40

до 49

преди 9 години

Да, така е. И прахът за пране е друг и конфигурациите на колите и машините и общо взето всичко. Но за това не са виновни фирмите. Те покриват просто ниските стандарти на България. Все пак стоките в България са по-евтини, колите са по-евтини. Разликата в цената трябва да се избие от някъде.

39

Анонимен

преди 9 години

Смешните *** нещо не могат да се разберат за платените им коментари. Кажеш ли нещо против *** и си едновременно "еврогей, толераст, либераст" итн...но по същото време си и "майдански фашист, агресор" итнХайде малко по-сериозно с анти-българският ви руски фанатизъм.

38

кухи лейки

преди 9 години

Буров( три пъти министър в царска България) казва, че има само два велики народа в историята, единия е англиския, другия е руския. Те никога непозволяват някой да диктува тяхната политика и не са допуснали някой да ги превземе. Ако беше жив щеше да види, че само Русия остана непревзета. Като си роб, ти еб.т жената, а ти гледаш. Крадат те, а ти мълчиш. Робите български да не казват на Велика Русия как да пази свободата си.

37

Анонимен

преди 9 години

При всичките американски бази в Турция гледай само, как Турция ще се засили да им дава храна на руснцаите. Сърбия и Македония направят ли това, ще останат още половин век изолирани от ЕС, докато не се ислямизират териториите им.

36

Анонимен

преди 9 години

Вигенин казва поредната глупост, защото ЕС изпраща нискокачествени стоки за страните от Източна европа, включително и за България. Купувал съм си кафе от Германия и кафе от България от същата марка и същата разфасовка. Искам да ви кажа, че разликата е огромна.

35

Поп Сланинкьо

преди 9 години

Глупости - ще загубим, да нека се оплакваме, та дано ЕС ни плати компенсации.Най-лесния ход е фирма в Турция и от там изнасям за Русия.Руснаците не ги мислете - те вече са проиграли тези санкции. Ще си намерят същите продукти, но от Китай, Иран и т.н. - сещате ли се какво е "йогурт" - дето Данон и на нас се опит ада ни го приложи, после *** обяснявай на руснаците? Един пазар загуби ли се, после трудно се връща.Мир Вам.

34

ЕС отговор

преди 9 години

Сега пълни санкции! Нулев износ на електроника автомобили и други високотехнологични стоки! Пълно ембарго върху руския газ-петрол! ЕС може да се справи и без Русия! Нека пазаруват от Азия! Ако се докопат до храна от китайците които от десетилетие изкупуват цялата продукция!

33

На ВУТЕ логиката

преди 9 години

е в ход. Ама помним оня платен *** Стоян Ганев дето направи всичко възможно да прекъсне икономическите връзки с РУСИЯ когато СДС дойде на власт. Те си му платиха американците като го сложиха в ООН за временен председател-ПРЕДАТЕЛ. Ама господ си знае работата - дано е в казана тая гадина и всички национални предатели последните 25 години

32

Монархист

преди 9 години

Абе, откъде накъде ние трябва да спасяваме *** фермери и индустрии? Те са си галсували санкции заедно със САЩ, да си търсят общи пазари и да не ни занимават нас. Аз ще ги бойкотирам и ще купувам само българска продукция, пък ако ще и тройна да й е цената. БОЙКОТ НА ЕС!БОЙКОТ НА ФЕРМЕРИТЕ ИМ!БОЙКОТ НА ПРОДУКЦИЯТА ИМ!

31

Жоро

преди 9 години

Червените, чугунени *** пак са налазили форума. Не ви ли писна да пишете едни и същи тъпотии? Никой не ви вързва вече, само хабите копейките на товарищ Сталин...простете, Путин!По същество - ако загубата ни е само 6 милиона евро, които на фона на откраднатите от про-руската хунта тук милиарди са си жълти стотинки - нека да е така. Твърде ниска цена за поне частично измитане на руските, имперски амбиции.

30

Анонимен

преди 9 години

Костов, каква икономика изгради в БГ?-------------ОООО, Костов изгради огромна икономика, само че на хартия

29

Анонимен

преди 9 години

Русофирлска жлъч се разнася из сайта!Какъв кеф!

28

хехехе

преди 9 години

Всеки ден не е Велик ден , но за сметка на това ще е Видов ден ....

27

да умират

преди 9 години

нашите производители изнасят хубавото оставят скапаното ай ся да гният всички

26

Russo Turisto

преди 9 години

Ето ви сега, щом все лаете срещу Русия....Как все още не сте разбрали, къде е България и къде е Русия. Сами мизерствате, но другите сте първи да нареждате...

25

Анонимен

преди 9 години

"Москва ще търси турска, македонска и сръбска продукция"СТИГА ГЛУПОСТИ"Освен санкциите върху храните Русия забрани всички транзитни полети на украински авиокомпании през руското въздушно пространство за Азербайджан, Грузия, Армения, Казахстан и Турция." ПИШЕ В СЪСЕДНАТА СТАТИЯ.СТИГА СТЕ СВЪРЗВАЛИ РУСИЯ С ТУРЦИЯ КАТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО. И ОТ СЪСЕДНАТА СТАТИЯ ЛИЧИ, ЧЕ РУСИЯ СА ЗАБРАНИЛИ ТУРСКИТЕ ПОЛЕТИ. КАКВА ХРАНА ОТ ТАМ СА ЩЕЛИ ДА КУПУВАТ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ?????

24

Анонимен

преди 9 години

Производителите на зеленчуци да натоварят камионите да съберат умрелите овце от Ивайловградско и да ги закарат пред ПРЕЗИДЕНСТВОТО там да ги изсипят понеже онзи *** заедно с винегинчо се надпреварваха кой повече да плюе срещу Русия сега да го духат на Сърбите ,Македонците и Турците,пък вие си пишете каквото искате.

23

ген.Луков

преди 9 години

Социализма отдавна е предаден.И Русия и България се управляват от послушко вци.

22

111

преди 9 години

Много ще изгубим. Държавите от ЕС не купуват почти нищо от нас и износът ни е ориентиран основно на изток и на юг. Колкото и поръчкови статии по въпроса да се напишат, у нас почти не останаха толкова наивни хора, които да повярват в светлото бъдеще на България, свита като захвърлено куче пред вратите на Европа.

21

Анонимен

преди 9 години

Всъщност днес Русия наказа чуждестранните производители, но и собствените си граждани, които ще купуват по-скъпо вероятно по-нискокачествена продукция."-----------------Така вика Расмусен, защото е бесен, че заради неговия човек Барак, сега сънародниците му производители ще захапят хурката :) а не Канадци, които най-вероятно даже не са разбрали за санкциите :)