54

Анонимен

преди 9 години

75, Чернобил е в Украйна, доколкото си спомням ;)Стар човек съм и забравям, ама доколкото си спомням и операторите, и строителите му бяха украинци. А основно руснаци поеха радиацията при ликвидиране на последиците. И умряха... Неблагодарна напаст сте това русофобите, защитаващи хохлите. Украинци взривяиха украински реактор, руснаци ограничаваха последствията, а вие срещу руснаците мрънкате... Или сте платени, или глупави.

53

Анонимен

преди 9 години

"Янките имат 700 трилиона дълг при 17 трилиона БВП годишно."Дългът на САЩ е 17 трилиона, около 105% от БВП. 700 трилиона дълг спрямо 17 трилиона БВП е безумие, такова нещо не съществува. Богатите страни имат големи дългове. Например Люксембург има 2.5 трилиона - 3443% от БВП и на глава от населението всеки дължи 3.5 милиона. Нищо не произвеждат, нямат индустрия но имат капитал и третият свят работи за тях. САЩ все пак произвеждат.

52

Анонимен

преди 9 години

Грубо казано, на руснаците от тези санкции им е през...Просто ще вдигнат цените на суровините. Монетата винаги има две страни. Бедна България отнася шамарите от краварите на поразия, познайте какво ни чака. И на европейците няма да им се размине. За отрицателния ни търговски баланс с Русия пък не ми се говори изобщо. Янките имат 700 трилиона дълг при 17 трилиона БВП годишно. Хайде познайте как ще се измъкнат от фалита? С война? Ко? Не!!! На 500 км от Украйна сме!!!

51

Анонимен

преди 9 години

Украйна е независима държава. Русия няма никакво право да има някакви претенции за Украйна. Сащ и Ес са на страната на слабите. Те искат да помогнат. Успех на Сащ и Ес.

50

Анонимен

преди 9 години

"Годишният БВП на САЩ(17 трилиона $)"Но потребяват повече? Как става и как се формира БВП? САЩ имат 17 трилиона дълг - колкото БВП. САЩ изразходваха половин трилион за Ф-35 който не може да излезе на Миг-21 от 55та година. Ф-35 се провали, но половин трилион се пише в БВП-то. Това с БВП-то си е чиста стъкмиситка. Ако няма войни и не източват ресурси на бедни държави америка е нищо. Винаги се печелели от войни, наложиха долара с войни но скоро му се вижда края.

49

Анонимен

преди 9 години

Лошото на Украйна е че на ОПЪЛЧЕНЦИТЕ никой не им помага а ТРЯБВА ...РУСИЯ ДА ВЛЕЗНЕ В УКРАЙНА и да приключим с тоя конфликт...иначе по лошо става !

48

Анонимен

преди 9 години

Не знам какви са последиците от санкциите срещу Русия, но поляците вече гризат ябълки за 1 милиард.

47

USA наемници

преди 9 години

В понедельник, 28 июля главнокомандующий силами ДНР Игорь Стрелков рассказал подробности боевого столкновения около Мариновки, где среди убитых украинских силовиков оказались чернокожие. Под Мариновкой ополченцами отражена атака на высоту 198,3. В ходе этого боя уничтожено 4 танка, 4 БТР. Все они сгорели. Среди убитых находятся люди негроидной расы. Командир ополчения готов предоставить для съемок трупы убитых - рассказал Стрелков

46

Анонимен

преди 9 години

Уви, напразно. Оказва се май, че най-голямото шистово находище в Украйна заради което назначиха сина на вицепрезидента на да Нига - Джо Байдън в борда на директорите на украинския енергиен холдинг Бурисма не е толкова голямо и няма дори и 10% от прогнозираната газ. Май скоро всичко ще приключи, а украинците увисват във въздуха.

