443

UFSY

преди 9 години

До софиянецКо каиш? С кое съм се съгласил? да вземем да върнем лентата: моята теза, или Конституцията не е валидна и няма проблем за Крим от тази гледна точка или е валидна тогва в Украйна президент е Янукович, и се пита в задачата това правителство и президент к'ви са, демек, САЩ и ЕС подкрепят едни превратаджии... та след като надлежно доказахме, че процедурата по импийчмънт след като е нарушена, а няма и промяна т.е. няма как да не се спази член 109... яко да... дори няма да те обиждам...

442

Анонимен

преди 9 години

Шопе, аз продавам 120 квадрата, 2 бани, 3 етаж, изглед към морето, монолит(тухла), термоизолация, ново строителство, гараж. Дай кординати да ти пусна оферта.

441

Анонимен

преди 9 години

Сафиянката е завършила първия випуск на Нов Български или на Благоевградския университет. Когато нямаше много потбор на кандидатие и липсваха качествени преподаватели. Тези, които преподаваха тогава бяха в тесни връзки с олигарсите и кримиконтингента, та предадоха на студентите едно леко странни морални ценности. От там и проблемите с спазването на законите и тяхното тълкуване у Софиянката.

440

Шоп

преди 9 години

Извинявам се, исках да кажа момичета...другарки...

439

UFSY

преди 9 години

До ШопСтига да си харесам нещо... то си е казано, за едни сватба, за други брадва.

438

софиянец

преди 9 години

До UFSY С неграмотни хлапета не се занимавам:) Най- смешното е. че внезапно се съгласи с моите доводи, та сега умираш от злоба и яд:) Давай го по-спокойно- ако на 20 години имаш връчки и таиш злоба към другите, какво ли ще стане с теб, ако доживееш до 40?:)

437

Анонимен

преди 9 години

До Анонименvodi me vav kvartalna kruchma, i poruchvai.... i poruchvai

436

UFSY

преди 9 години

До софиянецДа те светна, по начина на писанье и дранье като мачье у дирьек, съм та драл и бухал и в един друг форум... там пак та приковах... просто си ниска топка...

435

Шоп

преди 9 години

Момчета, кой от вас смята да купува обезценени руски апартаменти по морето? Въпрос на време е...няма майтап!

434

Анонимен

преди 9 години

Аз определено изкривявам фактите, опитвайки се да бъда кавалер ;)Само тогава и дотолкова, че да се опитам да си уговоря среща със жена, представяща се за софийска адвокатка ;)

433

UFSY

преди 9 години

До софиянецЯко, след толкоз бухане ти предлагам утре да си изгориш ритуално дипломата, ако я имаш де, аз вече не вярвам дори да си юристка, най-много някое квартално лапацало...

432

Анонимен

преди 9 години

А, тя щото е много умна ;))Шопа просто е по издържлив на разумни доводи и успява да запази линията. Просто линията е *** и ги прави и двамата да изглеждат глупави. Иначе не са. Личи си че имат някакво образование.

431

Анонимен

преди 9 години

Както вече споменах, Русия знае 2 и 200, а лигавият западняр не знае да яде бобец - дай му само месо. Лоша зима се задава, студена...

430

софиянец

преди 9 години

До Анонимен Ник "559"изкривява фактите. Понякога леко ги измисля, друг път само ги видоизменя. Не и се вързвай. Така са го учили в правното училище. За съжаление не си е намерил работа по специалността и сега, когато е на възраст дето жените не го забелязват, е взел да списва за някоя организация. Интересно за коя ;)

429

Шоп

преди 9 години

До РусНака Да не забравиш да се обадиш като тръгнеш да продаваш! Лека ти нощ! И...ти си знаеш...

428

Анонимен

преди 9 години

Софиянка изкривява фактите. Понякога леко ги измисля, друг път само ги видоизменя. Не и се вързвай. Така са я учили в правното училище. За съжаление не си е намерила работа по специалността и сега, когато е на възраст дето мъжете не я забелязват, е взела да списва за някоя организация. Интересно за коя ;)

427

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен555. Не бе. Каква екипна работа. Прочети му глупостите. Той е каде каде по-*** от нея...

426

Анонимен

преди 9 години

До софиянецкакто казвам за найсти път, чети и осмисляй... или ако е нарушена установената от Украинската конституция процедура... яко, нали те са си кго написали хорат аама кой да чете... пък и да разбере след това

425

Шоп

преди 9 години

От гледна точка на правото на силния, заграбването на Крим е барнато, та барнато. И от политическа гледна точка го оправдавам, понеже там наистина имаше руско мнозинство. Но от гледна точка на правото, всичко е изнасилено.

424

Анонимен

преди 9 години

Интересно, той е Шоп, тя Софиянка, много ми прилича на екипна работа. От една стая ли пишете или от един комп? Шопе, при теб не ме избива на кавалерство. Ти май си мъж, а? Концепцията ви за никове е много еднаква. Дори регионална концепция за никове ;)Да не вземете сега да ги смените, че да не мога да усетя с кого си пиша ;)