18

(не)случаен минувач

преди 9 години

До Анонимен от 8... ми щото до сега му ги изсипваха ей така за позицията. На "Ердоганя" те първа ще му е*ат майката за това, че се опитва да се прави на независим...

17

психолог

преди 9 години

Винаги след престъпните правителства на БСП и ДПС следва агония е безпаричие на Държавата. Така, че червените тролчета каквото и да пишат никой не им се връзва. Ако ще извънземни да дойдат на власт ще е по добре от тия *** на Орешарски.

16

до леле че народ

преди 9 години

Ние с македонците се състезаваме с украинските хохли за първенство по тъпотия!

15

един Българин

преди 9 години

Българските политици ни натрсоха на тоя х*й сега да молим за помощи западните им господари. Това българските политици са недостини хора и гледат да приведат и българския народ до този хал - на недостини хора. Сега ще просим от *** господари на политиците милостиня, за да можем да се храним. Тия хора БГ политиците нямат уважение към България и за тях, това че думата българин е гордост е само една лъжа или някакъв епитет от време оно. Мислят националната ни гордост за клише. Срам.

14

Анонимен

преди 9 години

От есента (избраният вече) Бойко Борисов да вземе помощ от Щатското еврейско лоби - неговите господари и учители!

13

vesko02

преди 9 години

Че то има ли събитие ,заради което да не сме искали помощ ,която просто да изчезне в нечии бездънни джобове.

12

Монархист

преди 9 години

Както вчера съветвах, така и днес ще направя същото, но този път с български адресат - не мрънкайте, търсете си пазар в САЩ. Нали ги подкрепяхте при санкциите към Русия? Сега си изнасяйте продукцията в САЩ и си търсете американски пазари, а не ревете на ЕС.

11

Леле че народ

преди 9 години

И да искаме ,няма да получим,защото парите ще отидат в Полша А останалите ще духаме супата. В крайна сметка,ние с украинците се надпреварваме коя нация да бъде по-по-най *** в света

10

овчоландия

преди 9 години

Сега,като ги засърби западните господари между краката и се почешат,МОЖЕ ЕВЕНТУАЛНО ДА ВИ ОБЕЩАЯТ нещо в мъглата на бъдещето,но-о-о,СЛЕД ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ.Иначе няма.Условията вие ги знаете и как се изпълнява също.Така,че и вие се почешете между краката и пийте по една студена вода.За всичките тези години в ЕвроГейския съюз,не ви ли проумяха чутурите,че нищо няма да получите.Ако нещо стигне до Овчоландия,то моментално ще потъне в джобовете на местните бандити.А вие си поблейте

9

алчните ЕС

преди 9 години

Ами след като те са виновни Русия да ни наложи санкции е редно те да ни дадат пари за компенсация. Даже не виждам защо го наричат "помощи".

8

Анонимен

преди 9 години

о о о мъстика мъстика о о о и цигарите са янтра бете имашли пет стинки

7

Лютеницата

преди 9 години

Загубите за нашите земеделски производители и хранителния бранш ще бъдат преки-от спреният износ за Русия и косвени-от изтласкването на българската продукция от европейските пазари за сметка на местното производство, което иначе се е пласирало на руския пазар.Трудно е да се каже колко точно ще са загубите във финансово изражение, но ще бъдат големи.

6

Анонимен

преди 9 години

а да сте виждали ердоганя дъ проси пари *** зъпада

5

Анонимен

преди 9 години

Тате го изгонили от работа, а жената и децата му искат обезщетение от тате

4

АНТИМУТРА

преди 9 години

ТЕ ХУБАВО ГИ ИСКАТ ПАРИТЕ АМА КАТО ГИ ПОЛУЧАТ ДА ГИ ДАДАТ НА ЗАСЕГНАТИТЕ ФИРМИ А НЕ ТЕ ДА СИ ГИ ПРИБЕРАТ!!!!!

3

Анонимен

преди 9 години

Баш пък вие ще издействате помощи. Август всички са отпуск, септември ще се подреди една опашка, а октомври ще изпаднете в бунището, самозванци неедни. Само лъжете народа, че от вас зависи нещо, нули сте!!! Кръгли нули!!!

2

Анонимен

преди 9 години

Този като иска помощ да иска АДЕКВАТНА помощ. А не ЕС-то да ни подхвърлят 1 милион лева и да ни кажат да си затваряме устата, че сме получили компенсации и да си траем и да не искаме още помощи. Пиша го защото като гледам отношението на политиците ни, когато става въпрос за действия в ЕС ми изглежда доста д*педавско. И май тия действия, когато искаме нещо от ЕС, или им се противопоставим обикновенно са само за пред медиите, за да се затвори устата на българския избирател и да не протестира.

1

chach

преди 9 години

nali niama6e da tarpim zagobi,kakvi pari iskate.ili za da gi otkradnete.