра, всичко е само спектакъл....

40

DreamTheater

преди 9 години

Това ,което казва Кутев е направо убийствено!Този или е бил пиян когато го е говорил или му е направена лоботомия.По вероятно ми се струва второто.

39

Анонимен

преди 9 години

И на тези избори пак ще смачкаме гадните, подли и зли комунисти! Застаряващият им електорат (който вече не може да еректира хаха) се топи със всяка година. Виденовата зима да ви тръшне данооооо... Пенсиите любимото ви БСП да ореже данооооо... Едвам се качват в трамвая (ама се гъчкат в час пик и те не знаят защо), ама първи на гласуването отиват. От комунист по-лош няма, защото е такъв до гроб! Никой акъл не може да му налее. Непроменим е, като паметник...стоик!Трови народа с присъствие цял живот

38

Анонимен

преди 9 години

Гласувайте за БСП - вашата , нашата , -на всичи ни партия

37

Руди

преди 9 години

Е няма такива смешници като вас другарчета, че кога сте печелили избори напоследък , Бойко 11 пъти ви преби , така ще е и сега . Просто не сте на ясно каква загуба ви чака, особенно след това" успешно" едногодишно управление дето доубихте и последната ни надежда.

36

ИСТ

преди 9 години

Не сте разбрали правилно Кутев. Той иска да каже ,че БСП категорично ще победи АБВ на изборите. Освен това БСП за разлика от ГЕРБ е усвоила най много комисиони от енергийни проекти.

35

Анонимен

преди 9 години

Кроманьонопапапитеко маймуноидно същество

34

до 33 Веско Узунов

преди 9 години

Такива българо-мохамедани като този Веско Узунов, които живеят в Турция, самите турци ги наричат *** тоест нещо като мръсни кучета! А тук даже им даваме възможност да станат министри и пак са недоволни! Айде марш в Турция да ги подмиваш там местните щом тука не ти харесва!

33

2013

преди 9 години

Веско, не знам колко добре е в Турция, ама всяко лято пътищата са пълни с гастарбайтери от там, които работят в западналия ЕС. Че дори и бежанците от Сирия не остават в Турция.

32

Анонимен

преди 9 години

до 33 никой не може да управлява самостоятелноили ще ива правителств Герб -реформатори- Патриотичен фронтили ще има правителство герб- ББЦ или ще има правителство БСП-ДПС-ББЦили ще има правителство Герб-ДПСБареков е поливалентен - може и в дясно, може в Ляво, ДПС - също

31

?!?

преди 9 години

Зле е положението Кутев а? Зле е, ама си го заслужихте, сега и пенсионерите вече не ви вярват. В дън земя потъвайте, вие сами си заслужихте народната омраза.

30

АлкаЗелцер

преди 9 години

За да каже такова нещо, значи е поне на бутилка уиски. Миков да им спре пиенето на тези хора че се излагат много. Какво пък аз говоря.. точно Миков?