121

Рали1

преди 9 години

До до 113Малко са разместени коментарите."Заради некачественото разследване за смъртта на Чакъра Европейският съд за правата на човека в Страсбург осъди България и постанови да бъдат платени 50 000 е.компенсация на близките на Димов."Ако в друга държава някой стреля по полицай,полицаят какво би направил?Борисов ли е разследвал?Осъдени сме за некачествено разследване-та защо не работи съдебната зависима система в България?Пак ли Борисов е виновен. Да цитирам ли и за ексхумацията заключенията?

120

до 134

преди 9 години

Волен Сидеров премиер на всички затворници от Софийския градски затвор!

119

до 131

преди 9 години

Ник с името на един от най-големите убийци на 20 век - БЕРИЯ показва капацитета на Кутевските ***! Дерзайте маладци, машалла!

118

тодор до 129

преди 9 години

изобщо не ме интересуват листите ви,ДАЙТЕ ПАРИ НА ХОРАТА В МИЗИЯ ДА СИ ПОСТРОЯТ ПО ЕДНА СТАЯ ЗА ЗИМАТА БЕ ,за какво сте ни бе управници без съвест и сърце?????????..ти мислиш ли,че тях ги интересува в мизия какво са яли и къде са спали,и къде ще спят зимата

117

дани

преди 9 години

В Парламента трябва да пратим интелигентни хора, затова ще гласувам за БСП. Маймуни като гербавите няма нужда да набутваме, да си ходят в зоопарка, начело с бате Бабуин Банкянски.

116

Анонимен

преди 9 години

Волен Сидеров премиер!

115

до 126

преди 9 години

Фюрер значи Водач на нацията! За мен такъв за България е Бойко, но в добрия смисъл на тази дума! От досегашните ни пишман политици никой досега не защитаваше интересите на България както го правеше и прави Борисов, за това съм му фен и няма нужда някой да ми плаща за да пиша истината! Истината е, че България затъва в посткомунистическото блато от алчни, прподажни политици, купувнани и слагани да ни управляват от кукловидите на БКП-ДС-БСП! Те и Борисов го гласеха за пионка щото го имаха за свой ч

114

БЕРИЯ

преди 9 години

БОЙКО ВОДИ ПРОСТАЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ,АМА НАПРАВО В ПРОПАСТА. ЗАМОТАЛ Е АКЪЛА И НА СЕДЕСАРИТЕ .МЕТОДИ АНДРЕЕВ ,РАДАН КЪНЕВ ,ЖАЛКИ ПОДОБИЯ НА ДЕМОКРАТИ . ЗАЩО ПРЕДАВАМЕ ДЕСНИЦАТА БЕ ГОСПОДА ? КАК МОЖА ЕДИН ПРЕСТЪПНИК ДА СЪЗДАДЕ СТРУКТОРИ ,А ДЕМОКРАТИТЕ НЕМОГАТ ! ПРЕСТЪПНОСТТА ПРЕЛАПА ДЕМОКРАЦИЯТА ,ЧРЕЗ КОЛЬО ПАРАМОВ И СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯТА ,ЧРЕЗ АБВ И СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ИДЕНТИЧНОСТ . ПРОВАЛ ,ПРОВАЛ ,НЯМА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА ,НЯМА И АРМИЯ . НА КОГО ДА СЕ МОЛИМ ЗА СПАСЕНИЕ ,КАЖЕТЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ ??

113

123

преди 9 години

Стамболов не е бил описван в уикилийкс като посмешище. Именно И по тоя въпрос.

112

Анонимен

преди 9 години

изобщо не ме интересуват листите ви,ДАЙТЕ ПАРИ НА ХОРАТА В МИЗИЯ ДА СИ ПОСТРОЯТ ПО ЕДНА СТАЯ ЗА ЗИМАТА БЕ ,за какво сте ни бе управници без съвест и сърце?????????

111

до 70

преди 9 години

сталинисти, знам че искате отдавна коалиция със Серж, но той ви каза, че по-добре с ДПС ако ще да е, но вие сте най-зле, а вече не ви иска нито вас нито ДПС. Правете си там Бостана и ИЗЧЕЗВАЙТЕ. ИСКАТЕ, НО НЯМААААААА, долни люспи от БСП. БСП много се пречисти че се изринахте от нея. НЯМААААА. Наближава последната ви победа. Да ви е честита отсега.

110

до 121

преди 9 години

За каква коалиция Бостан говориш, като коалиция Голям Бостон бяха именно БСП-ДПС-бАтака! За лъжливите червени *** истината е лъжа, а лъжата - истина тоест все са наобратно! То за това на левите им викат обратни!

109

Анонимен

преди 9 години

САМО ФЮРЕРА МОЖЕ ДА ИЗПРАВИ БЪЛГАРИЯ И ДА Я ПОВЕДЕ НА ПРЕД

108

ak47

преди 9 години

Защо Цецо Алтруиста е само в две листи? Такъв гений и талант поне пет трябва да води!

107

локи

преди 9 години

Според Цецо били представени всички етнически групи в България. Забелязвам Московски, къде са турците и арменците?

106

до 117

преди 9 години

Борисов е възприеман навсякъде еднакво добре от водещите политици в Европа и по света! Дори и Путин за кратко беше приятелски настроен към Борисов, но след като им спря проектитеБбелене и Бургас-Александруполис дружбата им секна завинаги, но Борисов защити интересите на България! Кой друг в качеството си на премиер досега освен Стамболов навремето и Борисов се опълчи срещу Русия - никой! Левски също беше против Русия, но не беше премиер! Стига вече с това лакейство към завоевателите ни!

105

до 115

преди 9 години

я дай да чуем какви са "успехите", ама със данни от Националния статистически институт, а не с данни от тефтерчетото с лайнометните ти изрази.

104

Анонимен

преди 9 години

НЕ БОЙТЕ СЕ, ДЕЦА, КОАЛИЦИЯ "БОСТАН" ОКОНЧАТЕЛНО ЩЕ ВИ ОБЕРЕ БОСТАНЯ. ОТ ВАС ЗАВИСИ ДАЛИ ЩЕ ИМ ПОЗВОЛИМ МУТРА И ТУРЧИН ДА "БЕСНЕЯТ НАД БАЩИНО ОГНИЩЕ". КАКВОТО И ДА ВИ ГОВОРЯТ КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА БОко и меСТАН ЩЕ СЕ СДУШАТ И ТАЙНО И ЯВНО И .... ДУ*Е НИ Е ЯКО. НАГЛЕЦИ ПРОДАЖНИ,АЛЧНИ И ПРОТИВНИ.МЕСТАН ОТ СЕЛО ДЕТО ГО НЯМА НА КАРТАТА НА БЪЛГАРИЯ И *** ОТ БАНКЯ. УРА!!!

103

Анонимен

преди 9 години

Само ГЕРБ!

102

джо

преди 9 години

Тиквата е решил да ни изтреби с глад, гадината. Трябва да спрем да се надяваме на Господ или Сретен и сами да направим нещо. Времето за протест е сега, не след изборите! Долу ГРОБ!