52

соло

преди 9 години

А някой не се ли сеща, че чрез подобни публикации се пробват настроения и реакции в отделните страни.И естествено в *** всички кълват, като шаран на ***!

51

спокойно

преди 9 години

Всичко е под контрол хахолите ще крадът и ни дават газ на аванта

50

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 69-----------Е Гърция не е ли в ЕС? Брюксел играе двойна игра ако позволи на гърците да правят каквото си искат, а на нас ни бият шута.------------Колко неща има още да научиш за ЕС и САЩ ...

49

Анонимен

преди 9 години

гърците и турците това чакат да изкарат по някое евро, а нашите умници да си гледат "европейския союз"

48

Анонимен

преди 9 години

собствените ресурси ще си ги разработваш като пръцкаш в тръбата ли?

47

nqkoi

преди 9 години

Правилно ли разбирам - ще има Южен поток, но не през територията на България. Значи ЕС може да одобри и да се съгласи да има газопровод, не не и на наша територия. Това не бива нашите политици да го допускат, без значение от партийната принадлежност. Да докажат поне веднъж какво означава национален интерес.

46

Анонимен

преди 9 години

До Sharkтя държавата отдавна е закрита - има само некво население .... на неква територия - горе долу както бушмените живеят там нейде в сахара

45

Shark

преди 9 години

Как ще мине през Гърция, та нали и тя е в ЕС. Значи за Гърция може а за България не може, така ли. Ако политиците допуснат това да се случи трябва да бъдат публично разстреляни. Ако пък като народ допуснем това значи сме по-*** дори от стадо овце и по-добре да я закриваме тази държава и да не се тормозим повече.

44

Анонимен

преди 9 години

Ха-хаа, не са само соросовите мижитурки тук, Танов активизира контрабандата и на ГЕРБ предизборният бюджет се напълни. До изборите ще се нагледаме на всякакви гнусотии из форумите.

43

партенки

преди 9 години

Да бе, да, Русия ще строи газопровод за милиарди през Турция, щото са приятелски държави, живели през вековете в мир и любов. А и Турция хич не е в американската сфера на влияние. Глупости на търкалета.

42

До 36

преди 9 години

За вас нищо не е рентабилно.Като лисицата и киселото грозде. Всички държави ще се избият за такива проекти, само *** е най-хитър и не ще. *** народ, слаба държава. В Австрия поканиха Путин за тържественото подписване на договора за Южен поток между Газпром и ОМВ, Италия, Унгария, Словакия, Сърбия нямат никакви възражения, само тъпите българи, които не си гледат интереса, а слугуват на чужди интереси, се правят на гламави. Десният Виктор Орбан направи годишен стокооборот 15 млрд.дол. с Русия.

41

Анонимен

преди 9 години

ти ли си нормален бе - българин може и да си ама нормален....

40

az

преди 9 години

До Анонименаз искам да минава от тук.. незнам кой какво е казвал без да ме пита но аз искам да минава от тук.. гражданин

39

Анонимен

преди 9 години

Соросовата *** отново е получила транж да *** из форумите. За колко стотинки на пост се продадохте,бе?

38

Анонимен

преди 9 години

До 49Я си помисли за щистовия газ...

37

емо

преди 9 години

ако това стане всички български политици трябва да бъдат избити с камъни

36

Анонимен

преди 9 години

ако щат и през луната да минават, ние нормалните българи вече им казахме че през нашата територия ЮП няма да има, много ще се радваме, ако си съберат и туристите на фалиралите им фирми от морето

35

Анонимен

преди 9 години

На всички беше ясно, че Южен Поток няма да го бъде. Цялата шумотевица беше за да лапнат 400 млн. лева и то без да направят абсолютно нище. Историята с АЕЦ Белене се повтаря отново и отново.

34

Анонимен

преди 9 години

Слава Богу!Да си вдигат тръбите от тука и да ходят където си щат!Турция и Гърция ще се оправят с тях. Там не е като тука - няма предатели, които се прехласват като в религиозно опиянение пред руските мафиоти. И Газпром ще трябва да се съобразява с техните интереси!Тогава, обаче, Газпром ще предпочете Европейските изисквания и България... Ще стане интересно.

33

Анонимен

преди 9 години

Един английски социолог се е посветил на България, защото се бил кефил, да анализира процеса на загиване на една държава...Предателите, дето продават родината си на янките, явно са каймака на нацията ни, щом ги търпим и тогава няма за какво да съжаляваме, че ще се затрием от лицето на Земята.Гърците явно са по-патриоти, отстояват си интереса и ще ни вземат преноса, докато сме заети с *** на американските ***. После на тях ще плащаме таксите, които трябваше всъщност да взимаме.