36

Анонимен

преди 9 години

:33.Енергийните Министри на ГЕРБ са неописуемо компетентни!Нямат идея за базата ..Но в едно са сигурни : тока ще поскъпва !" Цената на тока трябва да разте бавно " ( всеки месец , помалко почти да не се забелязва , като крадец на мед ) !

35

Е60

преди 9 години

Ами да, увеличавайте, има още накъде, докато заплатите ни се изравнят с месечната сметка за ток. Защо не, като сме прости и търпим всичко това, давайте, съдирайте кожата на изстрадалия и обезверен българин, пък да видим до кога....

34

123

преди 9 години

"Цената на тока трябва да расте плавно"...НЕ - поетапно трябва да се извеждат от експлоатация Марица - 1 и Марица - 3 !!!

33

Д-р Рефлексов

преди 9 години

Тоя кокошкар от снимката на какви точно хапчета е ???

32

Анонимен

преди 9 години

А защо изобшо трябва да расте? Някой ще ми обясни ли? Някой от вас, политици-лаладжии, ще ми каже ли, какво е икономическата причина да расте. И вместо да расте цената просто ей така, защо не реформирате фирмите и държавните организации зад тях, а? ... Какво ли питам като *** и аз. Защото народът е *** и не реагира на нито едно увеличение на тока.

31

член

преди 9 години

Щонов да се чете - Що нов

30

Анонимен

преди 9 години

Абе каква е тази герберска традиция, на поста на енергиен министър да се поставят графични дизайнери и служители на кабеларки, с жълто около устата от майчиното мляко?

29

деловодител в БСП

преди 9 години

Другари не се притеснявайте. Нашите пак ще са на власт. В момента нашата гордост Мишето Миков е на курс за Премиери в Москва, което показва , че ще взимаме властта ако трябва и по другия начин. Другаря Путин каза, че ще ни помогне както помага сега в Украйна. Венсеремос. Ура...а...аа...

28

inatut

преди 9 години

Комуняшки пак ли сте се изтролири тука.. що не бачкате? Къде са 250 000 работни места.. ха ха

27

петел

преди 9 години

плавно ще вдигаме тока възкликна герберугата щракомбелбраво

26

ал

преди 9 години

До юбералесПриказките на невежия човек, са като фекалиите - само миришат и полза от тях няма!Не евтиния ток прецаква НЕК а скъпият зелен, който го продават евтино и губят от това.Ако тока стане 30ст/киловат, както предлагаш и се увеличи потреблението на зелената енергия - сметките ще се вдигнат ДВА ПЪТИ и пак НЕК ще продава на 100% загуба.Аман от разбирачи и от еколози дет не им влиза в главата, че една добра АЕЦ е в пъти по-екологична от соларните панели. Няма да обеснявам защо...

25

Анонимен

преди 9 години

22. Социолог ли си ?Ми какъв е този речник Червени ***. Като комунистите отдавна заминаха на запад с парите !Казаха , че в България са останали само Урковците !Та от тези Урковци ( без пари ), едни станаха "Демократи ", Мутри , Охранители , Банкери ... за да забогатеят .Та ти от кои си ?

24

ЯК

преди 9 години

Писна ми да слушам и чета за тоя ток. Нещо по-интересно няма ли?

23

Анонимен

преди 9 години

България ако на власт е Герб ще фалира. Ако познавате гербери им кажете че Герб са най-голямото зло.

22

Анонимен

преди 9 години

Ей, ***, я да се прибираш в Щатите, където са ти работодателите, а не да се правиш на голяма работа! Никой не е гласувал за теб, за да се разпореждаш с Южен поток, цената на тока или да правиш чистки по администрацията - ***!

21

социолог-българин

преди 9 години

Не знам защо червените *** продължават да се напрягат след като Б.Борисов каза, че няма да състави правителство, ако няма мнозинство. Червените шамани които се наричат социолози казаха , че това няма да стане. Така, че споко БСП и ДПС пак ще правят правителство и този път обещаха 1000 лв. пенсия и по една къща безплатно на всеки ***. Така , че всичко ще е наред.

20

Анонимен

преди 9 години

В ГЕРМАНИЯ ПРИ ЗАПЛАТИ ОТ НА 2 000 ЕВРА ЕЛ.ЕНЕРГИЯТА Е 35 ЕВРОЦЕНТА НА КИЛОВАТ ЧАС. КАТО ИМАТЕ ПРЕДВИД ЧЕ МОЖЕ ДА ИЗБИРАТЕ МЕЖДУ ТРИ ДОСТАВЧИКА НА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ. КЪДЕ СМЕ НИЕ? ПРИ ЗАПЛАТА ОТ 200 ЕВРА ЦЕНА НА КИЛОВАТ ЧАС 17 ЕВРОЦЕНТА. СЛЕД КАТО КАЧИТЕ НА ВЛАСТ ДРУГАРЯТ ОТ БАНКЯ ОЧАКВАЙТЕ ДОСТИГАНЕТЕ НА ЦЕНАТА В ГЕРМАНИЯ. НО ЗА ЗАПЛАТИТЕ НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ ДА ГИ СТИГНЕТЕ.

19

Анонимен

преди 9 години

До АнонименБойко е най-некадърният политик в историята на България

18

Анонимен

преди 9 години

Фамилия Щонов происходит из рода Щон.

17

Анонимен

преди 9 години

Затова Бойко се изхлузи , от проблемите.Сега ще си довърши започнатото :1. Електроенергията поскъпва ( защото не е от АЕЦ)2. Ще затрие Козлудуй , за да се внася ток ... В услуга на Турция.3. Ще ликвидира транспортните железници ( националната сигурност на всяка държава ) и най- евтин транспорт.4. Ще ликвидира военното производство и каквото още е останало .5. Ще си върне наркотрафиканския бизнес ( а като им хванат кораба ) няма да знаят на кой е и ще се борят с наркотрафикантите .6.Безрабо