58

всичко е дясно,дясно

преди 9 години

и по дясно.Близнашки отдавна не е ляв.От една страна е добре за президента,Герб и новите министри,но и за БСП.Хората щеп направят съпоставки с това и следващото,ако е дясно,и левите идеи,ако се предложат.

57

Анонимен

преди 9 години

ОСТАВКА!!!

56

Защо ни лъжете!!!

преди 9 години

Ето кой е съветника на бай тошо,а не Близнашки;Политическият Съветник на Тодор Живков - Костадин Чакъров: Управленските експерименти на прехода завършиха с провалАндрей Луканов лансира икономическа програма, която отвори вратите на адаДимитър В. АврамовВИЗИТКАКостадин Чакъров е роден в Пловдив. Завършил е Юридическия факултет на Софийския университет "Свети Климент Охридски". Преди 1989 г. последователно е първи секретар на ДКМС в Пловдив, съветник в апарата на Държавния съвет, заместник-завеждащ икономическия отдел на ЦК на БКП

55

....

преди 9 години

новите крадци.

54

дедо Ташунко

преди 9 години

Простички, но милички! Всички са за разстрел, без да им се каже защо!

53

кунг фу

преди 9 години

До Кой Близнашкидругото му име е Богдан Велински...надявам се си го чувал;)

52

Пълна пародия

преди 9 години

С изключение на Христосков, всичко друго в това кривителство е тотален бомбаж! Щото се вижда от самолет, че няма никакви експерти, сега пък били "политици-евроатлантици с амбициозна програма"... Бегай бе, вече дори не е смешно, пълна пародия!

51

Анонимен

преди 9 години

Тази *** драпа, драпа и се домогна до кокала.Ама май само ще го помирише, даже няма да може да го оближе.Президента се о а к а

50

Защо ни лъжете!!!

преди 9 години

СЪВЕТНИКА НА БАЙ ТОШО Е ДР.ЧАЛЪКОВ,А НЕ БЛИЗНАШКИ,ЕДИН МАЗЕН С БЯЛА КОСА СКОРО БЕШЕ В БТВ ИЛИ ТВ7

49

Анонимен

преди 9 години

Ренегати, деградати и семейни дружки на мистър Бийн!

48

до 51

преди 9 години

Ами нали затова протестираха ,на власт да дойдат.Иначе защо да се хабят,плащаха им подкокоросваха хората от телевизиите,сега господарите им се отблагодаряват,дават им власт а те знаят много добре как да им слугуват.

47

АНТИ

преди 9 години

Има два основни въпроса:1.Въпроса с мафията!2.*** въпрос!

46

Ментор Иванов

преди 9 години

В сравнение с кабинета "Борисов" , този е блестящ !Ами по-добре за Премиер политически хамелеон , отколкото мутра , по-добре образовани министри , отколкото "калинките " на Борисов!Предлагам , ако случайно ГЕРБ спечели изборите , направо да издигне ТОЯ кабинет! Той и без това си е прикрит отчасти герберски кабинет!

45

Мутра от Банкя

преди 9 години

Ако комбинираме цялото айкю събрано на снимката може и да стигнем стайна температура

44

анонимен

преди 9 години

Вижте снимката,погледнете господата Близнашки и Плевнелиев - голяма идилия.

43

до 49

преди 9 години

Така е, цяла година тия лузъри получаваха парички, за да протестират насам-натам и да викат 'Оставка'. Сега някои от тях даже ги виждаме като служебни министри.....

42

Кой Близнашки

преди 9 години

Този човек има ли си име, презиме ?

41

анонимен

преди 9 години

Повечето от тия ги познаваме от телевизиите.Всеки ден ни обясняваха как тези не ставали ама щели да дойдат "морални" и кадърни" други хора.Е ето ви ги новите морални и кадърни просто за тях ставало дума,те да дойдат на власт.Румяна Коларова,Близнашки -те подкокоросваха протестите,студентските окупации,и ни учеха колко голяма работа били Герб.А сега служебно независимо правителство -що не се скриете бе ***.

40

Ха-ха

преди 9 години

Нов премиер - депутат от БСП.Нов вицепремиер - съпруга на съдружник на ПлевнелиевЕто това се казва правителство - комунист до комуниста, майно льо, баджанак до баджанака :)))

39

swr

преди 9 години

То почти всички кадърни и неполитически експерти му отказаха.Не знам Порожанов защо се нави да си слага главата в торбата на Плевнелиев.