58

Анонимен

преди 9 години

Светът няма нужда от империи, те само поразии вършат и повличат малките след себе си и ги обричат на гибел - Русия и Америка.

57

народа е болен

преди 9 години

до 69.....Народа ***,той си го заслужава....А с такива като тебе е пълно,така че така ти се пада

56

Анонимен

преди 9 години

До : народа е болен ?При една евентуална война , Америка , има план! И отдавна работи за това като използва Българската територия , Косово ( най голямата амер. военна база в Европа ), сега и Украйна . Изпращане на ракети от тези държави ( даже половината да бъдат прихванати и върнати ) от където са изстреляни , прави тези държави , като изгоряло поле . Това е като едно време войниците от първата редичка.Сега се жертват цели държави !И слушаш някакви сладки думи ...

55

за 65

преди 9 години

Раковите заболявания не са грип и не се появяват на минутата. Не ставай смешен - уранът от янките е "приятелски" и не ни поразява, той ни лекува!!!

54

калвача

преди 9 години

Какви глупости се пишат тук. Не разбрахте ли че в Украйна се извършва етническо прочистване. На Порошенко по точно на запада не им трябва населението на югоизточна Украйна,не им трябват и сградите, няма и да ги възстановят, трябва им земята с богатствата която хранеше цялата страна. Над 1 милион са вече избягалите в Русия и продължават да бягат, останалите ще ги изтрепят.в това нещо американеца има опит от много точки по света.

53

Анонимен

преди 9 години

Какъв хубав ден. Василев е в добро настроение и всички *** (Спонгита, Шопи, Одисийчовчи и др. подобни) газ пикаят.

52

народа е болен

преди 9 години

до 67...Прав си,в България е пълно с Русофили......И ето го резултата....така ви се пада,хубавото е че се топите всеки ден с по 100 човека....

51

за 64

преди 9 години

Не прехвърляй вината от болната глава на здравата! НАРОДЪТ НЕ Е ВИНОВЕН за състоянието на държавата, нито за планът РАН-ЪТ, наложен и безкомпромисно прилаган срещу българският народ!Не са ни питали нито когато ни вкараха в зоната на съветското влияние, нито когато ни прехвърлиха в зоната на западното влияние. И добре, че не сме в Шенген , цялата ислямска пасмина щеше да бъде принудително заселвана тук, веднъж преминали фиктивната ни граница.

50

народа е болен

преди 9 години

Преди да дойде Руския окупатор,България е била богата държава с горд и обединен народ,Македонеца се е бил в гърдите и е казвал че е Българин,всички са ни искали за съюзници и са ни давали за пример,да неговорим за Българския Лев,а какво ни остави Руския камшик:Сега народа е разделен,беден,нещастен,глупав и изчезващ,България е изобразена като тоалента в ЕС,Всички ви *** и ви се смеят,всички ви наричат Ганьовси и Манглали....Така ви се пада

49

народа е болен

преди 9 години

до 59....Има една банална поговорка,глас народен глас божий....*** народ-слаба държава....Ти си избра червените във власта 25 години....неса Американците,камо ли Еврейти,ти ги избра,така че си си заслужаваш последното място във всички статистики и помни че така ти се пада

48

/$?

преди 9 години

За едни терористи, а за други борци за свобода.. Левски и Ботев също са били терористи в очите на запада и на османската империя.. Историята показва ясно какво ще се получи, ама обонго и неговите партньори си мислят, че могат да оформят света както им е угодно..

47

за 57

преди 9 години

Хайде пък да си кажеш истината и стига сме я премълчавали - Балканският полуостров в момента е водещ по ракови заболявания!!! Може би ще напишеш, че са ги ръсили с бонбони и рахат локум съседите, 70 дни без прекъсване с 1 000 !!! полета дневно?!???

46

Анонимен

преди 9 години

40. Е как ще има осъден политик в България ?Той не служи на България ?- служи на интересите на тези отвън , които са го поставили.На теб ти внушават , че гласуваш за точния , но как така не се получава !И така , един след друг , и пак се повтарят ...

45

народа е болен

преди 9 години

до крайно време е......Захари Стоянов: Руския камшик повече болеше от Турския

44

народа е болен

преди 9 години

Ленин е първия терорист в света а те му направиха мавзолей и още му се кланят,Сталин е избил Милиони Руснаци,голяма част интелигенцията на Русия а те му правят още паметници......Руския народ едвеам връзва двата края а те ги лъжат че живеят добре...Престъпността в Русия е ДВА пъти по голяма от тази в САЩ....Така ви се пада ***

43

Анонимен

преди 9 години

където управлява черен няма прокопсия

42

крайно време е

преди 9 години

Крайно време е и Русия да наложи санкции на Запада..примерно както каза един американски сенатор....да му забранят да почива в Сибир...... Все пак аз съм учил че....."Как Русия няма втора тъй могъща на света, тя е нашата опора тя е наш,та висота....." ...Вазов.

41

Анонимен

преди 9 години

"Група от 19 американски сенатори републиканци призова президента на САЩ Барак Обама да обяви самопровъзгласилите се Донецка и Луганска народни републики за "терористични организации" и да ги включи в съответния "черен списък", съобщи ИТАР-ТАСС."Само наливат масло в огъня американците.

40

Анонимен

преди 9 години

До народа е болен 48Е ти поне си лесен - не си от народа - ти си висше съшество . Не знаех , че в психиатрията има интернет.

39

за 37

преди 9 години

Слабичък ти е опита за ирония. Ние сме само на 500 км от театъра на бойните действия! Вече си имаме "обеднен" уран от американските ракети, които с "хирургична" точност поразяваха пътнически влакове, родилни отделения и най вече заводите и икономиката на съседите. Американските бази на наша територия сигурно няма да бъдат мишени, как мислиш? В Украйна конфликта изключително лесно може да стане световен. Това целят янките. Реално населението на САЩ не е помирисвало война.