75

Анонимен

преди 9 години

Днес ще има искат паспортните данни, утре изобщо ще забранят интернета, че да не знаят какво става "в прогнилия Запад"! Какво е това ще си общуват с разни пропаднали капиталисти! Не ги е срам!!! И лека полека се върнаха в 60-та...

74

Атанасов

преди 9 години

И с ограничението на ви-фи то май ще се окаже не точно така, но това са подробности.

73

Анонимен

преди 9 години

Съвсем се побъркаха.

72

до 84

преди 9 години

Баку ти да не мислиш ,че в Съветския съюз не подслушват това има ли връзка или не , а Баку.

71

Анонимен

преди 9 години

А зъбен статус и пълна кръвна картина не искат ли?

70

Анонимен

преди 9 години

В Русия безплатният безжичен интернет е широко разпространен в кафенетата, ресторантите, обществените сгради, на спирките на градския транспорт, в метрото, в парковете и местата замасова почивка и забавления на гражданите.

69

Анонимен

преди 9 години

"ператорите вече ще са длъжни да идентифицират потребителя, посочвайки трите имена, паспортните данни и местожителството,"АБСОЛЮТНА ДИКТАТУРА.

68

Анонимен

преди 9 години

До 73------------От коя планета са там телефоните :)

67

до №73

преди 9 години

"живял съм в САЩ 4 години и мога да ти кажа ,че там телефоните и интернета са от друга планета 50 години пред другите."Баце, тука темата не е за качество на услугите. Дори и в САЩ да са по-качествени услуигите, това не значи, че там не подслушват. Едното няма връзка с другото. Нали така?

66

до 75

преди 9 години

Отиди там и после коментирай.

65

до 79

преди 9 години

Подкрепям тотални санкции. Войната е гадно нещо.

64

Анонимен

преди 9 години

А ти питай Литвиенко, какво му се случи, след като предаде КГБ, така, както Сноудън ЦРУ. единият е жив и здрав (Сноудън), другият (Литвиенко) отровен и убит с радиация. Ето разликата между Империята на Злото и САЩ---В Русия няма камери където да го убият Сноуден с инжекция. Ако се върне в Америка ще го вържат на леглото и ще го и инжектират. Посленият дето инжектираха в Аризона преди седмици се беше гърчил 90 минути преди да умре, ама тук не ви пускат такива новини.

63

просто е

преди 9 години

Извъдът е следният: в нета правете неща, които са законни, не вредят на никого и от които не се срамувате. Тогава няма от какво да се страхувате, дори и да ви наблюдават.Проблемът обаче е краденето на самоличност-ей тва вече е страшно...

62

ДОПИТВАНЕ

преди 9 години

Русия се намесва в Украйна. Крим е незаконно анексиран. Подкрепяте ли военен удар по русия? ДА + НЕ -

61

Анонимен

преди 9 години

"*** живял съм в САЩ 4 години и мога да ти кажа ,че там телефоните и интернета са от друга планета 50 години пред другите."---Така ли. А колко по напред са руснаците, щом могат да подлсушват телефоните на висши служители да Белия Дом като Нюканд и после да пускат в ютюб записите :)

60

Анонимен

преди 9 години

До Дядо Иван"Иронията е, че ако това хрумване се приложи назапад и в частност у нас, първи ще окапят именно троловете на бледухите..."---Дедо Иване, изкуфел си тотално. Тук, в Америка и Европа отдавна е така - на обществен безплатен интернет не може да се включиш без лични данни. И в днес.бг като пишеш се пази и после може да се види кой е писал. А полицията в ЕС може да гледа в реално време нез да иска разрешение кой къде сървира - доставчика е длъжен да предоставя интерфейс на полицията.

59

Анонимен

преди 9 години

До до 68"*** живял съм в САЩ 4 години и мога да ти кажа ,че там телефоните и интернета са от друга планета 50 години пред другите."Затова знам, че който е ходил в САЩ и е българин хвали нашият роден интернет, че е в пъти по-бърз.

58

някой

преди 9 години

Айдееее, сега се почна голямата кражба на руски паспорти.... !

57

до 68

преди 9 години

живял съм в САЩ 4 години и мога да ти кажа ,че там телефоните и интернета са от друга планета 50 години пред другите.

56

Черен Петър

преди 9 години

По Ленински - Електрификация+съветска власт=Комунизъм.КПСС-БКП