50

АТАКИСТ

преди 9 години

до 92Ма те такива *** като теб, даже да ги биеш не хващат пистолета с боята. Толкова са мързеливи.

49

С.С.С.Р

преди 9 години

Всички *** демонократи ще бъдат *** . СССР за съветските хора !

48

АТАКИСТ

преди 9 години

*** ***, бай Тошо беше измъдрил един гениален лаф, който важи в пълна сила за такива като вас: Това което ние построихме, други не могат даже да боядисат!

47

(не)случаен минувач

преди 9 години

Тази статия ми се вижда доста неубедителна. Русия не я допускат до някои сладки места, но чак пък да е изолирана като Египед, Либия и какво още там беше... просто смешно. Все пак световен лидер в добива на газ и нефт, по производство на оръжие, член на съвета за сигурност. Тъй че това за изолацията по скоро е желание на някои, отколкото реалност.

46

Анонимен

преди 9 години

Wellmann: 'Trust in Russia has reached rock bottom'-------ей това мислят за *** в цивилизования свят

45

Анонимен

преди 9 години

Ха ха ха. Ха ха ха! А един дърт *** току що обясни по телевизия Брюксел на Милена Милутинова, че Путин е на глинени крака, и никога не е избиран а назначен, и прави грешка след грешка, забатачил се и се е оплел като пиле в кълчища в Крим, руската икономика се срива а оная тетка Милутинова гледа умно и клати глава. Ха ха ха ....

44

нико

преди 9 години

противоричива и измислена статия

43

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЩом и днес има статия за Путин значи всичко е наредевро-гейските и еврейско американски толерасти губят битката срещу добротоТолерастията почва да гние. В САЩ ***-подобните скочиха срещу хората.Скоро ще има на живо филма за маймунчовците----------само в русофилска българия има, в западната преса от 6 месеца не е имало...

42

.

преди 9 години

Г-н Бойчо, когато се цитира даден експерт коректно е с няколко думи да се представи цитирания експерт. Кой е ,от къде е , какво е завършил,къде работи и кой му плаща и.т.н.....за да я ясно на мат'риала за Ко иде реч

41

Румбо

преди 9 години

Много им се иска да видят Путин в калта,чe и мъртъв!Ама едно е да искаш,друго е да можеш,а трето и четвърто-да го направиш!Путин не е вечен,естествено,но засега е нужен на Русия,за да я преведе с твърда ръка през това критично време!После,когато се нормализира положението, може да си ходи!Кога ще стане това ли?Когато САЩ няма да са в състояние да контролират Света-до 10 години.Между другото-Мубарак е на път да бъде реабилитиран,а доста от враговете му са по затворите,че и осъдени на смърт!

40

Анонимен

преди 9 години

До АнонименА бе защо като прасковите и нектарините в Гърция паднаха до 6 цента в България се продават за 1,49 лв?--------щото сте кухи *** .

39

Анонимен

преди 9 години

Много простотия имало в България.Едни и същи руски рубладжии дращят и и си мислят,че успяват да прокарат проруските тъпотии.Не става бе ***.Не ви искаме в нашата България!

38

Анонимен

преди 9 години

От Атина пиша. Днес има пазар в Атина- затварят две успоредни улици и се продават плодове и зеленчуци. Днес си купих 5 кила портокали за 2 евро.По 40 цента или 80 стотинки килограма.Питайте се после как изащо гръцките плодове са по-евтини от нашите.

37

Анонимен

преди 9 години

А бе защо като прасковите и нектарините в Гърция паднаха до 6 цента в България се продават за 1,49 лв?

36

Анонимен

преди 9 години

Предупреждаваме че в София са плазнали НПО мисионери от различни секти.Не говорете с тях , а направо ги гонете САМО така ще си запазите расъдъка и ИМОТА.Особено внимателни да са възрастните и малолетните , полицията не реагира.Помагайте си с комшиите ако се наложи агресивни са . Личен опит.!

35

Анонимен

преди 9 години

Ще гласувам за ГЕРБ както аз така и моето семейство , приятели и колеги. Имаше един- двама заблудени гласували за АТАКА но се отрекоха от пудела и ще гласуват за ГЕРБ и те.

34

до атакист

преди 9 години

а бойко откъде взе лентичките ? и те ли са внос от ЕС ?

33

Анонимен

преди 9 години

В момента фикуса плува в канализацията където му е мястото.

32

АТАКИСТ

преди 9 години

до 40 ОдисейчоДобре че беше ЕС, че иначе никакви магистрали, никакви метра и никакви нови спортни зали нямаше да имаме, нали Бойко..пардон *** Одисей?Викайте линейка за тоя!

31

Анонимен

преди 9 години

Тоя същия свидомит Андрей Яковлев е от 5 дори 6 тата колона и започнаха да реват щото ги ловят като плъхове и на "колония".https://youtube/watch?feature=player_embedded&v=eeRsnN5VZ7cА новите успехи в Новорусия даказват правотата на Путин. youtube/watch?v=CQeAD5cYYuA&list=UUdPzkOjLF9-YEWN9fDwtgMwUSA е сатанинско гнездо което трябва и ще бъде унищожено.