68

Фактите говорят

преди 9 години

Според Стивън Коен, eдинствено САЩ могат да накарат Киев да прекрати бомбардировките на източните региони на страната и да започне преговори:- САЩ, аз цитирам заявление на Пентагона в конгреса от миналата седмица, имат съветници, интегрирани в министерството на отбраната на Украйна. Значи, ние ръководим тази война. Киев няма пари, опит и оръжие, освен останалото от съветски времена. Значи ние и НАТО водим тази война

67

Анонимен

преди 9 години

До A самолета?Къде го разбра това? Сепаратистите свалиха самолета, руснаците написаха 100 марсиански версии, на 95% от тях русофилите повярваха.

66

Анонимен

преди 9 години

До Одисей 1---------------Да ама ти говориш за пенсиите!Да беше проблема само в пенсиите, аз нямаше да коментирам нищо.Я виж, че изчезнаха милиарди и отново, ОТНОВО за поереден път мутрите ги прибраха и парите ги няма. И кого обвиниха - касиерката, изп. Директор и чак сега решили да извикат и Мажоритарния собственик, който не се знае къде е!А на всеки е ясно, че само Василев не е откраднал всичко, управителния съвет е съставен от мутри!Цялата работа е организирана престъпност! Краде се яко

65

Анонимен

преди 9 години

до 89хахахаха ужас..дори ужасТ - значи викаш, ако крадеш пред очите на хората е по-добре, така ли????Пази боже от тая просташка циничност....

64

до 94

преди 9 години

ти нали знаеш ,че атентатите в московското метро руснаците си ги направиха сами.

63

Дарвин

преди 9 години

От война имат интерес само обонговците в САЩ .

62

Хулио

преди 9 години

ама кулите в Ню Йорк американците си ги събориха сами.. Наистина никой не иска война с изключение на САЩ.. нали не си от ***, че които вярват, че американците са в Ирак и Афганистан за да се борят за демокрация... хахахахах

61

Анонимен

преди 9 години

до 87Абе да се покажете вие, ама докато намерите бастуните къде са вие...ще забравите на къде сте тръгнали. Бесни, застаряващи пенсии, които мислят, че разбират от политика и не стига, че ги хранят шепа хора ами искат съвсем да прецакат държавата. Ама..не го обиждай повече...просто му кажи червен *** и го остави да мре в кофите.

60

Анонимен

преди 9 години

Интересно как хората в този форум си мислят, че гласуването на коментарите е мнението на народа всъщност е точно обратното нали знаете Батаклъ ,че е с 1,999999999%.

59

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 89----------Дали ще е комунизъм или НЕБългаринът пак ще си КРАДЕ!

58

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 77-------------Ама нали тати те храни с паричките дет е задигнал от народа-------------А теб, тате не те ли храни с паричките задигнати пак от народа, но сега е с престъпления, а преди е било пред очите на хората!Някакви хора задигнаха милиарди преди месец, два, а вие сега ми обяснявате, че едно време комунистите крадяли. А сега не се ли краде в крупни размери. Милиарди се крадат! МИЛИАРДИ!Сега ги крадат *** и мутри!

57

До АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Как може комунист, невреник и атеист да си кръсти ник-а АРХАНГЕЛ? Баси и гротеската... Сигурно е някой мальйш червеничък, но недоразбрал света още хахахха

56

CS

преди 9 години

Toi i *** taka kaza ,no razdelihte Pol6a na 2 :) Se voini pravqt tezi rusnaci ,ako ne sa te 6t e Usa ili zapada

55

до Педисей

преди 9 години

Всички *** мразят Путин, защото не дава да се рекламирате тоя вид *** в Русия, няма реклама, няма продажби, а там има голям пазар, така че напълно те разбирам. В Еропа станахте много, а и почти не останаха истински п*шки за лапане, гоуем гуад ве чека, за това смърдите срещу него.

54

Анонимен

преди 9 години

Видях Волен с мегафона на източния фронт.

53

Анонимен

преди 9 години

До Одисей 1--------------И мен ме поробват значи. Собствената ми държава ме поробва. Защото иска да плащам данъци. Иска да внасям пенсиоони осигуровки, които знам, че няма да получа! Постоянен държавен рекет върху бизнеса. Само престъпниците успяват в България! Другите просто живеем, нищо не постигаме или ако някой постигне, постига малко с много труд и много нерви, защото държавата смазва честните хора!Но прав ли съм, че някой насила ме поробва!НЕ! Това е съдбата! Никой не ме кара да стоя!

52

до 55

преди 9 години

Пишеш пълни глупости. След освобождението и в началото на ХХ век Русия се е намесвала грубо, безпардонно, та дори цинично във вътрешната и външната политика на България. Чул ли си нещо за отношението й към съединението, за генерал Каулбрас, за оръдейният обстрел на гр. Варна, примери колкото щеш.

51

цезар

преди 9 години

На Киев и Вашингтон не им трябва населението нито инфраструктурата на източна Украйна, трябват им богатствата на този район. Колкото повече избягат в Русия толкова по малко ще изтрепе киевската хунта.Но и Порошенко няма да види хубаво щом по чужд диктат е тръгнал да избива населението на държавата си.Седни виж какво иска този народ направете компромиси и се разберете, янките са далеко не им пука за твоя народ. Тях ги блазнят богатствата на Украйна.

50

Анонимен

преди 9 години

До Борилсав Иванов------------------Мутрите да напуснат!Това не е място за ограничени хора!!!

49

Анонимен

преди 9 години

до АРХАНГЕЛМноо си ***...ама много...В Лоззенец оп онова време не живееха само мутри, но имаше само обикновенни хора, с изключение на един червен, висок, мраморен блок. Ама си много малък за да знаеш нещо и още не ти е увряла главата, че от кумунизма файда няма. Ама нали тати те храни с паричките дет е задигнал от народа и имаш време на воля да пръскаш пръдни из форума.