312

Анонимен

преди 9 години

Щатското правителство не взима заеми от себе си, а от Федералния резерв.Направи си услуга, скролни нагоре да навигацията и се премести в хороскопи, там ще си по-подготвен.------:много сте смешни бе пичове, федералния резерв на кой е подчинен?прочетете два реда от някъде и вече "знаете" :)

311

Анонимен

преди 9 години

а ти от кое правителство мислеше че са част ?--------------Хороскопи, бабин, хороскопи ---> click

310

Анонимен

преди 9 години

преди 19 секундие не знаех, че федералния резерв, Китай и световната банка са част от щатското правителство: )))) Евалата! Мерси: )))---------а ти от кое правителство мислеше че са част ?

309

Анонимен

преди 9 години

искаш да кажеш заемите които щатското правителство взема от себе си ?--------------Щатското правителство не взима заеми от себе си, а от Федералния резерв.Направи си услуга, скролни нагоре да навигацията и се премести в хороскопи, там ще си по-подготвен.

308

Анонимен

преди 9 години

как да не ми плащат , $1000 на седмица добре ли е ?или в путлерския рай дават повече ?-------------Оууу милия ми комплексар, парички ли се хвалиш , вече? Не знаех, че си толкова ценен кадър.Ще взема да си върна думите назад.

307

Анонимен

преди 9 години

преди 30 секундиа вземането на заеми е ексклузивен специалитет на щатските правителства. И това ли не знаеш???------искаш да кажеш заемите които щатското правителство взема от себе си ?

306

Анонимен

преди 9 години

За "хидроизолация"/саниране и финансова карантина става дума..няма вече кой да дава заеми ,да финансира инвестиции и проекти в РФ.Също и технологична изолация...-----------Технологиите са в Брюксел виреят :DВ Азия технологии няма.

305

Анонимен

преди 9 години

Искаш да кажеш, че дори не ти плащат да си толкова ***?----------как да не ми плащат , $1000 на седмица добре ли е ?или в путлерския рай дават повече ?

304

Анонимен

преди 9 години

славянин, да та ибе кой та хване

303

Анонимен

преди 9 години

преди по- малко от час излезнах от работа, да бачкам денонощно ли?-----------Искаш да кажеш, че дори не ти плащат да си толкова ***?

302

Анонимен

преди 9 години

Интересно за каква изолация на Русия става дума, при условие че отношенията и с Китай, Индия, страните от перскииския залив и Латинска Америка никога не са били така добри-------не знам за какви отношения става въпрос, това че са се снимали веднъж заедно ли?

301

Анонимен

преди 9 години

До лисугерА ти си официалния говорител на сайта ли ?--------------Нали ти бях написал да не ме занимаваш, официално :)Обичам да си общувам с интелигентни хора, нищо лично.

300

Анонимен

преди 9 години

Чи кво викати.Спукана и е работата на Русията и Путин с 87 % одобрение от хората. Нашето *** президентче дали има и 17 %.

299

Анонимен

преди 9 години

Ох милия ми битов гербер.Затова ли се хабиш от сутрен до вечер, да играеш с рейтинга на палячовците от БСП ахахахахах.Намери си работа, живота ти е безмислен.-------преди по- малко от час излезнах от работа, да бачкам денонощно ли?

298

Анонимен

преди 9 години

русофилчетата *** от безсилие, бсп- то няма да вземе и 10%, утешават се с *** горките-------------------Ох милия ми битов гербер.Затова ли се хабиш от сутрен до вечер, да играеш с рейтинга на палячовците от БСП ахахахахах.Намери си работа, живота ти е безмислен.

297

Анонимен

преди 9 години

русофилчетата *** от безсилие, бсп- то няма да вземе и 10%, утешават се с *** горките

296

Анонимен

преди 9 години

До лисугерТабора не е отбор,но сам се издаде че сте едно отборче специалисти по топли гейзери,възможно е и по студени гейзери,от вас всичко може да се очаква.--------------Щом казваш. Аз говоря за потребителите на форума като цяло, но твоята извратена фантазия може би пречупва нещата по различен начин....

295

Анонимен

преди 9 години

До ШпиончевАма то и в ушенцето може да ти се случи случка.!--------------E не знам, ти си любетеля на евро ценностите , ти ги разбираш тия работи.Може с лисугера да се нашепнете, не вярвам да ти откаже.

294

Анонимен

преди 9 години

преди 7 минутиТъпаци, а не чухте ли поне, че ек се изказаха срещу добива на шистов газ с технологията на шеврон????? Ааааааа.....немам думи колко сте *** това ***.---------не се безпокой за ЕК, ще сменят плочата, вервайте ми

293

Анонимен

преди 9 години

Лисугер, ти не си ***, ти си обикновен ***, мисля, че го констатирахме.Почини си сега, няма нужда да ни се оплакваш от източния, южния... и прочие отбори.Има си психиатър за твоите проблеми.