45

gen. Kee Randy Alan

преди 9 години

Керри запросил перемирия на Донбассе, после того, как там ранили пентагоновского генерала, который командовал украинскими карателями на юго-востоке. 24 июля в Мариуполе партизаны провели успешную боевую акцию, в ходе которой на улицах города были уничтожены два американских военных советника из числе 180 офицеров-инструкторов Армии США, сутками ранее прибывших для управления карательной операцией и подготовки карателей

44

Анонимен

преди 9 години

Франция ще направи САМОЛЕТОНАЧИ на РУСИЯ иначе ще ги направят КИТАЙ и то по евтино...

43

Сър ПИЧук

преди 9 години

СССРи НРБ !!!ВЕЧНА ДРУЖБА !!!

42

Факти

преди 9 години

Годишният БВП на САЩ(17 трилиона $) и ЕС(17 трилиона $) и Япония (6 трилиона$) е 55% от световната икономика (73 трилиона $), без да се включват всички останали страни, които се водят към Запада. Леко с това, че нямало ефект, ефектитие ще са дългогодишни и ще забавят развитието на руската икономика с доста години, а това са първите сериозни санкции. Второ САЩ и Русия са с имперски подход и двете страни лъжат, манипулират и използват насилие, а тука и двата обора от фенове са зле.

41

Анонимен

преди 9 години

"Повечето му събеседници от бранша и ОКК са единодушни, че санкциите на САЩ "целят на първо място да тласнат Франция към отказ от договора, според който трябва да достави на Русия хеликоптероносачи "Мистрал"."Забелязвате ли, французите не искат да се отказват от договора си с руснаците, а ш*баните кравари се опитват да прецакат и тях , чрез извиване на ръце. Санкциите ще нанесат щети и за държавите в ЕС, но на краварите това не им пука, нали трябва да показват колко са "велики".

40

независим

преди 9 години

Големите държави затова са големи,защото на всеки проблем намират решение.Това важи и за САЩ,и за Русия.Споменавайки Русия,вчера научих,че руснаците продали оръжие за над 1,2 милиарда долара на една страна,напълно законно,държавни споразумения.Май беше от близкия изток.

39

БЕРИЯ

преди 9 години

НЕ ПУТИН ,А МЕРКЕЛ ТРЯБВА ДА ОБЪРНЕ ПАЛАЧИНКАТА ,ХЕМ Я ШПИОНИРАТ САЩ ,ХЕМ ГЛУПОСТИ ВЪРШИ . ЗИМАТА ПРИ МИНУСОВИТЕ ТЕМПЕРАТУПИ ,КАТО СПРЕ ТРЪБАТА ,ЩЕ СТАНЕ КАТО ОБРАТА ПРИ СТАЛИНГРАД. ЕВРОПА ТРЯБВА ДА СЕ СЪВЗЕМЕ ОТ НАЙ - ПОСЛЕ И ПРИБЕРЕ РУСИЯ ,КАТО ЕСТЕСТВЕН СТРАТЕГИЧЕСКИ ПЛАТНЬОР. КАКВО ХУБАВО Е ВИДЯЛ СВЕТА ОТ САЩ ?СРИНЕ ЛИ СЕ ПИРАМИДАДА САЩ ,СПИРАТ И ФИНАНСИРАНЕТО НА ВОЙНИТЕ ПО СВЕТА. ПРОКЛЕТИ БЪДЕТЕ !

38

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЯ вас не понял ?Марш в русия, блят! Тук се говори и пише на Български! Впрочем, блятовете още не сте ни благодарили, че сме ви дали писменост!!!

37

До 49

преди 9 години

Забравяш кораба с развалена ГМО царевица, която ни пратиха 97-а :)

36

АЗ СЪМ РУСКИ АГЕНТ

преди 9 години

Фен съм на РУСИЯ и съм вечно благодарен, че съм жив, свободен и не нося потури и фес, говоря на български. Така че УСА - то да ме прощават, ама от там само бомби сме видели през последната война и един голям, черен и квадратен последните 25 години

35

zeus

преди 9 години

Руснаците не ги мислете, това само ще доведе до спирания на разплащанията с долари, което директно ще потопи задокеанската ***. Лошото е, че ние като част от ЕС и след редовните изцепки на "президента" ни май ще стоим на студено тази зима :)