13

Анонимен

преди 9 години

И какво ще стане накрая? Ще се молим Руснаците с Китайците да спрат ислямистите, защото на САЩ им е през ...Това ли е всъщност Новият Световен Ред, който ни се готви ? Нарочно ли направиха всичко да се прави в Китай? Тези заводи могат да са военни при нужда...

12

Анонимен

преди 9 години

Познайте Хюман райтс уотч,Хелзинския комитет и различните НПО организации и общества на коя страна ще бъдат,ако някоя държава реши да се противопостави на ИДИЛ.ИДИЛ ще бъдат закриляни от тях до дупка,защото всички членове на ИДИЛ са "хрисими революционери и борци за демокрация".

11

Анонимен

преди 9 години

Каква ИДИЛия!

10

Анонимен

преди 9 години

КОРАНА НЕ ПОЗВОЛЯВА УБИЙСТВОТО НА ХОРА НЕЗАВИСИМИ ОТ ТЯХНАТА РЕЛИГИЯ,ЗА МЕН ТЕ НЕ СА МЮСЮЛМАНИ,ТЕ СА БЕЗВЕРНИЦИ

9

Анонимен

преди 9 години

И кво?Не могат да им резнат една крилата ракета в дупката от която се подвизават?Никой няма да пита защо и как.Отишли бързо при алах.Хем по-чисто хем по,лесно.

8

Монархист

преди 9 години

Вие имате опит, бе, от кво вие страх? Имате си индийци, пакистанци, африканци. Не виждам проблем.

7

Реалист

преди 9 години

До коментар 3Не се радвай на огъня в къщата на съседа си! Защото като се запали и в нашата къща, вече ще е повече от късно!Великобритания, вярно, не ни е точно съсед, но тези ислямисти са повече от опасни! Би трябвало всички здравомислещи хора и най-вече политиците, да се обединят срещу войнстващия ислямизъм, а не да изтребват православните християни в Източна Украйна!

6

Анонимен

преди 9 години

А "нашите" ислямисти от племето до бъмзи са предимно берачи на ДЖИЛЯЗО и странни "разходки" по околовръстни и магистрали

5

Анонимен

преди 9 години

Не мога да разбера защо беше допуснато тия гадове да станат толкова силни и да завладеят толкова територия. Световните сили мълчат гузно и никой не иска да се бърка там, а положението е много страшно, тия са заплаха за целия свят.

4

Анонимен

преди 9 години

"В Лондон се боят: ще стигнат ли и до тях бойците от ИДИЛ"Ако не слушкат САЩ,САЩ ще им изпрати ИДИЛ.В общи линии това е тероризмът в последните 13 години.Който не слушкаше получаваше Ал Кайда трансформирана последната година от САЩ в ИДИЛ.Випросът и отговора са ясни:Ще слушка ли ЕС атлантическия си партньор или ще получи ислямска революция в Европа?Българите и румънците по които толкоз плюят в ЕС ще са лек аромат от рози в сравнение с ислямистите на САЩ!

3

Анонимен

преди 9 години

Има възмездие. Тази пасмина, която колонизира 400 години света и предизвика бецброй страдания, трябва да си получи заслуженото. Злото се завръща при злото. Това е брак по съдба.

2

Анонимен

преди 9 години

Няколко Топол-М, Ярс и МР-100-УР и ще видим какво ще остане от ИДИЛ. Стигнат ли до Володя, онзи трепе наред без да пита ООН или НАТО. Искам да се объркат с Русия, тогава наистина ще видят откъде изгрява слънцето

1

Антисоросоид

преди 9 години

На ви сега *** ценности, мутикултурализъм и толерантност! Това трябва да бъде предупреждение и за България!